zoek
 
27 personen 12 kamers 27 bedden BrabantVoeg toe aan selectie Bijzondere groepsaccommodaties

Hof van Vijf Eiken

Boxtel - Den Bosch

Speciale actie! tarieven op aanvraag >>
Alle arrangementen >>

OmschrijvingReviews (1)Email de locatie eigenaar

In Boxtel, midden in de natuur tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven, staat al sedert het jaar 1740 de monumentale boerderij “Hof van Vijfeijken”. Een unieke groepsaccommodatie voor een gezellig weekendje weg met vrienden, familie of collega's.

De familie Verstegen nodigt u graag uit om te verblijven op haar bijzondere boerderij. Onder de warme rieten kap bevindt zich een fraai gerestaureerd interieur, waarbij de traditionele uitstraling van weleer is behouden. 
De voormalige “Stal” en de “Deel” zijn omgetoverd tot even gezellige als comfortabele verblijfsaccommodaties. Beiden zijn sfeervol en eigentijds ingericht en voor vele doeleinden geschikt.

De ruimtes:
De “Stal” bevindt zich in het midden van de boerderij en kan 19 personen ontvangen. Boven de Stal bevinden zich 7 slaapkamers, een toilet en wastafel.
De “Deel” bevindt zich in het achterste deel van de boerderij en kan aan maximaal 12 mensen een onderkomen bieden. Bij de “Deel” behoren behalve drie slaapvertrekken op de eerste verdieping ook twee slaapkamers op de begane grond.
De Stal en de Deel kunnen d.m.v. tussendeuren aan elkaar gekoppeld worden, zodat ze ook samen te gebruiken zijn.
De grote woonkamers beschikken over lange tafels en stoelen, een loungebank, televisie, stookplaats en openslaande tuindeuren die toegang geven tot een royaal terras met zitjes.
Er is een aparte sanitaire unit met drie wastafels, twee douches en twee toiletten.

Buiten in de tuin staat het "Palais du Poules", een gebouw met een prettige ruimte van 90 vierkante meter met veel lichtinval. Waar vroeger de kippen een vorstelijk onderkomen hadden kunt u nu terecht met wel 60 personen. De ruimte is voorzien van vloerverwarming, een keukenblok, toiletten, wastafels en zelfs een douche. Deze ruimte kunt u er apart bij huren.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, met eigen ingang en toegang tot de tuin met terras en tuinmeubels.
Binnen kunt u overal gebruik maken van draadloos internet.

U kunt hier verblijven op basis van zelfverzorging, er is een keukenhoek aanwezig met uitgebreide inventaris en alle benodigde inbouwapparatuur. Maar ook een geheel verzorgd verblijf is mogelijk, de gastheer verrast u graag met gezonde en originele menu's.

Ligging van deze unieke groepsaccommodatie in Brabant:
De boerderij Hof van Vijfeijken is gelegen in Boxtel, midden in de natuur, maar toch goed bereikbaar vanuit 's Hertogenbosch, TIlburg en Eindhoven.

Steekwoorden: unieke groepsaccommodatie, vakantieboerderij Boxtel, groepsaccommodatie boerderij Brabant, groepsaccommodatie Boxtel, vakantieboerderij Hertogenbosch, groepsaccommodatie omgeving Eindhoven, vakantieboerderij voor groepen in Boxtel, Hof van Vijf Eiken, groepsaccommodaite 's Hertogenbosch, groepsaccommodatie in de natuur, groepsaccommodatie Brabant, groepsverblijf Boxtel, vakantieboerderij omgeving Tilburg, Hof van Vijfeijken, vakantieboerderij in de natuur, unieke groepsaccommodatie Brabant, vakantieboerderij Brabant, uniek groepsverblijf Boxtel, bijzondere groepsaccommodatie Boxtel 

9 Geschreven door KLaassen

Geweldige locatie. Wij hebben al 4 jaar op rij keer ons familieweekend gevierd op deze geweldige plek in deze sfeervolle, schone en fijne boerderij. Met elkaar zijn we met 20 man en een paar kleine kindertjes. Wij koken zelf in de super keuken en het grasveld biedt enorm veel speelplezier. Wij zijn heel enthousiast en komen volgend jaar weer terug!

Middels onderstaand formulier kunt u contact opnemen met de locatie eigenaar van Hof van Vijf Eiken

aanhef  
naam *
telefoonnummer *
e-mail adres *
bericht *

 Naar het prikbord

GROEPSACCOMMODATIE VAN DE WEEK

Ruimte en Rust in Eesergroen
Een exclusieve locatie voor 20 personen, met jaccuzzi, open haard, professionele keuken en een fantastisch uitzicht! 

TIPS
"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Bijzondere vergaderlocaties midden in de natuur.