zoek
 
25 personen 16 kamers 44 bedden UtrechtVoeg toe aan selectie Bijzondere groepsaccommodaties

Liniehutten en Boerentapas

Woudenberg - Amersfoort

Weekend v.a. vanaf € 1395,00 >>
Alle arrangementen >>

OmschrijvingReviews (0)Email de locatie eigenaar

Een bijzondere groepsaccommodatie in Utrecht bestaande uit 6 liniehutten en een grote groepsruimte temidden van weilanden en koeien.

De liniehutten zijn in een dijk gebouwd waarbij de bunkers in de nabijgelegen Grebbelinie als voorbeeld hebben gediend. U ervaart hier het vrije gevoel van het buitenleven, gecombineerd met de sfeer en het comfort van nu. 

Iedere liniehut beschikt over 6 slaapplaatsen, een tweepersoonsbed en twee stapelbedden, een aparte zithoek, keukentje, vloerverwarming, comfortabele boxspringbedden, eigen sanitair en terras.

Alle liniehutten kijken uit op een groot grasveld met veel speelmogelijkheden voor kinderen. Midden op het grasveld ligt de grote groepsruimte. Deze groepsruimte is sfeervol en robuust ingericht en beschikt over een grote keuken, loungehoek, houtkachel en eettafels voor maximaal 36 personen.
Deze luxe groepsaccommodatie biedt u de mogelijkheid samen te zijn met de hele groep of u naar wens met een kleiner gezelschap terug te trekken in uw eigen liniehut. Desgewenst kunt u de dag rustig beginnen met het ontbijt in uw eigen hut.

Een excursie over de boerderij (leuk voor de kinderen!) of een rondleiding over de Liniedijk onder leiding van een gids behoort tot de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Ligging:
Deze bijzondere en originele groepsaccommodatie is gelegen in Woudenberg, in de provincie Utrecht, op slechts 5 minuten van de A12 Utrecht - Arnhem

Steekwoorden: bijzondere groepsaccommodatie in Utrecht, liniedijk,locatie voor een groep, liniehutten, luxe groepsaccommodatie, originele groepsaccommodatie, vakantiehuis Grebbelinie, grote groepsaccommodatie, groep in een liniehut, groep op het platteland, groepsuitje, weekendje weg met een groep, liniehut voor een groep, verblijf in liniehutten voor groepen, groepsverblijf, boerderij geschikt voor kinderen, bijzondere accommodatie voor een groep, liniehutten in Woudenberg, teamuitje, locaties voor groepen, accommodatie met liniehutten, accommodaties voor groepen, een leuke locatie, buitenleven voor groepen, accommodatie op het platteland, bed&breakfast voor een groep, locatie familieweekend, locatie reunie, locatie in Woudenberg, groepsaccommodatie in Utrecht

Er zijn nog geen reviews van deze locatie.

Middels onderstaand formulier kunt u contact opnemen met de locatie eigenaar van Liniehutten en Boerentapas

aanhef  
naam *
telefoonnummer *
e-mail adres *
bericht *

 



Naar het prikbord

GROEPSACCOMMODATIE VAN DE WEEK

Ruimte en Rust in Eesergroen
Een exclusieve locatie voor 20 personen, met jaccuzzi, open haard, professionele keuken en een fantastisch uitzicht! 

TIPS
"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Bijzondere vergaderlocaties midden in de natuur.