Referenties van andere locaties

Onderstaande referenties zijn afkomstig van accommodaties waar BuitenBusiness mee samenwerkt. De teksten zijn geschreven door de locatie-eigenaren, hier hebben wij niets aan gewijzigd.

 

De Bieslandse Heerlijkheid - Delft (Zuid-Holland)

Wij werken nu al een aantal jaren samen met Buiten Business. Vanaf het begin krijgen wij veel aanvragen voor zowel vergaderarrangementen als groepen die bij ons een weekend willen verblijven. Buitenbusiness heeft onze locatie goed op de markt gezet. Het is een duidelijke site waar de mensen goed op kunnen zien wat ze boeken. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking, goede bereikbaarheid, en zeer hulpvaardig in wat voor kwesties dan ook. Een investering die zichzelf met gemak terugbetaalt.
Arja Langeveld, eigenaar De Bieslandse Heerlijkheid

De Morgenstern Barchem (Gelderland)

Wij zijn vanaf het begin van de oprichting van Buitenbusiness aangesloten. De samenwerking is subliem. Voor ons is het ideaal dat zij reclame voor ons bedrijf maken, waar wij vaak geen tijd voor hebben. Buitenbusiness helpt mee jouw bedrijf bekend te maken. Er is een goede communicatie, die snel en accuraat wordt verzorgd via de modernste computermethodes. Als accommodatie kun je snel reageren op de aanbiedingen die BuitenBusiness heeft. Daarnaast verzorgen zij ook tal van zeer bijzondere workshops die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Ook dat regelen zij geheel voor je. Wat is er nou mooier dan dat je samen met Buitenbusiness het programma voor de klant helemaal kunt verzorgen zoals zij dat wensen. Ook de facturering is helder en duidelijk en uiterst betrouwbaar.. En bovenal, BuitenBusiness heeft zich verdiept in wie wij zijn en daarmee kunnen ze uitstekend ons vertegenwoordigen. Heerlijk zo'n samenwerking!
Danielle Crijns, eigenaar Landgoed Morgenstern

Hoeve Vernelsberg - Epen (Limburg)

Wij werken vanaf het begin zeer prettig samen met BuitenBusiness. Met grote regelmaat krijgen wij aanvragen voor zowel vergaderarrangementen als groepen die hier een weekend wensen te verblijven. Diana ( en haar medewerkers) zijn goed bereikbaar en hulpvaardig bij wat voor kwesties dan ook, dit soort korte lijnen werkt erg prettig. Volgens ons een aanrader en een investering die zichzelf met gemak terugbetaalt.
Ria van Diemen & Charlie Murphy, eigenaren Hoeve Vernelsberg

Guesthouse De Heide - Oeffelt (Brabant)

“In 2009 kwam Diana naar onze locatie toe en bespraken we de mogelijkheden voor samenwerking. Ik trof een ambitieuze vrouw die er helemaal voor zou gaan om onze guesthouse goed op te kaart te zetten en te verkopen. De belofte die ze toen heeft 
gedaan heeft ze ruimschoots waargemaakt. Op een professionele manier komt ze met ideeën en we merken dat de website continu verbetert. De hoeveelheid aanvragen groeit met de week. Bovendien organiseert Buitenbusiness bijeenkomsten waarbij klanten zoals wij kunnen ervaren hoe de meetingonderbrekers in zijn werk gaan. In 2010 was dat een demomiddag paardenfluisteren op een landgoed, hetgeen erg interessant was om mee te maken. Vanwege bovenstaande zaken hopen we op een vruchtbare samenwerking met Buitenbusiness in de toekomst.”
Judith Gordon - van Bokhoven, eigenaar Guesthouse De Heide

Tate - Boxtel (Brabant)

"Er zijn vele locatiesites die je het gevoel geven dat je een van de vele bent, en waarvan je, nadat je je contributie hebt betaald, weinig tot niets meer hoort. BuitenBusiness steekt met kop en schouders boven deze onpersoonlijke sites uit.
Een goede en regelmatige communicatie, vele aanvragen en boekingen door klanten waarvan we de bedrijfsnamen allen kennen en meer dan redelijke tarieven. Daarbij is de site van Buitenbusiness professioneel en helder, de communicatie met de klant doorzichtig en worden er vaak nieuwe frisse ideeën gelanceerd. Ik werk inmiddels al heel wat jaren samen met BuitenBusiness (Dat is nou precies het gevoel dat Diana en Marije je geven...  Dat je SAMEN werkt!) en hoop nog vele jaren deze prettige samenwerking te mogen voortzetten."
Katja de Man, eigenaar Tate 

Otterlo Actief - Otterlo (Gelderland)

Wat vinden wij van Buitenbusiness: Een professioneel bedrijf en een informele samenwerking. Wij begeven ons niet echt op de bedrijfsmarkt (vergaderarrangementen) maar krijgen dankzij BuitenBusiness nu wel boekingen. Ook de site je zoekt iets leuks trekt veel aandacht en geeft veel aanvragen.
Tonnie en Jolanda van Laar, eigenaren Otterlo Actief

Erfgoed Bossem - Lattrop/Breklenkamp (Overijssel)

Buitenbusiness is inmiddels een verlengstuk van ons bedrijf geworden. Zij maken het mogelijk dat wij bij een breed publiek bekend worden. Een publiek wat opzoek is naar bijzonder, echt, authentiek en lekker eten en verzorgd worden. Kortom publiek wat opzoek is naar ons soort bedrijven. Via ´je zoekt iets leuks´ en buitenbusiness hebben we met veel plezier verschillende groepen mogen ontvangen. Ga zo door! 

Annette en Dennis, eigenaren Erfgoed Bossem

Hotel Hoog Holten - Holten (Overijssel)

Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Buitenbusiness. Met regelmaat worden we gebeld om beschikbaarheid te checken en het heeft ons het afgelopen jaar een tiental (veelal meerdaagse) boekingen opgeleverd. De dames zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Een prettige businesspartner!
Yvonne Vermeulen, Hotel Hoog Holten

De Larikshoeve - Leusden (Utrecht)

Sinds eind mei 2010 hebben wij ons aangemeld bij Buitenbusiness. Wij hebben dit gedaan om de locatie te promoten en de zakelijke markt binnen te krijgen. Tot op heden hebben wij hiervan geen spijt. De samenwerking verloopt prima. In het begin was het even wennen, qua prijsstelling bijv. maar daar heeft Buitenbusiness ons goed bij geholpen. Wij hebben inmiddels al aardig wat bedrijven gehad die via de site van Buitenbusiness bij ons terecht zijn gekomen.
Jonne Smink, eigenaar De Larikshoeve

De Boerenstee - Woudenberg (Utrecht)

De samenwerking met BuitenBusiness ervaren wij als bijzonder plezierig. Door de samenwerking met BuitenBusiness komen meer vergadergroepen binnen. De aanvragen zijn duidelijk en alles gaat in goed overleg. Ook wijzigingen in het aanbod, bijvoorbeeld prijswijzigingen, kunnen snel geregeld worden en aangepast op de site.
Clara van Ravenhorst, eigenaar De Boerenstee

Guesthouse Lazey Voorthuizen (Gelderland)

Vanaf het eerste begin werk ik met veel plezier samen met BuitenBusiness. Ik ben zeer tevreden over de boekingen. Maar de kracht zit in de persoonlijke samenwerking en de gedrevenheid van Diana en haar team om het tot in de puntjes te regelen.
Mieke Saris, eigenaar Guesthouse Lazey 

De Remketting - Slijk-Ewijk (Gelderland)

Na een harde week werken, waaronder een vergadering via jullie, krijg ik een prachtige review via BuitenBusiness binnen met een 10 als eindcijfer. Dan word je zo gelukkig als een klein kiend (da’s Nijmeegs). Ik merk dat mijn passie ligt bij het vergadergebeuren, geweldig! Lof voor jullie, veel concurrentie biedt zich aan maar geen haar op mijn hoofd die denkt aan overstappen naar een ander!
Erla Braskamp – Eigenaar Bed & Breakfast De Remketting