Heerlijke Heerlijckyt

Heerlijckyt van Elsmeren

, Geetbets, België

Net over de grens in België, in de provincie Vlaams-Brabant, ligt dit bijzondere plekje. Een landgoed met een kasteel uit 1299, een boerderij, vijvers en parken. Een heerlijke plek voor een gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega's.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   26 kamers
 •   50 bedden
 •   Geetbets, België
 •   Slapen in een kasteel uit 1299
 •   Vieren van speciale gebeurtenissen
 •   Vakantieboerderij voor 9 personen
 •   Unieke trouw- en feestlocatie
 •   Huur boerderijgîte per weekend v.a. €480,--
 • Heerlijckyt van Elsmeren

  Net over de grens in België, in de provincie Vlaams-Brabant, ligt dit bijzondere plekje. Een landgoed met een kasteel uit 1299, een boerderij, vijvers en parken. Een heerlijke plek voor een gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega's. 

  Samen zijn op een bijzondere plek

  Rust en stilte zijn de grote troeven van deze Heerlijckyt. De gebouwen, het binnenplein, het park... alles ademt de eeuwenlange geschiedenis van deze bijzondere plek. Hier vinden vrienden en families, groepen en verenigingen een rustpunt om even te bezinnen of stil te staan bij een speciale gebeurtenis, om te genieten van een wandel- of fietslweekend, een reünie of een gezellig samenzijn. 

  Kasteel met 26 heerlijcke kamers

  Met een groep vanaf 10 personen verblijf je in het mooie kasteel, daterend uit 1299. Er zijn 26 sfeervolle gastenkamers met kwaliteitsvolle bedden, kussens en donsdekbedden, eigen sanitair met badlinnen en een heel eigen sfeer. Er zijn 11 eenpersoons-, 7 tweepersoons- en 8 meerpersoonskamers. Om je verblijf zo onbezorgd mogelijk te maken zorgen de gastvrije medewerkers voor heerlijcke maaltijden, versnaperingen en alle comfort op maat. Zodat jullie optimaal kunnen genieten van de ruimtes in het kasteel en de 23 hectare aan natuur...

  Vakantieboerderij voor 9 personen

  Ben je met een kleinere groep? Onze tip: huur de Boerderij-gîte. Dit sfeervolle boerderijtje ligt op het binnenerf en beschikt over een eigen salon met open haard, keuken, terras en 2 slaapkamers voor 9 personen met eigen sanitair en bad-en bedlinnen. Zelf koken kan hier in de professioneel ingerichte keuken..Extra slaapplaatsen nodig? Er is ruimte voor matjes, en ook kamperen kan op de weide achter de boerderij.  De boerderij is te huur tijdens weekenden en in de vakanties. 

  Sauna, spiegelvijver en openluchtdouche

  Bijzonder: midden in de natuur van het landgoed ligt het ParkPaviljoen, een heerlijke plek om je even helemaal terug te trekken in alle rust en eenvoud. Fijn extraatje: je vindt hier een kleine, gezellige sauna met openluchtdouche. Na afloop koel je af in de spiegelvijver, een overgetelijke ervaring... 

  Trouw- en feestlocatie

  De Heerlijckyt combineert de grandeur van een eeuwenoud kasteel met een warme, informele sfeer. Het is dan ook een bijzondere locatie voor de viering van een huwelijk of een ander speciaal levensmoment. De mogelijkheid bestaat om de Heerlijckyt volledig en exclusief, of gedeeltelijk af te huren. De salon, eetruimte, bar en de aanpalende zalen zijn perfect voor recepties, (walking) diners of voor een feest. Op verschillende plaatsen in het park zijn verrassende openluchtruimtes gecreëerd die ideaal zijn voor een ritueel, ceremonie of huldiging.

  Genieten in Vlaams-Brabant

  Deze Heerlijckyt ligt verscholen te midden van 23 hectare prachtig groen. Zodra je de oprijlaan tussen de bomen opwandelt, verstilt de tijd en valt de drukte weg. Het uitgestrekte park is in zijn geheel beschermd als landschapsmonument. De vijvers, weilanden en eeuwenoude bomen geven de nodige ruimte om helemaal tot rust te kunnen komen... Ook buiten het landgoed valt genoeg te beleven: de prachtige omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Het landgoed is prachtig gelegen in Geetbets, een plaatsje op de grens van Vlaams-Brabant en Limburg. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *