Groepsaccommodatie Orvelter Hof

De Orvelter Hof

, Witteveen, Drenthe

Bij groepsaccommodatie Orvelter Hof ben je er echt even lekker uit! Deze luxe en kindvriendelijke groepsaccommodatie vlakbij Emmen en Assen ligt aan de rand van Orvelte, het museumdorp van Drenthe. Geniet een weekend, midweek of de hele week van een zorgeloos verblijf met familie of vrienden. Bij de Orvelter Hof ontbreekt het je aan niets en heb je gegarandeerd een fantastisch verblijf. Plof neer in een van de de loungehoekjes in de gezellige woonkamer, terwijl de kinderen aan tafel een spelletje doen of zich vermaken op de grote speelzolder. Met mooi weer spelen de kinderen ongehinderd buiten op de speeltoestellen of het springkussen terwijl de volwassenen op het terras bijpraten onder het genot van een drankje. 's Avonds staan er 17 luxe ingerichte slaapkamers met eigen badkamer en toilet tot jullie beschikking. Eén tweepersoonskamer op de begane grond is aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking en vier tweepersoonskamers zijn te gebruiken als familiekamer. Bij groepsaccommodatie Orvelter Hof is het alleen maar genieten geblazen!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-36 personen
 •   17 kamers
 •   36 bedden
 •   Witteveen, Drenthe
 •   Grote speelzolder voor de kinderen
 •   Gratis wifi, ook in de slaapkamers
 •   Veel mogelijk, zowel bij de accommodatie als in de omgeving
 •   Aan de rand van museumdorp Orvelte
 •   Ook voor minder validen goed toegankelijk
 • Groepsaccommodatie Orvelter Hof

  Groepsaccommodatie Orvelter Hof heet jullie van harte welkom. Deze groepsaccommodatie bij Assen en Emmen staat garant voor een fantastisch verblijf. Dit vakantiehuis ligt aan de rand van het museumdorp Orvelte, middenin het groene hart van Drenthe. In deze stijlvolle boerderij zijn de authentieke gebinten nog steeds zichtbaar. Hierdoor proef je nog steeds de sfeer van vervlogen tijden. Verder is het echt een accommodatie van deze tijd, voorzien van alle moderne gemakken, zoals wifi, ook in de slaapkamers, een flatscreen TV en een moderne keuken. En wat dacht je van de enorme speelzolder voor de kinderen?

  Ontelbaar veel mogelijkheden!

  Iets te vieren met familie of vrienden? Of gewoon even gezellig bijpraten met elkaar? Groepsaccommodatie Orvelter Hof is de ideale locatie! De sfeervolle boerderij biedt zoveel mogelijkheden! Volwassenen ploffen in een van de loungehoeken neer voor een goed gesprek, vinden elkaar met een glas wijn of een biertje aan de bar of met mooi weer lekker buiten op het terras. Kinderen vermaken zich met elkaar op de speelzolder of lekker buiten in de grote tuin met speeltoestellen en een springkussen. Die zie je voorlopig niet meer terug!

  Erop uit

  Op de Orvelter Hof is genoeg te doen, zowel binnen als buiten. Ook in de prachtige omgeving rondom de Orvelter Hof zijn zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Een bezoek aan museumdorp Orvelte is natuurlijk de moeite waard. Hier heeft de tijd stilgestaan en beleef je vroegere tijden. Een beleving op zich! Lekker de natuur in? Drenthe is de wandel- en fietsprovincie bij uitstek! Maar wil je eens iets anders, dwaal dan met een GPS-ontvanger of op een Solex over landweggetjes langs heidevelden, bossen en vennen. Verdeel de groep in teams en ga eens klootschieten, een traditionele werpsport in het oostelijke deel van Nederland. Wandel een rondje Witteveen met een picknick of speel een potje Pitch en Putt Golf vlakbij de groepsaccommodatie. Voor liefhebbers van uitheemse dieren is een bezoekje aan Wildlands in Emmen ook een aanrader.

  Wat zullen we eten?

  Na een hele middag met elkaar doorgebracht te hebben krijg je trek. Bij de Orvelter Hof is het mogelijk om zelf je maaltijd te bereiden in de moderne keuken. Mocht je daar nou helemaal geen zin in hebben, dan is het mogelijk om diverse buffetten te laten verzorgen. De accommodatie werkt samen met Birgit Flüg van Kok-aan-huis, die heerlijk biologisch voor jullie kan koken. Ook een kookworkshop waarbij je met elkaar een maaltijd bereid behoort tot de mogelijkheden. Als het weer het toelaat kan je natuurlijk ook buiten rondom de grill een heerlijk stukje vlees met elkaar bereiden.

  Slaap lekker!

  Bij zorgeloos genieten hoort een goede nachtrust, daarom staat privacy op de slaapkamers bij Orvelter Hof hoog in het vaandel. Alle 17 slaapkamers zijn voorzien luxe boxspring bedden en een eigen toilet, douche en wastafel. Zes tweepersoonskamers bevinden zich op de begane grond. Een hiervan is aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. Vier tweepersoonskamers zijn ook te gebruiken als familiekamer voor 4 personen. De overige 2-persoons kamers bevinden zich op de 1e verdieping. Een wekker zetten is niet nodig, je wordt vanzelf wakker door het ochtendconcert van de vogels. Je springt opgewekt uit bed en kan meteen aanschuiven voor het ontbijtbuffet een enorme keuze aan lekkers. Een heerlijk begin van de dag!

  Waar vind je deze unieke groepsaccommodatie?

  Het voordeel van Drenthe is, dat je al meteen een vakantiegevoel krijgt op het moment dat je de provincie binnenrijdt. Hier heerst nog een rust die je maar op weinig andere plaatsen in Nederland vindt. Files kennen ze hier niet. De groepsaccommodatie ligt tussen Emmen, Assen en Hoogeveen. Vanaf Zwolle en Groningen ben je in 3 kwartier bij groepsaccommodatie Orvelter Hof.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *