Luxe groepsvilla met zwembad en sauna

Villa Buxus

, Gasselte, Drenthe

Deze luxe groepsvilla in Drenthe biedt je het beste van twee werelden! De villa is oorspronkelijk gebouwd als hotel maar onlangs omgetoverd tot een luxe groepsaccommodatie. De fijne faciliteiten van het hotel zijn gebleven, gecombineerd met de voordelen van een groepsverblijf. De gehele villa staat privé tot jullie beschikking, er zijn dus geen andere gasten aanwezig. Neem een duik in het zwembad, tap je eigen biertje, ontspan in de sauna of relax tot 's avonds laat op de verwarmde veranda. Van harte welkom bij Villa Buxus in Gasselte!

          Luxe locatie
 •   0-30 personen
 •   14 kamers
 •   30 bedden
 •   Gasselte, Drenthe
 •   14 slaapkamers met eigen douche + toilet
 •   Tap je eigen biertje aan de bar
 •   Zwembad, sauna en verwarmde veranda
 •   Lego Wall voor de kleintjes
 •   Weekend vanaf € 1675
 • Groepsvilla

  Deze luxe groepsvilla is een sfeervolle uitvalsbasis om samen met familie of vrienden het mooie Drenthe te ontdekken. De villa is groot genoeg voor 30 personen en biedt je alle ruimte om te genieten van elkaars gezelschap. Door de fijne faciliteiten hoeft niemand zich te vervelen en in de omgeving zijn heel veel leuke uitstapjes te maken. Je komt bijna tijd tekort! 

  Luxe villa met de faciliteiten van een hotel

  Villa Buxus beschikt over een sfeervolle verblijfsruimte met bar en biljard. Hier kun je heerlijk met z'n allen eten aan lange eettafels of je eigen biertje tappen aan de bar. De professionele keuken is van alle gemakken voorzien, keukenprinsen- en prinsessen kunnen zich hier naar hartelust uitleven. Geen zin om te koken? Laat een diner of barbecue regelen door de eigenaren. Als alle buikjes gevuld zijn kun je 's avonds heerlijk uitbuiken en nog lang nagenieten op de grote verwarmde veranda...  

  14 slaapkamers met eigen douche en toilet

  Deze villa voor groepen beschikt over 14 luxe slaapkamers, in totaal kunnen er 30 personen overnachten. Superfijn: alle kamers beschikken over een eigen douche, toilet, wastafel, bureau en flatscreen TV. Vijf 2-persoons slaapkamers bevinden zich op de begane grond, de andere negen kamers bevinden zich op de eerste verdieping (7x 2-persoons en 2x 4-persoons familiekamers). 

  Niets moet, niksen mag

  Niets moet, niksen mag in deze groepsvilla in Drenthe. Alle faciliteiten zijn aanwezig om heerlijk tot rust te komen. Er is een luxe sauna met relaxruimte en stortdouche. Een verwarmd zwembad waar je van binnen naar buiten kunt zwemmen. Een heuse Lego wall voor de kleintjes. En een gezellige tuin met terras en verwarmde veranda. Kortom; deze villa biedt je alle ruimte om te genieten van een ontspannen samenzijn met vrienden of familie. 

  Ontdek Drenthe

  Leuke uitstapjes maken? Deze groepsvilla is een perfecte uitvalsbasis om het mooie Drenthe te ondekken. In Gasselte en omstreken vind je mooie fietsroutes en wandelpaden. Je hoeft geen fietsen van huis mee te nemen; via de eigenaren kun je fietsen huren. Ook een wandeltocht met een gids behoort tot de mogelijkheden. Maar je kunt ook een dierentuin bezoeken, een spectaculaire wandeling maken door de toppen van de bomen of zwemmen in zwemplas ’t Gasselterveld. 

  Waar ligt deze groepsvilla?

  Villa Buxus ligt in Gasselte, een dorp in de gemeente Aa en Hunze in de provincie Drenthe. Gasselte ligt op De Hondsrug en op korte afstand van Assen (18 km), Emmen (18 km), Stadskanaal (10 km), Veendam (23 km) en Groningen (34 km). Er is een eigen parkeerterrein en een fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen. 

  • 9
   Door:

   Mijn vrouw en ik hebben samen met onze kinderen en kleinkinderen een weekend geboekt bij Villa Buxus te Gasselte.

   Voor ons is het gebruikelijk om met elkaar jaarlijks een weekend met onze familie (15 personen) bij elkaar te komen in een leuke locatie.

   Wij zijn het allemaal met elkaar eens dat dit toch wel de allerleukste, beste geoutilleerde, en mooiste gelegen locatie is van al die jaren dat wij een dergelijke weekend hebben georganiseerd. Wij beschikten over mooie heldere, frisse kamers, zeer royale verblijfsruimte, geweldige , compleet ingerichte keuken met de alle benodigde moderne professionele apparatuur en royale koeling.Vooral het zwembad met sauna en speelweide werden door ons en de (klein-)kinderen bijzonder gewaardeerd.

   Het vriendelijke en behulpzame eigenaars echtpaar, was niets teveel om het ons naar de zin te maken. Wij bevelen Villa Buxus dan ook van Harte bij u aan!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *