Gezellig vakantiehuis tussen bos & water

Klonie: de Nieuwe Schuur

, Ellertshaar, Drenthe

Staat er een familiereünie op de planning? Zoek je een locatie voor een schoolkamp of wil je een weekend weg met de hele club of vereniging? In het Drentse Ellertshaar ligt Klonie, een veelzijdige locatie voor kleine en grote groepen. Het Woonhuis is een knus vakantiehuis voor 24 personen. Perfect voor een weekendje weg met vrienden, familie of de vereniging. Prachtig gelegen aan het Vossenmeer en het bos.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-68 personen
 •   3 kamers
 •   68 bedden
 •   Ellertshaar, Drenthe
 •   Prachtig gelegen in de natuur van Drenthe
 •   Mix van gezelligheid en ruimte
 •   Talloze voorzieningen om te spelen en activiteiten te ondernemen
 •   Eén van de voordeligste logeeradressen voor een groepsuitje
 •   Boodschappenservice en maaltijdverzorging mogelijk
 • Het Woonhuis

  Op het stoere en ruime terrein van Klonie ligt het Woonhuis. Het Woonhuis is een groepsaccommodatie voor 24 personen en beschikt over een professionele keuken, 24 slaapplekken, voldoende sanitair, een gezellige woonkamer, een zonnig terras en een eigen recreatieveld. in het Woonhuis zijn twee eenpersoonsbedden, de rest zijn stapelbedden. 

  Sportvelden, privéstrand en zwemplas in het bos

  Het Woonhuis is meer dan alleen een fijne plek om te overnachten. Deze groepsaccomodatie voor 24 personen ligt op het terrein van Klonie in Ellertshaar, waar je allerlei leuke extra's vindt voor een onvergetelijk weekendje weg. Het enorme buitenterrein van Klonie is een paradijs voor jong en oud. Hier kun je eindeloos sporten, spelen, in dikke bomen klimmen, vuurtjes stoken, zwemmen in het bos, chillen op het privéstrand of kanoën op het Vossenmeer. Zelfs voor Drentse begrippen is het hier enorm groen en weids... 

  Survivallen in het bos of meedoen aan een dropping?

  Wil je nog meer avontuur? Vraag de eigenaren van deze grote groepsaccommodatie om een speurtocht, dropping, boswandeling, zeskamp of huifkartocht voor jullie te organiseren. Of doe met de hele groep mee aan een spannende survival in het bos, waarbij jullie gaan vlotvaren, mountainbiken, kanoën en nog veel meer. 

  Van boodschappenservice tot barbecue

  In deze groepsaccommodatie in Ellertshaar mag je kiezen of je zelf wilt koken of je verblijf geheel of gedeeltelijk wilt laten verzorgen. Het Woonhuis beschikt over een keuken met professionele apparatuur. Geen zin om voor zo'n grote groep te koken of boodschappen te doen? Begin je dag dan bijvoorbeeld met lekker vers brood van de bakker. Of kies voor de boodschappenservice en laat de boodschappen naar je groepsaccommodatie brengen. Ook kan je alle of losse maaltijden laten verzorgen, een barbecue of braai (laten) regelen of een snack scoren in de Klonie Kiosk. 

  Het Woonhuis, groepsaccommodatie in Ellertshaar

  Het Woonhuis is één van de groepsaccommodaties van Klonie. Klonie is gelegen in het pittoreske Ellertshaar, dichtbij Borger in de provincie Drenthe. Het Woonhuis ligt op een uitgestrekt terrein, grenzend aan het Vossenmeer en het bos. Ellertshaar is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer. Lijn 21 stopt bij de halte Ellertshaar. Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen door het bos. Liever gehaald en gebracht worden met de hele groep tegelijk? Dit kan geregeld worden met de touringbus!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *