Vakantie in Drenthe

Groepsaccommodatie Wapserveen

, Wapserveen, Drenthe

Weekendje weg met een groep? Vier je vakantie in Drenthe! Deze gezellige groepsaccommodatie ligt in Wapserveen, dichtbij Giethoorn. De groepsaccommodatie is geschikt voor 18 personen + enkele baby's en beschikt over een sauna, professionele keuken, 6 slaapkamers met eigen douche en toilet en een omsloten tuin voor extra veel privacy. Deze groepsaccommodatie ligt precies tussen Appelscha, Dwingeloo en Giethoorn en op steenworp afstand van maar liefst 5 (!) natuurgebieden met bos, heidevelden en meren. De mogelijkheden voor een wandeling, fietstocht of boottocht zijn eindeloos en natuurlijk mag een bezoek aan de Hunebedden niet ontbreken tijdens je vakantie in Drenthe.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-18 personen
 •   6 kamers
 •   18 bedden
 •   Wapserveen, Drenthe
 •   Gezellige groepsaccommodatie voor 18 personen + enkele baby's
 •   Te midden van vijf natuurgebieden
 •   6 slaapkamers met eigen sanitair
 •   Veel privacy, geen andere gasten
 •   Weekend vanaf € 595,--
 • Op vakantie in Drenthe

  Weekendje weg in Drenthe? Vier je vakantie in deze leuke groepsaccommodatie in Wapserveen. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 12 t/m 18 personen + enkele baby's en beschikt over 6 slaapkamers, 6 badkamers, een professionele keuken en een 8-persoons sauna. In de omgeving kun je eindeloos wandelen, fietsen en genieten van heide, bos en water. 

  Groepsaccommodatie voor 18 personen

  Deze groepsaccommodatie in Wapserveen beschikt over een royale leefruimte met een professionele keuken, een knusse zithoek en lange tafels waaraan gegeten kan worden. De kachel zorgt voor warmte op frissere dagen en aan de bar kun je gezellig je eigen biertje tappen. Op de begane grond vind je verder een sauna, een tafeltennistafel, een sjoelbak en spelletjes. De accommodatie wordt verhuurd op basis van zelfverzorging, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een ontbijt, brunch, BBQ of warm/koudbuffet door de eigenaren te laten verzorgen. 

  6 slaapkamers met eigen douche en toilet

  De zes slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping van de groepsaccommodatie. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair met wastafel, douche en toilet. Op een aantal kamers kan een bed worden bijgeplaatst, in totaal is er plek voor 18 personen en enkele baby's. Leuk weetje: deze groepsaccommodatie was in de vorige eeuw een hotel. 

  Veel privacy

  Rondom de groepsaccommodatie ligt een royale tuin waar het op mooie dagen fijn vertoeven is. Doordat de tuin met klimop is omsloten kun je hier in alle privacy relaxen, terwijl je kinderen spelen op de schommel, glijbaan of de overdekte zandbak. 

  Ontdek Drenthe

  Deze groepsaccommodatie ligt in een mooie omgeving waar veel te ontdekken valt. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Drents-Friese Wold (tussen Appelscha en Diever) of aan Dwingeloo, het groenste dorp van Europa. Ook Giethoorn, natuurgebied de Weerribben en - dichterbij huis - "Oerlandschap het Holtingerveld" is mooi om te voet of per fiets te ontdekken. En natuurlijk mag een bezoek aan de Hunebedden niet ontbreken tijdens je vakantie in Drenthe!

  Waar ligt deze groepsaccommodatie in Drenthe?

  Vier je vakantie in deze leuke groepsaccommodatie in Drenthe. De groepsaccommodatie ligt in Wapserveen, tussen Havelte en Frederiksoord en op korte afstand van Meppel, Hoogeveen en Giethoorn. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *