Acker Lodges, slapen in de wei

Acker Lodges

, Ruinerwold, Drenthe

Slapen in een houten huisje op palen midden in de wei. Wakker worden en ontbijten tussen de grazende koeien. 's Avonds vanaf de veranda de zon in de wei zien zakken. Rust, ruimte en natuur. Vrijheid, ontspannen, onthaasten en genieten. Welkom bij Acker Lodges! Een uniek concept met houten lodges en een groepslodge midden in de wei. Geschikt voor groepen tot 16 personen (meer personen in overleg).

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   8 kamers
 •   16 bedden
 •   Ruinerwold, Drenthe
 •   Uniek concept
 •   Overnachten midden in de wei
 •   Wakker worden met een weergaloos uitzicht
 •   Centrale groepsruimte voor max. 16 personen
 • Acker Lodges: slapen midden in de wei in een unieke lodge

  Het "wei-alleen" gevoel, dat krijg je hier! Unieke houten lodges en een centrale groepslodge midden in het weiland. Een oase van groen, een eindeloze horizon, rust en ruimte. Een plek waar niets moet, maar wel alles kan. Kom met z'n tweeën, met z'n tienen of met z'n twintigen, de Acker Lodges passen zich aan jouw gezelschap aan. Kom ontspannen, onthaasten en genieten! 

  Heb jij de zon weleens in de wei zien zakken?

  De Acker Lodges zijn zes ruime houten vakantiehuisjes op palen, vrij gelegen in een Drents weiland. Met een fantastisch uitzicht en nieuwsgierige koeien die graag een kijkje komen nemen. Met een heerlijke veranda waar je 's avonds de zon in de wei ziet zakken. Naast de reguliere lodges, is er ook één grote groepslodge. Deze gezamenlijke ruimte is ideaal voor families, vrienden en zakelijke wei-sessies. Je kunt hier samen eten, spelletjes doen, lezen, borrelen, barbecuen... etc etc.

  6 aparte lodges en een gemeenschappelijke groepslodge

  Er zijn totaal 6 Acker Lodges welke geschikt zijn voor vier personen per lodge. De lodges zijn winterproof vakantiehuisjes en beschikken allemaal over twee eigen slaapkamers, keuken, sanitair en veranda. Vanuit de lodge stap je zo de natuur in. Ben je met meer gezinnen, vrienden of een zakelijke groep? Dan kun je additioneel de Groepslodge reserveren. Deze biedt een gezamenlijke ruimte voor jouw gezelschap. De groepslodge beschikt over een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Tevens zijn er toiletten en is er een grote veranda. De groepslodge kan geboekt worden in combinatie met minimaal 3 Acker Lodges en is geschikt voor max. 16 personen. Er zijn geen slaapruimtes aanwezig, overnachten doe je in de aparte Acker Lodges.

  Een knusse lodge met alles erop en eraan

  De Acker Lodges zijn compleet en modern ingericht en voorzien van leuke details. De ruimte is knus en sfeervol. Voor de koudere dagen is er verwarming, voor de warme dagen is er de heerlijke veranda inclusief grandioos uitzicht. Aan alles is gedacht, zoals een welkomspakket met (thee-) doeken en afwasmiddel, mooie wandelroutes en leuke tips voor de omgeving. De bedden zijn meer dan goed, met fijne kussens en dekens. Een pluspunt is de fijne oven in het keukentje, zodat je 's ochtens kunt genieten van versgebakken broodjes uit je eigen oven of 's avonds zelf kunt koken. Heb je geen zin om te koken? Dan bestel je eenvoudig eten bij het restaurant in het dorp, het wordt bij de Lodge afgeleverd!

  Rondom de lodges

  De Acker Lodges liggen ‘vrij in de wei’ op een kleine 2km afstand van het dorp Ruinerwold bij Meppel. Via een verhard pad is er vanaf de openbare weg toegang tot de ‘huisjes’. Oprijden tot aan de lodges is toegestaan voor het laden en lossen van de koffers. Daarna wordt gevraagd om de auto op de speciale parkeerplaats aan het begin van het terrein te parkeren. Op deze manier wordt de wei zelf autoluw gehouden Wel zo rustig en veilig voor iedereen. Naast de zes lodges, plus groepsruimte, is de wei puur en ongerept. Er zijn bewust geen overige faciliteiten. Rust, ruimte, natuur en een fantastische zonsondergang zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf.

  Waar liggen de Acker Lodges?

  Je vindt de Acker Lodges net buiten Ruinerwold, in de provincie Drenthe, nabij Meppel, Giethoorn en Zwolle. Omringd door Nationaal Park Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en de Weerribben-Wieden. De Acker Lodges bieden een perfecte uitvalsbasis voor heerlijke fiets-, wandel- en kanotochten. Maar er zijn op korte afstand ook vele leuke winkels en gezellige terrassen. Kortom: rust en vertier gaan hier hand in hand. De Acker Lodges zijn goed bereikbaar via de A28 / A32 en er is een grote parkeerplaats aan het begin van de wei.

  • 10
   Door:

   Echt mooie verzorgde huisjes! Netjes en fris.

   Midden in het grasland is het erg leuk wakker worden met de schaapjes bijna tot de deur.

   Ik weet niet of het de bedoeling is maar het aangrenzende bosje is ook erg leuk voor de kinderen.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *