Groepsaccommodatie met zwembad en sauna

De Zonneroos

, Munnekeburen, Friesland

Op de grens van drie provincies ligt De Zonneroos, een mooie groepsaccommodatie met heel veel fijne extra's. Wij noemen een buitenzwembad, sauna, 12 slaapkamers met eigen sanitair, luxe keuken en gezellige woonkamer met open haard. Met al deze fijne faciliteiten is de verleiding groot om 'thuis te blijven', maar het prachtige natuurgebied De Rottige Meente is zeker de moeite van het ontdekken waard. En hebben we al gezegd dat het mogelijk is om te genieten van een massage of mee te doen aan een yoga- of mindfulness-sessie? Het wordt genieten én optimaal ontspannen tijdens een verblijf in deze luxe groepsaccommodatie in Friesland.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   12 kamers
 •   25 bedden
 •   Munnekeburen, Friesland
 •   Verwarmd buitenzwembad en sauna
 •   12 slaapkamers met eigen douche en toilet
 •   Optioneel bij te boeken: massage, mindfulness- of yogasessie
 •   Midden in een onontdekt natuurgebied
 •   Weekend vanaf € 1595,00
 • De Zonneroos, groepsaccommodatie met zwembad en sauna

  Op de grens van drie provincies - Overijssel, Friesland en Flevoland - ligt de Zonneroos. Deze rietgedekte boerderij ligt op 300 meter van de openbare weg, in het natuurgebied de Rottige Meente. Je vindt hier letterlijk en figuurlijk alle rust en ruimte om samen te zijn, alleen met jouw gezelschap. De fijne extra's zoals een buitenzwembad, sauna en 12 grote slaapkamers maken het plaatje compleet. Van harte welkom bij De Zonneroos!

  Genieten met groepen tot 25 personen

  De Zonneroos is een mooie accommodatie voor groepen tot 25 personen. Je kunt hier genieten van een korte of lange vakantie, in alle seizoenen. In de winter is het heerlijk vertoeven in de gezellige woonkamer met open haard, 's zomers biedt het zonnige terras, de grote speelweide en natuurlijk het verwarmde buitenzwembad vertier voor jong en oud. Groot pluspunt zijn de 12 slaapkamers welke, naast een heerlijk bed, allemaal zijn voorzien van eigen sanitair. De goed geoutilleerde keuken stelt je in staat om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden. Geen zin om zelf te koken? Een cateraar of kok-aan-huis verzorgt graag een lekkere maaltijd voor jullie. 

  Optimaal ontspannen

  Leuk: De Zonneroos biedt diverse programma's aan welke bijdragen aan een optimale ontspanning en een gezonde leeftijstijl. Denk hierbij aan yoga- en/of meditatielessen, mindfulness, massages en (h)eerlijke voeding. Wil je hier tijdens je verblijf mee kennismaken? Gastvrouw Petra informeert jullie graag over de mogelijkheden. 

  Onontdekt natuurgebied in Nederland

  We kunnen ons voorstellen dat je met een zwembad en een sauna tot je beschikking het terrein van deze groepsaccommodatie bijna niet af komt. Toch is de omgeving zeker de moeite waard om te verkennen. De Zonneroos ligt in het nog onontdekte natuurgebied De Rottige Meente. Je vindt hier een uniek laagveenlandschap bestaande uit trilveen en moerasbos, met inwoners als otters, vuurvlinders, een roerdomp en de karekiet. Een uitstekend gebied voor wandel- fiets-, kano- en/of schaatstochten. Nationaal Park Weerribben Wieden ligt op ca. 5 km afstand, net als het Kuinderbos en het Tjeukemeer, waar je op vele manieren van het water kunt genieten. Leuke steden als Steenwijk, Heerenveen, Wolvega en Noordwolde liggen in de nabije omgeving. Maar ook een bezoek aan Lemmer, Leeuwarden, Sneek of Makkum is de moeite waard.

  Waar ligt deze groepsaccommodatie met zwembad?

  Groepsaccommodatie De Zonneroos ligt in Munnekburen, op de grens van de provincies Overijssel, Friesland en Groningen. Kom ook genieten van een ontspannen verblijf in deze luxe groepsaccommodatie met zwembad en sauna. Je bent van harte welkom!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *