Overnachten met een weids uitzicht

Het Vrije Schaep

, Delfstrahuizen, Friesland

Deze mooie boerderij in Friesland beschikt over 2 hectare grond, waar je optimaal kunt genieten van een weekend, week of midweek weg. Het Vrije Schaep ligt te midden van uitgestrekte weilanden en wateren. Het is de perfecte plek voor waterliefhebbers: de wateren rondom deze boerderij zijn namelijk niet alleen geschikt om op te varen, deze hebben ook een goede zwemkwaliteit. Een prachtige locatie om te verblijven met je vrienden, gezin of familie!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   4 kamers
 •   12 bedden
 •   Delfstrahuizen, Friesland
 • Groepsaccommodatie het Vrije Schaep

  Het Vrije Schaep kun je vinden in Friesland, in de plaats Delfstrahuizen. De voormalige boerderij beschikt over twee hectare grond, waar je tijdens je verblijf optimaal (van) kunt genieten. Om het huis vind je onder andere een riante tuin, uitgestrekte weilanden en veel water: vijvers, sloten en steigers aan doorgaand water. Daarnaast zijn er verschillende terrassen te vinden rondom deze boerderij: zo kun je elk moment van de dag genieten van de zon!

  Het Gastenverblijf

  Niet alleen de buitenruimte van deze boerderij is immens, ook binnen is er genoeg ruimte voor jou en je gezelschap. Het huis is namelijk 160 vierkante meter groot en beschikt over grote lichte ruimtes. Deze locatie beschikt over een ruime woon-eetkamer en keuken. Er zijn in totaal 3 prachtige slaapkamers te vinden bij Het Vrije Schaep. Eén is gevestigd op de begane grond: deze slaapkamer is, net als de rest van de begane grond, toegankelijk voor mindervalieden. Elke slaapkamer beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. 

  Boerderij met een visie

  Bij het Vrije Schaep staat duurzaamheid en vrijheid hoog in het vaandel. Ze streven er naar om met plezier en respect voor de natuur, cultuur kenmerken, keuzes en karakters van een ieder een prettige sfeer te creëren op hun boerderij. Je zal gastvrij ontvangen worden op deze landelijk gelegen locatie. En eigenaren Anne en Linda denken graag met je mee wat betreft je wensen wat betreft het verblijf op hun locatie. Zo zorgen zij er graag voor dat de boodschappen al in huis zijn wanneer jullie aankomen. 

  Ga het water op

  De provincie Friesland staat natuurlijk bekend om zijn vele wateren en meren. Ook rondom Het Vrije Schaep is veel water te vinden. Water waar je op mag varen, maar waar je ook in mag zwemmen! Huur een sloepje en ga er met de familie of vrienden op uit onder het genot van een hapje en een drankje. Spring uit de boot en zwem de laatste paar meters van jullie sloepentocht door de Friese wateren. Natuurlijk hoef je het water niet in om ervan te genieten: er zijn talloze mooie fiets- en wandelroutes te vinden in dit stukje Friesland. Voor de echte fanatiekelingen is er een fietsroute om het Tjeukemeer, welke 63 kilometer lang is! 

  Waar vind je deze groepsaccommodatie?

  Deze authentieke groepsaccommodatie vind je aan de grens van Friesland met Flevoland en Overijssel, in de plaats Delfstrahuizen. Het is gelegen in de buurt van het Tjeukemeer. Dit vakantiehuis is goed te bereiken via de A32 en de A6. Vanuit Zwolle rijd je in minder dan 50 minuten naar deze bestemming en vanuit Emmeloord ben je zelfs binnen 30 minuten op deze locatie. Er is genoeg parkeergelegenheid voor jou en je familie of vrienden. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *