Het best bewaarde geheim van Friesland

Koetshuis - Landgoed Lauswolt

, Beetsterzwaag, Friesland

Zoek je een luxe groepsverblijf voor een weekendje weg? Boek dan deze groepsaccommodatie in een historisch Koetshuis (1868) op Landgoed Lauswolt, in het idyllische dorpje Beetsterzwaag. Het Koetshuis heeft in 2007 landelijke bekendheid gekregen door de kabinetsformatie van Kabinet Balkenende V wat daar is geformeerd. Het Koetshuis heeft alles in huis voor een heerlijk verblijf: een grote woonkeuken en comfortabele living, 7 luxe slaapkamers en suites met eigen badkamer en een groot terras met barbecueplaats. In de directe omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen, een sloep huren of golfen op de befaamde 18-holes Golf & Country Club Lauswolt. Ook een kookworkshop, wijnproeverij, solextour of huifkartocht behoren tot de mogelijkheden. Ontdek het best bewaarde geheim van Friesland!

          Luxe locatie
 •   0-14 personen
 •   7 kamers
 •   14 bedden
 •   Beetsterzwaag, Friesland
 •   Super-de-luxe groepsaccommodatie
 •   Historisch koetshuis uit 1868
 •   Verscholen in de bossen van Beetsterzwaag
 •   Befaamde Golf & Country Club naast de deur
 •   Rust, ruimte en privacy
 • Bijzondere groepsaccommodatie in Friesland

  Op zoek naar een bijzondere groepsaccomodatie? Vier vakantie in dit historische Koetshuis op Landgoed Lauswolt. Dit best bewaarde geheim van Friesland ligt verscholen in de bossen van Beetsterzwaag. Een prachtige plek voor een weekendje weg met vrienden, familie of collega's, waarbij het jullie aan niets ontbreekt. 

  Koetshuis met volop privacy

  Deze luxe groepsaccommodatie is geschikt voor 2 tot 14 personen. De ruime, gezellige en goed uitgeruste woonkeuken en comfortabele ‘living’ zijn uiterst geschikt om met vrienden, familie of collega’s te vertoeven. Er zijn 7 luxe kamers en suites met eigen badkamer. Het Koetshuis heeft volop privacy, is van alle gemakken voorzien en heeft bovendien een groot terras met een barbecueplaats. 

  Luxe faciliteiten in naastgelegen hotel

  Wil je je weekend weg helemaal af maken? Het hotel op Landgoed Lauswolt (op loopafstand van de groepsaccommodatie) biedt een scala aan mogelijkheden qua culinaire invulling, beauty behandelingen en fitness & sportfaciliteiten. Naast het Koetshuis ligt de befaamde Golf & Country Club Lauswolt aan de rand van het bos.

  Wandelen, fietsen of sloepvaren

  In de directe omgeving van Landgoed Lauswolt kun je heerlijk wandelen, fietsen of met een sloep met picknickmand het water op. De Veenhoop is namelijk maar 12 minuten van het landgoed rijden. Hebben jullie speciale wensen? De medewerkers van Landgoed Lauswolt helpen graag bij het samenstellen van jullie programma: van kookworkshop, cursus schilderen, kaatsclinic, outdoor activiteit, wijnproeverij, solex-tour tot huifkartocht. Zeggen jullie het maar!

  Groepsaccommodatie in Beetsterzwaag

  Deze groepsaccommodatie ligt op Landgoed Lauswolt, een prachtig landgoed in de bossen van Beetsterzwaag. Zodra je het landgoed oprijdt ervaar je een enorm gevoel van rust, ruimte en privacy. Niet voor niets is dit landgoed het best bewaarde geheim van Friesland. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *