Luxe groepsaccommodatie aan het water

Vergaderplakje

, Gaastmeer, Friesland

Waterliefhebbers opgelet: deze luxe groepsaccommodatie aan het water is dé plek voor jullie volgende weekendje weg. Deze nieuwe groepsaccommodatie is direct gelegen aan het water in het prachtige Zuid-West Friesland. Geniet van je eigen terras aan het water met een prachtig uitzicht op de voorbij varende zeilbootjes. Ervaar de luxe voorzieningen zoals 2 keukens, 8 luxe slaapkamers en 4 badkamers. Liever zelf het water op? Er kunnen elektrische sloepen en zeilboten gehuurd worden waardoor je direct vanaf de accommodatie het water op kunt varen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   8 kamers
 •   20 bedden
 •   Gaastmeer, Friesland
 •   Prachtig gelegen aan het water
 •   Bootjes te huur via de accommodatie
 •   Privéterras aan het water
 •   Leke dorpjes in de omgeving
 •   Weekend vanaf € 900,--
 • Luxe groepsaccommodatie aan het water

  Waterratten, zeilliefhebbers en hobby-schippers opgelet; wij hebben de perfecte groepsaccommodatie voor jullie gevonden! Deze accommodatie ligt direct aan het water in het prachtige waterrijke Zuid-West Friesland. Voor de deur ligt een elektrische sloep of polyvalk voor je klaar, waardoor je direct vanaf de accommodatie het water op kunt varen. Maar ook wanneer je geen watersport beoefend is dit een heerlijke plek voor een weekendje weg. Op je eigen terras aan het water is het genieten geblazen en heb je een leuk uitzicht op de zeilbootjes die voorbij komen varen. 

  Groepsaccommodatie voor 20 personen

  Deze luxe groepsaccommodatie aan het water is geschikt voor 20 personen en is zeer ruim van opzet. Er is voldoende plek om gezellig samen te zijn in de twee grote leefruimten met zithoek en eettafel. Ook zijn er maar liefst twee luxe keukens die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en wasmachine. Aan het gezellige barretje kun je 's ochtends de dag rustig beginnen met een kop koffie en de krant, terwijl de kinderen zich vermaken met één van de vele spelletjes in de recreatieruimte. De 8 slaapkamers en 4 badkamers bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping van het huis. 

  Privéterras aan het water

  Het mooiste aan deze groepsaccommodatie? Wij denken het prachtige terras aan het water! Deze heerlijke plek met loungesets en parasols leent zich uitstekend voor een ontspannen middag of avond aan het water. Het terras heeft een prachtig uitzicht over het water en is volledig afgeschermd door glazen windschermen. Hierdoor zit je heerlijk uit de wind en kunnen de kinderen veilig spelen. Daarnaast zijn er nog twee terrassen die ook direct aan het water zijn gelegen. Voor de kinderen is er een speelveld waar ze heerlijk kunnen ravotten en waar ruimte is voor groepsactiviteiten. 

  Actief op het water of op het land

  Liever een activiteit óp het water? Door de unieke ligging van deze groepsaccommodatie vaar je zo de Friese Meren op. Er is een aanlegsteiger voor je eigen boot maar het is ook mogelijk om via de accommodatie een luxe elektrosloep of polyvalk te huren. Vraag naar de mogelijkheden. Ook kun je in de omgeving heerlijk fietsen of wandelen. Deze groepsaccommodatie ligt in één van Frieslands bekendste natuurgebieden It Heidenskip, ten noorden van de oude slaperdijk tussen Workum en Koudum. Rondom It Heidenskip ligt het Vliet, het Zandmeer, Gaastmeer, Yntemafeart en 'de Fluessen'. Als je ergens kan genieten van rust en natuur, dan is het hier!

  Waar ligt deze groepsaccommodatie?

  Groepsaccommodatie Gouden Plakje ligt op ca. 3 kilometer van het dorpje Gaastmeer, met een kleine supermarkt, restaurant en snackbar. Iets verderop ligt het dorpje Oudega, één van de vijf meest bekende watersportplaatsen in Friesland. Dit dorp is ook het vertrekpunt van veel fietstochten. Gezellige restaurantjes vind je in het dorp Heeg, op ca. 8 kilometer van de groepsaccommodatie. Ook een bezoek aan het oude centrum van Workum is een aanrader, met de fietspond ben je hier in een kwartier. Kortom; genoeg te ontdekken tijdens een weekendje weg in deze luxe groepsaccommodatie aan het water! 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *