Groepsaccommodatie aan het water

Groepsaccommodatie De Morra

, Hemelum, Friesland

De Morra is een superleuke groepsaccommodatie, gevestigd in een oude zuivelfabriek. Je vindt deze groepsaccommodatie in het Friese Hemelum, in een prachtig gebied met water tot aan de voordeur. Uniek zijn de mogelijkheden op deze locatie. Van een weekendje weg met het gezin, uitwaaien met een vrienden- of familiegroep of een vakantieweek met de hele school, club of vereniging; voor iedere groep is er een passende accommodatie beschikbaar. Watersporters en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Voor de deur liggen zeilboten voor je klaar voor een geweldige tocht over de Friese meren. Of maak je liever een mooie wandel- of fietstocht door het glooiende landschap van Gaasterland? Op slechts 90 minuten van de Randstad waan je je in een wonderlijke wereld waar water en weidse natuur de hoofdrol spelen.

          Goed en goedkoop
 •   0-150 personen
 •   25 kamers
 •   150 bedden
 •   Hemelum, Friesland
 •   Geschikt voor kleine en grote groepen
 •   Overnachten met uitzicht op het water
 •   Zeilen op de Friese meren of wandelen in het Rijsterbos
 •   Ideaal voor watersporters en natuurliefhebbers
 •   Weekend vanaf €600,00
 • Groepsaccommodatie tussen water en weidse natuur

  In het Friese Hemelum vind je een superleuke groepsaccommodatie aan het water, gevestigd in een oude zuivelfabriek. Waar in vroegere tijden melk werd verwerkt tot zuivelproducten, kun je tegenwoordig genieten van een weekendje weg met een klein gezelschap, een middelgrote groep of de hele school, club of vereniging. Deze groepsaccommodatie ligt in een prachtig gebied met water tot aan de voordeur. Het glooiende landschap van Gaasterland in combinatie met het IJsselmeer maken dit gebied tot een geweldige plek voor natuurliefhebbers, watersporters en rustzoekers. En dat op slechts 90 minuten van de Randstad!

  Leuke groepsaccommodaties voor kleine en grote groepen

  In deze groepsaccommodatie aan het water kun je terecht met groepen tot 130 personen. Maar ook voor een kleiner gezelschap is er een passende groepsaccommodatie beschikbaar. Eén ding hebben alle accommodaties gemeen: ze bieden een geweldig uitzicht over de Friese meren. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare groepsaccommodaties: 

  Groepsasccommodatie Havenzicht (12 personen)
  Een heerlijke plek om met een klein gezelschap te genieten. Helemaal afgescheiden van de andere accommodaties. Een heerlijk dakterras met een geweldig uitzicht over de Friese meren. Ideaal voor een weekje vakantie of voor een weekendje uitwaaien aan het water. Geschikt voor 2 t/m 12 personen met 3 tweepersoonskamers (extra kamers zijn mogelijk), sauna, bubbelbad, luxe keuken en een huiselijke sfeer. 

  Het Ketelhuis (48 personen)
  Een perfecte plek voor een middelgrote groep. Niet te groot, niet te klein, waardoor de intimiteit blijft. Er zijn 12 slaapkamers. De recreatie/eetzaal is ruim en afgescheiden van de zithoek met open haard en bar. Het terras aan het water is dé plek om lekker te eten en drinken bij ondergaande zon. Het Ketelhuis is prima geschikt voor zelfverzorging. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien. Geen zin om zelf te koken? Er kan een barbecue georganiseerd worden of er kan voor jullie gekookt worden. 

  Groepsaccommodatie De Zeilschool (130 personen)
  De grootste accommodatie, geschikt voor groepen tot 130 personen. Er is een ruimte om lekker te relaxen en aan de bar is het erg gezellig. Boven zijn 20 slaapkamers. De slaapkamers hebben allemaal 2, 3 of 4 stapelbedden met een lekker matras. In de professionele keuken kun je zelf het eten verzorgen er is een gezellige eetruimte. 

  Genieten in een glooiend landschap

  Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Gaasterland is een prachtig gebied in Zuid-West Friesland, het glooiende landschap laat je helemaal tot rust komen. Wandel door het Rijsterbos en vergeet even alles om je heen. Ieder seizoen is anders en maakt het een genot om lekker veel buiten te zijn. Maar niet alleen de natuur maakt dit gebied bijzonder, ook de leuke Elfsteden-'stadjes' zijn zeker het ontdekken waard. Of maak kennis met de rijke geschiedenis van dit gebied, door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het prachtige Wouda-gemaal. 

  Walhalla voor watersporters

  Watersportliefhebbers opgelet: een verblijf op deze groepsaccommodatie is uitstekend te combineren met verschillende watersporten. Groepsaccommodatie De Morra ligt tussen de Friese Meren, een geweldig begin van een zeiltocht naar leuke dorpen en steden als Hindeloopen, Heeg en Gaastmeer. Het IJsselmeer ligt om de hoek en biedt voor elk wat wils: in en rondom het water ontspannen met de kinderen of kitesurfen in het ondiepe gedeeltje van het IJsselmeer. Een walhalla voor waterliefhebbers!

  Waar ligt deze leuke groepsaccommodatie?

  Deze groepsaccomodatie ligt pal aan het water, in het West-Friese Hemelum. Op slechts 90 minuten rijden van de Randstad waan je je in een andere wereld, waar water en weidse natuur centraal staan. Kleine en grote groepen zijn van harte welkom bij Groepsaccommodatie de Morra!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *