Overnachten in een droomland

it Dreamlân groepsaccommodatie

, Kollumerpomp, Friesland

Zoeken jullie ook altijd weer naar die éne geweldige plek voor een familie- of vriendenweekend? Zoek niet verder, wij hebben hem voor je gevonden! Een droomland in puur Friesland: spelen, fietsen, lezen, voetballen, kletsen, eten, luieren, trampolinespringen, kanoën, genieten van de ondergaande zon, chillen bij het kampvuur, heerlijk slapen... Hier vier je vakantie op z'n allerbest. De 20-persoons groepsaccommodatie is kleurrijk, luxe en gezellig ingericht. Pluspunt: in de gemeenschappelijke ruimte is het gezellig samen zijn, daarnaast beschik je over de privacy van je eigen fijne vakantiehuisje. Kom ook genieten in dit geweldige droomland!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   8 kamers
 •   18 bedden
 •   Kollumerpomp, Friesland
 •   Overnachten in puur Friesland
 •   Privacy van je eigen huisje
 •   Midden in de natuur
 •   Ook mogelijkheden voor kleinere groepen
 •   Weekend vanaf € 1230,00
 • De perfecte groepsaccommodatie

  Zoeken jullie ook altijd weer naar die éne geweldige plek? Een groepsaccommodatie waar je met bevriende gezinnen of met de hele familie tegelijk kunt genieten. Maar met de privacy van je eigen plek, zodat je je ook kunt genieten van een momentje voor jezelf? Zoek niet verder: wij hebben de perfecte groepsaccommodatie gevonden! In dit prachtige droomland kun je overdag genieten van het wad, het meer of het eiland. 's Avonds samen koken, eten aan een lange tafel, genieten van het laatste zonnetje en overnachten in je eigen huisje. Lân, Loft, Wetter, Waad, meer heb je niet nodig!

  Lân, Loft, Wetter en Waad

  Onder het dak van de aantrekkelijke 'boerenschuur' vind je 4 aparte huizen met een eigen keuken, badkamer en slaapkamers. Daarnaast is er een supermooie gemeenschappelijke ruimte waar plek genoeg is om met z'n allen te koken, te eten en gezellig samen te zijn. Lân, Loft, Wetter en Waad, zo heten deze prachtige design vakantiewoningen. Dit is Fries voor land, lucht, water en wad. En dat is dan ook alles wat je hier om je heen hebt. Geen snelwegen, massa’s mensen, luchtvervuiling of dichte bebouwing. Wel weidse wolkenluchten, natuur en ruimte. Met het risico dat je ontspant, geniet of helemaal tot rust komt...  We hebben je gewaarschuwd!

  20-persoons groepsaccommodatie met fijne faciliteiten

  De vier huizen bij elkaar tellen samen 20 bedden. In de gemeenschappelijke ruimte beschik je samen over een grote keuken, een lange tafel en een lekkere kussenhoek met TV. Deze ruimte is kleurrijk en gezellig ingericht en beschikt over een houtkachel om 's avonds een knus vuurtje te stoken. Door de enorme ramen voor en achter, en het adembenemend weidse uitzicht, komt de natuur bijna bij je aan tafel. Op het buitenterrein is alle ruimte: achter de accommodatie is een grote luwe boomgaard met tafels om lekker buiten te eten. Hier is ook een buitenkachel zodat je tot laat van de buitenlucht kunt genieten. Voor de kleintjes is er een leuke speeltuin, een trampoline en een grote zandbak. En verder fietsjes, skelters, een voetbalveldje en overal plekjes om lekker te zitten. Aan het eind van het terrein ligt een steigertje met twee Canadese kano’s om heerlijk mee tussen de weilanden door te peddelen. Ook is dit een favoriete visstek.

  Vakantiehuis voor een kleiner gezelschap

  Ben je met een kleiner gezelschap? Op hetzelfde terrein vind je een 10-persoons vakantiehuis met 5 slaapkamers. Dit authentieke boerderijtje heeft veel sfeer en tegelijk alle luxe van een modern huis. Hier kun je uitgebreid samen koken, eten aan de lange tafel in de oude deel en nakletsen terwijl de kinderen spelen in de kussenhoek. Er zijn 2 aparte leefruimtes: wil je even rust dan plof je lekker op de bank in de mooie voorkamer. Lees hier meer over dit 10-persoons vakantiehuis. Ook is er een knus vakantiehuisje voor 2 tot 4 personen en zijn er twee 4-persoons trekkershutten. Kortom: ook met een kleinere groep kun je hier uitstekend terecht. 

  Overnachten in puur Friesland

  Deze groepsaccommodaties liggen in het échte, pure Friesland. Hier beleef je vakantie op z'n allerbest: spelen, fietsen, lezen, voetballen, kletsen, luieren, kanoën, genieten van de ondergaande zon, chillen bij het kampvuur, slapen, wakker worden en dan... nog weer zo'n geweldige dag beginnen! De omgeving is het ontdekken meer dan waard: historische stadjes, kleine dorpjes, Nationaal Park het Lauwersmeer, de Wadden en De Friese Wouden; je hoeft je geen moment te vervelen. 

  • 10
   Door:

   Weekendje geboekt in het nieuw vakantiehuis gelegen naast de camping. Heel comfortabel, stijlvol ingericht huis. We waren hier met twee kinderen en oma was mee. De kinderen vonden het slapen in de bedstee een belevenis. Wij vonden het wakker worden met het prachtige uitzicht echt vakantie. Kinderen waren de hele dag op pad met andere kinderen van de camping. Voetballen, vissen een tochtje in de kano. Genoeg te doen. Komen hier zeker nog een keer terug.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *