Kom op adem op Terschelling

Folkshegeskoalle Schylgeralân

, Hoorn op Terschelling, Friesland

Een prachtige plek, rustig gelegen op het waddeneiland Terschelling. In het bos, omringd door duingebied en dichtbij het strand en de zee. Geweldige mogelijkheden voor activiteiten, fietsen, huifkartochten, paardrijden, klimbos, natuurgids, schilderen, yoga en niet te vergeten: het beroemde café van zanger Hessel ligt om de hoek! Groepsaccommodatie De Brêge beschikt over 11 slaapkamers met eigen douche en toilet. Leuk detail: iedere kamer heeft tuindeuren die direct toegang geven tot het bos. Voor grotere groepen zijn er meerdere logiesmogelijkheden en verschillende zalen, in totaal kun je hier met 100 personen terecht. Laat de drukte van het dagelijkse leven op "de vaste wal" en kom op adem tijdens je verblijf op Terschelling.

          Goed en goedkoop
 •   0-100 personen
 •   24 kamers
 •   100 bedden
 •   Hoorn op Terschelling, Friesland
 •   Leuke groepsaccommodatie op Terschelling
 •   Mogelijkheden voor groepen tot 100 personen
 •   11 slaapkamers met eigen douche en toilet in De Brêge
 •   Unieke ligging: in het bos en op korte afstand van de zee
 •   Kamer per nacht v.a. €38,00 p.p.
 • Leuke groepsaccommodatie op Terschelling

  Op een prachtige plek, midden in het bos van waddeneiland Terschelling, ligt deze leuke groepsaccommodatie. Ver weg van de dagelijkse gang van zaken. Een heerlijke plek om de drukte van het dagelijks leven op “de vaste wal” te laten en op adem te komen. Deze groepsaccommodatie op Terschelling heeft een fantastische ligging in de natuur: aan de ene kant natuurgebied de Koegelwieck, aan de andere kant een uitgestrekte duingebied. Met 5 minuten fietsen of een kwartiertje lopen ben je op het strand. Loop je een paar honderd meter verder dan sta je met je voeten op het Wad. Een fijne plek voor natuurgenieters, rustzoekers en avonturiers. Van harte welkom op Terschelling!

  Groepsaccommodatie De Brêge

  Verspreid over het ruime glooiende terrein vind je diverse gebouwen die als het ware worden opgenomen in de duinen. De gebouwen zijn ontworpen door architect Gunnar Daan in een vriendelijke, Scandinavische stijl en hebben ieder een eigen karakter. Groepsaccommodatie De Brêge (De Brug) leent zich uitstekend voor een weekendje weg met vrienden of familie. Het bijzondere en ronde gebouw is rondom een duin gebouwd en biedt aan alle kanten een fascinerend uitzicht. In recreatiezaal It Bopperom is voldoende ruimte om gezellig samen te zijn. Deze ruimte is knus ingericht met veel hout en is voorzien van piano, bar, tv en een geluidsinstallatie. 

  11 slaapkamers met tuindeuren naar privébos

  De Brêge beschikt over 11 ruimte tweepersoonskamers. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet. In de foyer – met tv – kun je jezelf een drankje inschenken. Ben je met een grotere groep? Meer slaapkamers zijn beschikbaar in de naastgelegen appartementen en groepsaccommodaties. Deze groepsaccommodatie op Terschelling biedt in totaal capactiteit aan groepen tot 100 personen. 

  Vakantie op Terschelling

  Het eiland Terschelling is de middelste van de vijf Waddeneilanden die Nederland rijk is. Nergens is zo veel strand als op Terschelling, 30 kilometer lang en een paar honderd meter breed. Op Terschelling heerst altijd een gezellige sfeer vanwege de vele gezellige strandpaviljoens, zonaanbidders en watersporters. En wie vertier zoekt in Hoorn: op loopafstand van deze leuke groepsaccommodatie ligt het befaamde muziekcafé bekend van eilandzanger Hessel. Maar voor wie op zoek is naar rust biedt Terschelling ook een heel andere kant. Op sommige plekken ben je nog echt alleen en kan je uren langs de vloedlijn zwerven zonder een mens te zien. Het eiland kenmerkt zich door zijn vele natuurgebieden, witte stranden, adembenemde vergezichten, bijzondere flora en fauna en heel veel rust en ruimte. Het gebied is goed te verkennen te voet, per fiets of ter paard. In het vroege voor- en najaar is het heerlijk uitwaaien op het strand en in de zomer nodigt de schone zee uit tot een frisse duik. 

  Waar ligt deze groepsaccommodatie op Terschelling?

  Deze leuke groepsaccommodatie ligt in het dorp Hoorn op Terschelling, één van de mooiste Waddeneilanden. De weg naar Terschelling toe voert over zee. De veerboot naar Terschelling vertrekt vanaf Harlingen in Friesland en brengt je in ongeveer twee uur naar het eiland. Er is ook een sneldienst, deze brengt je in 45 minuten naar het eiland. In Harlingen zijn veel mogelijkheden om je auto te parkeren.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *