Het Woldhuis

Het Woldhuis

, Apeldoorn, Gelderland

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is Het Woldhuis in Apeldoorn de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt op Landgoed het Woudhuis, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier urenlang buitenspelen en de natuur ontdekken. Met een beetje geluk spot je zelfs wilde dieren! Het Woldhuis biedt plaats aan 96 personen, maar ook kleinere gezelschappen zijn hier van harte welkom. Deze bijzondere groepsaccommodatie is centraal gelegen, in een unieke bosrijke omgeving.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-94 personen
 •   7 kamers
 •   94 bedden
 •   Apeldoorn, Gelderland
 •   Bijzondere groepsaccommodatie in Apeldoorn
 •   Geschikt voor maar liefst 96 personen
 •   Leuke natuuractiviteiten voor groepen
 •   Heel veel buitenruimte voor jullie zelf
 •   Centraal gelegen en gratis parkeren
 • Het Woldhuis

  Het Woldhuis is een bijzondere groepsaccommodatie in Apeldoorn. Prachtig gelegen midden in de natuur. Rondom het statige landhuis tref je een zee aan groene ruimte, helemaal voor jullie zelf! Kinderen kunnen hier urenlang buitenspelen, de natuur ontdekken of op avontuur in de bossen. Vergeet ook zeker niet om je wandelschoenen mee te nemen, het grote landgoed leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen. 

  Alle ruimte om te genieten

  Wat is er fijner dan na een dag in de buitenlucht genieten van een gezellig samenzijn? In deze groepsaccommodatie kun je zelf een lekkere maaltijd bereiden, maar je kunt er ook voor kiezen om ontbijt, lunch en/of diner te laten verzorgen. Zo heb je nergens omkijken naar! Leuke tip: voor een complete natuurbeleving kun je kiezen voor een kookworkshop in de buitenlucht. Sprokkel en hak hout, maak je eigen vuur en kook op primitieve wijze een heerlijke maaltijd. Bijzonder! 

  Groepsaccommodatie voor 96 personen

  Het Woldhuis heeft in totaal 96 slaapplaatsen, verdeeld over diverse slaapzalen. In de gezamenlijke ruimte staan voldoende tafels en stoelen om met je gezelschap te ontbijten, uitgebreid te tafelen of spelletjes te spelen. Ook buiten tref je een zee aan ruimte: het landgoed reikt zelfs verder dan je kunt kijken! 

  Natuuractiviteiten voor groepen

  Leuk om te weten: Het Woldhuis biedt diverse natuuractiviteiten aan voor grote groepen. We noemden al even de mogelijkheid om te koken op houtvuur, maar je kunt ook een natuurwandeling maken met een gids, diersporen en bodembeestjes zoeken in het bos of een pijl en boog maken van takken en elkaar uitdagen in een boogschiet-toernooi. Meer weten over deze natuuractiviteiten? Neem direct contact op met Het Woldhuis. 

  Groepsaccommodatie in Apeldoorn

  Deze bijzondere groepsaccommodatie ligt in Apeldoorn, op korte afstand van de A1 en de A50 in de provincie Gelderland. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein van Het Woldhuis. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *