Kasteel Doorwerth

Bilderberg Kasteel Doorwerth

, Doorwerth, Gelderland

Rijdend langs de groene uiterwaarden van de Neder-Rijn, zie je de statige torens van kasteel Doorwerth hoog uitsteken boven de bomen van de Veluwezoom. De buitenkant is werkelijk een plaatje, niet voor niets behoort dit kasteel tot één van de mooiste burchten van Nederland. Een fantastische plek waar vervlogen tijden herleven.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-350 personen
 •   146 kamers
 •   311 bedden
 •   Doorwerth, Gelderland
 •   Sprookjesachtig kasteel op de Veluwe
 •   Voor een dagje uit, familiefeest of bruiloft
 •   Officiële trouwlocatie
 •   Overnachten bij Hotel de Bilderberg
 •   Eén van de mooiste burchten van Nederland
 • Kasteel Doorwerth

  Kasteel Doorwerth, één van de mooiste burchten in Nederland. Gelegen aan de rand van de Veluwse bossen, omringd door de groene uiterwaarden van de Neder-Rijn. Een sprookjesachtig kasteel waar vervlogen tijden herleven. Een authentieke locatie voor een onvergetelijk weekendje weg of een onvergetelijke bruiloft. 

  Bruiloft of familiefeest

  Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een familiefeest? Of dat ene bijzondere kasteel voor je bruiloft? Kasteel Doorwerth biedt fantastische mogelijkheden voor iedere feestelijke gelegenheid. Bilderberg Kasteel Doorwerth beschikt over 2 prachtige ruimtes voor maximaal 250 receptie-, diner- en feestgasten. Met een uitbreiding van een overkapping van het terras kan de capaciteit worden uitgebreid tot maximaal 350 gasten. Ook bij kleinere gezelschappen is de locatie sfeervol en bijzonder. Met de intieme sfeer (je bent de enige gast), de authentieke uitstraling gecombineerd met de faciliteiten en het comfort van het heden wordt iedere feestelijke gelegenheid bij kasteel Doorwerth een unieke belevenis.

  Trouwen op Kasteel Doorwerth

  Als officiele trouwlocatie is het mogelijk om je huwelijksvoltrekking op het kasteel plaats te laten vinden. Kies hiervoor bijvoorbeeld voor de statige Ridderzaal, de bijzondere Torenkamer of het naast het kasteel gelegen Koetshuis. Daarnaast is het mogelijk om op de binnenplaats te trouwen of het glas te heffen. Het Koetshuis biedt je alle mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft, van een feestelijke receptie, exclusief diner tot spetterende feestavond. 

  Dagje uit

  Kasteel Doorwerth is een leuke bestemming voor een bijzonder dagje uit, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe. In het kasteel zijn drie musea gevestigd: het kasteelmuseum met fraai ingerichte vertrekken en de nationale bosbouwcollectie, het museum Veluwezoom en het Nederlands Jachtmuseum.

  Overnachten

  Gasten kunnen overnachten in Hotel De Bilderberg, dat op 5 kilometer afstand ligt. Een shuttle service behoort tot de mogelijkheden.

  Waar ligt Kasteel Doorwerth?

  Kasteel Doorwerth is centraal gelegen op de Veluwe en goed bereikbaar vanaf de A12 en A50. Het monumentale kasteel met roemrucht verleden behoort tot één van de mooiste burchten van ons land. Feesten, bruiloften, familiedagen of andere evenementen met een ‘special touch’ beschikken exclusief over deze unieke locatie. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

  • 9
   Door:

   Het was super gisteren. Een mooie locatie, het eten was voortreffelijk, de bediening goed, de planning en ook de flexibiliteit. Wij hebben veel complimenten gekregen. De kinderen vonden het ook leuk en super gezellig. Alles was goed geregeld. Wij kijken terug op een fantastische dag! Dank daarvoor.

  • 9.5
   Door:

   Heel erg bedankt voor de organisatie van onze bruiloft te Kasteel Doorwerth. Mede dankzij jullie inzet, toewijding en flexibiliteit is het een prachtige dag geworden. Tevens onze dank aan alle medewerkers van het hotel. Wij blijven met plezier terug denken aan vandaag.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *