Eigentijdse Heerenboerderij

De Bronckhorst Hoeve

, Brummen, Gelderland

Een prachtig gerestaureerde boerderij. Helemaal van nu maar met de sfeer van vroeger. Eigentijds, exclusief en sfeervol. Perfect voor een bijzonder weekendje weg met vrienden of familie, maar ook voor een feest, reünie of zelfs bruiloft in stijl...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-300 personen
 •   12 kamers
 •   14 bedden
 •   Brummen, Gelderland
 •   Authentieke Heerenboerderij
 •   Geschikt voor feesten en bruiloften
 •   Eigentijds, luxe en sfeervol
 •   Professionele service
 •   Nabij IJssel, Posbank en Veluwezoom
 • Eigentijdse groepsaccommodatie in een authentieke Heerenboerderij

  De Bronckhorst Hoeve is een prachtige gerestaureerde herenboerderij uit 1872. Perfect voor een bijzonder verblijf met vrienden of familie: een (familie)feest, receptie, reünie of huwelijksfeest. 

  Helemaal van nu maar met de sfeer van vroeger

  In het hart van Gelderland, tussen de IJssel en de Veluwe, ligt deze prachtige Heerenboerderij. De landelijke ligging en het stijlvolle interieur geven een gevoel van comfort en beslotenheid. De voormalige boerderij bestaat uit vijf sfeervolle ruimtes van verschillende grootte en een adembenemende buitenentourage. Een unieke plek waar heden en verleden elkaar treffen in een perfecte mix. Eigentijds, exclusief en professioneel. 

  Een bijzonder verblijf

  “Een inspirerende plek om even bij te komen, te ontmoeten, te praten, te kijken, te proeven en te genieten”, dat is De Bronckhorst Hoeve. De locatie beschikt over een uitstekende keuken, voor ieder feest of bijeenkomst kan de gewenste culinaire invulling gerealiseerd worden. Hierbij wordt gewerkt met duurzame en biologische (streek)producten. 

  Zien zegt meer dan 1.000 woorden

  De hoeve is een perfecte locatie voor het beleven van een bijzondere dag. Wanneer je een eventlocatie zoekt met kwaliteit en professionele service ben je hier aan het juist adres. Je geniet hier van rust, ruimte en het betere buitenleven. Een bijzondere locatie die je gewoon móet ervaren. Het motto op deze locatie is niet voor niets “zien zegt meer dan 1.000 woorden”.

  Ligging van de heerenboerderij

  Deze hoeve ligt in Brummen, op een steenworp afstand van de Hanzestad Zutphen, een aantrekkelijke stad met een rijke geschiedenis. Ook de steden Apeldoorn, Arnhem en Doetinchem liggen binnen handbereik. Kies je liever voor rust en natuur dan kun je hier eindeloos wandelen en fietsen langs de IJssel, over de Posbank of een bezoek brengen aan het Nationaal Park Veluwezoom.

  • 10
   Door:

   De prachtig gerestaureerde heerenboerderij, de tuinen rondom zo bloemrijk en groen, de zon die doorbrak en alle genodigden om ons heen. Onze trouwdag was zoals die in een sprookje; romantisch, perfect, natuur, hoe cliché ook, de mooiste dag van ons leven. Onze complimenten gaan in bijzonder uit naar de medewerkers die ons vorstelijk hebben behandeld en naar het team van de keuken die ons, en de gasten culinair hebben verwend.

  • 9.5
   Door:

   We hebben een onwijs leuke dag gehad! Vanaf het eerste gesprek met de locatiemanager van De Bronckhorst Hoeve wisten we het zeker dit moest en zou het worden, hier wilden wij trouwen! De locatie, de gastvrijheid, de natuur, de catering alles klopte gewoon! Onze trouwdag 29-05-2013 was met recht de mooiste dag van ons leven! Een tikkeltje nerveus hoe alles zou verlopen maar De Bronckhorst Hoeve heeft het geweldig gedaan, alles was tot in de puntjes verzorgd, wij als bruidspaar hoefden nergens aan te denken! Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor jullie geweldige inzet!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *