De Heeren van Tuil

De Heeren van Tuil

, Tuil, Gelderland

Wil jij graag kunnen zeggen dat je op dezelfde plek hebt overnacht als Napoleon Bonaparte? Den ben je bij de Heeren van Tuil aan het juiste adres. Kom, net als Napoleon rond 1810 deed, slapen in deze prachtige boerderij in Tuil. De monumentale boerderij is dé plek om even tot rust te komen van alle hectiek uit het dagelijks leven. Laat je verrassen door deze eigentijdse boerderij vol historisch karakter. Willem & Joost - de Heeren - zullen er alles aan doen om jouw verblijf in alle rust te laten verlopen. Zij staan garant voor zowel persoonlijke aandacht als voldoende privacy.

          Luxe locatie
 •   0-12 personen
 •   5 kamers
 •   12 bedden
 •   Tuil, Gelderland
 •   Overnachten in een Monumentale boerderij
 •   Ooit ontdekt door Napoleon Bonaparte
 •   Zowel persoonlijke aandacht als privacy
 •   Ontbijt op bed
 •   Goed bereikbaar via A2 en A15
 • Vakantie in een Rijksmonument

  Wakker worden en niets anders horen dan vogels die fluiten in de boomgaard. Verder is er niets.... stilte. Is dat wat je zoekt? Zoek dan niet verder: bij De Heeren van Tuil ervaar je de rust en ruimte van het platteland en word je flink in de watten gelegd. De Heeren van Tuil is gevestigd in de historische Boerderij De Lindenhof in Tuil. De historie van deze locatie is overal terug te zien: de authentieke balkenstructuur uit 1720 is nog in elke ruimte zichtbaar en en de entree van de locatie representeert de oudheid van de boerderij. De locatie werd in 1720 gebouwd en is een Rijksmonument. In 2017 is deze boerderij compleet gerenoveerd en is in een modern jasje gestoken zonder de eigenheid van het gebouw uit het oog te verliezen.

  Overnachten als Napoleon

  Ben je er aan toe om heerlijk weg te dromen in een comfortabel bed, in een omgeving waar de stilte de overhand heeft? Bij De Heeren van Tuil kun je in alle stilte wegdromen en waan je je zo in een andere wereld. Begin de voglende dag rustig met een gezamenlijk ontbijt in de lounge óf laat je ontbijt op bed brengen! Zeg eens eerlijk, hoe lang is het geleden dat je een ontbijt op bed hebt gehad?! Vervolgens kun je de dag nog relaxter voortzetten, door gebruik te maken van het 'Sleeping Beauty de Luxe arrangement'. Laat je in de watten leggen door het beautycentrum om de hoek en voel je als herboren. Zo ga fris en fruitig richting huis!  

  Wat te doen in de omgeving?

  Deze locatie leent zich uitstekend voor een wandeling langs de Waal of een fietstocht langs één van de fietsroutes door de Betuwe. Ontdek je omgeving en specifiek de Waal liever óp de Waal? Vanaf Zaltbommel kun je een rondvaart maken over de rivier en zo zie je de omgeving van een heel andere kant. Daarnaast ligt de stad 's Herthogenbosch op slechts 20 kilometer afstand: geniet van een heerlijke Bosschebol en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze stad in Noord-Brabant. 

  Waar ligt dit Rijksmonument?

  Je vindt deze prachtige monumentale boerderij, De Heeren van Tuil, in het dorpje Tuil nabij Geldermalsen in de provincie Gelderland. Het dorp ligt in het midden van de stedendriehoek Utrecht, 's Herthogenbosch en Nijmegen. De locatie is goed bereikbaar met de auto via de A2 en A15. Daarnaast is deze locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer: al in 40 minuten sta je op de stoep van De Heeren vanaf station 's  Herthogenbosch. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *