Idyllisch plekje in het Gelders Rivierenland

De Vleugelslag

, Herwijnen, Gelderland

In het hart van Nederland, op een schitterende plek in het Gelders Rivierenland, ligt deze unieke boerderij. De historische hoeve dateert uit de 18e eeuw en ligt op een idyllische locatie aan de oevers van de Waal. De Vleugelslag is een training- en vergadercentrum welke incidenteel aan een familie- of vriendengroep wordt verhuurd. De rustige ligging zorgt voor een verstilde energie, een heerlijke plek voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   11 kamers
 •   16 bedden
 •   Herwijnen, Gelderland
 •   Bijzondere groepsaccommodatie
 •   Ruim, rustig en privé
 •   Uitstekende keuken, ook vegetarisch (zelfverzorging niet mogelijk)
 •   Ruime, beschutte tuin
 •   Kamer per nacht vanaf €60,--
 • Een idyllische plek in het Gelders Rivierenland

  In het hart van Nederland, op een schitterende plek in het Gelders Rivierenland, ligt deze unieke boerderij. De historische hoeve dateert uit de 18e eeuw en ligt op een idyllische locatie aan de oevers van de Waal. De rustige ligging zorgt voor een verstilde energie, een heerlijke plek voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte.  

  Landelijk en kunstzinnig

  De boerderij is in stijl gerenoveerd, met behoud van authentieke details. Het huis wordt gekenmerkt door karakteristieke ramen, grote, open ruimtes en vele kunstobjecten. De inrichting is warm, huiselijk en een tikje kunstzinnig. De eigenaren hebben een geheel eigen sfeer weten te scheppen, waarbij eenvoud, rust en volledige harmonie de kernwoorden zijn. 

  Groepsaccommodatie voor 21 personen

  Het huis is geschikt voor groepen tot 21 personen. Het hart van de boerderij is de grote, open ruimte op de voormalige deel. Door de hoogteverschillen en inrichting zijn verschillende zithoeken gecreëerd. Op de bovenverdieping bevinden zich 11 comfortabele slaapkamers. Verwacht hier geen overbodige luxe, maar een eenvoudige, knusse en warme sfeer. De boerderij wordt telkens aan één groep tegelijk verhuurt, je beschikt dus altijd exclusief over de gehele boerderij. Het gehele huis is voorzien van WiFi. De vele aanwezige kunst maken het huis erg kwetsbaar en daardoor minder geschikt voor een verblijf met (kleine) kinderen. 

  Uitstekende keuken, ook vegetarisch

  Een verblijf op basis van zelfverzorging is niet mogelijk, maar de uiterste vriendelijke prijzen maakt een geheel verzorgd verblijf hier heel aantrekkelijk. De eigenaren staan bekend om hun smaakvolle en met zorg bereide maaltijden. Er wordt hier met passie gekookt en dat proef je! 

  Een goed boek, fijn gesprek of gewoon helemaal niets...

  De ruime, beschutte tuin beschikt over veel verscholen plekjes waar je je heerlijk terug kunt trekken. Bijvoorbeeld om eindelijk eens dat dikke boek uit te lezen, voor een goed gesprek of gewoon alleen maar om te zijn en te genieten van het moment. De rustige ligging zorgt voor een verstilde energie en een inspirerende sfeer. De uitgestrekt oevers langs de Waal nodigen uit tot een lange wandeling of ontspannende fietstocht.

  Zandstrandjes aan de Waal

  Herwijnen ligt tussen 2 rivieren, de Linge en de Waal. Op de Linge zijn veel mogelijkheden voor het huren van boten en bootjes- terwijl de grote Waal grotendeels wordt gebruikt door de beroepsvaart. Het heeft zandstrandjes en is gemakkelijk toegankelijk. De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van wandelingen of fietstochten. Hier ligt ook een deel van het gebied van de Hollandse Waterlinie met als vestingsteden Gorinchem en Woudrichem. Een aantal forten in deze streek zijn recentelijk gerenoveerd en geopend voor bezoekers. Het bekende Slot Loevestein ligt op enkele kilometers afstand. Verder is er vlakbij een kleine, maar hele leuke dierentuin.

  Centraal gelegen in Midden-Nederland

  Deze unieke groepsaccommodatie ligt zeer centraal in Nederland in de plaats Herwijnen, nabij Gorinchem en Leerdam. De boerderij is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Er  is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. De prachtige omgeving biedt volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten door dit mooie stukje Nederland.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *