Trouwlocatie op adellijk landgoed

Heerlijkheid Mariënwaerdt

, Beesd, Gelderland

Trouwen bij de Baron: een stijlvolle trouwlocatie op een groot adellijk landgoed. Deze heerlijkheid in Gelderland is al generaties lang in het bezit van de adellijke familie Van Verschuer. De jonge baron en zijn vrouw bewonen thans het grote huis op het landgoed en delen dit prachtige erfgoed graag met je. Zij heten jou van harte welkom in hun Heerlijkheid!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-500 personen
 •   10 kamers
 •   20 bedden
 •   Beesd, Gelderland
 •   Trouwen op een romantisch landgoed
 •   Historische locaties
 •   Ja-woord in de boomgaard
 •   Ruimte voor 500 gasten
 •   Keurmerk "Trouwen" van NTBO
 • Trouwen bij de Baron

  Een stijlvolle trouwlocatie op een groot adellijk landgoed. Deze heerlijkheid in Gelderland is al generaties lang in het bezit van de adellijke familie Van Verschuer. De jonge baron en zijn vrouw bewonen thans het grote huis op het landgoed en delen dit prachtige erfgoed graag met jullie. Zij heten jullie van harte welkom in hun Heerlijkheid!

  Historische gebouwen

  Jullie bruiloft, jubileum of feestelijke bijeenkomst vindt plaats in één van de gebouwen op het landgoed: de voormalige kloosterkeuken, het koetshuis of de authentieke hooibergen. Voor grotere feesten en evenementen kun je terecht in de Abtsbouwing of de Hoge Schuur. De diverse accommodaties hebben hun authentieke uiterlijk behouden en stralen nog immer de sfeer van weleer uit. De gebouwen staan zodanig verspreid tussen bossen en weilanden dat je altijd over een zee van groene privé-ruimte beschikt. Door het ministerie van  NV wordt dit ook wel het "Openluchtmuseum van het Rivierengebied" genoemd. Op het landgoed heerst een weldadige stilte en geniet je van natuur, rust en ruimte . 

  Duurzame trouwlocatie

  De eigenaar is zeer betrokken en zijn persoonlijke hand is overal terug te zien. Biologische landbouw is al jaren één van zijn hoofdactiviteiten en de laatste jaren zijn er steeds meer landgoedspecialiteiten bijgekomen. Duurzaam beheer en maatschappelijk verantwoord ondernemen is al jaren vanzelfsprekend op het landgoed, dit is bekroond met het Green Key Gold keurmerk. Ook voor een duurzame bruiloft of een duurzaam evenement is deze locatie een uitstekende keuze!

  Ligging van deze heerlijkheid

  Deze duurzame trouwlocatie en feestlocatie is gelegen aan rivier de Linge in de Betuwe, provincie Gelderland. Centraal in Nederland en op slechts enkele minuten afstand van de snelweg A-2 tussen 's Hertogenbosch en Utrecht.

  Ja-woord op een prachtige locatie

  De verschillende gebouwen op het landgoed:

  De Nieuwe Refter:
  15-125 personen.
  De eetzaal van de voormalige abdij is nu een warme, karakteristieke ruimte. Met openslaande terrasdeuren, een groot terras en uitzicht op groene weiden.

  Het Koetshuis:
  10-60 personen.
  Het voormalig koetshuis is sfeervol gerestaureerd en is tevens de officiële trouwlocatie. Het Koetshuis kijkt uit op het grote huis van de baron.

  De Jachtkamer:
  0-60 personen
  Robuust ingericht met veel eikenhout, een grote haard, leren fauteuils en een grote Chesterfield bank. De sfeer van jacht,  gezelligheid en warmte.

  De Hooge Schuur:
  50-500 personen
  Een authentieke vloedschuur op een terp, gelegen aan het parkbos en de uiterwaarden van de Linge. De Hooge Schuur beschikt over een bar en openslaande deuren naar een groot terras.

  De Abtsbouwing:
  vanaf 15 personen
  Een authentieke boerenschuur met muren van dikke kloostermoppen. De grote deuren geven direct toegang tot het enorme buitenterrein waar diverse activiteiten en evenementen plaats kunnen vinden.

  De Grote Hooiberg (2 stuks)
  10-40 personen
  Twee authentieke hooibergen met openslaande deuren die zorgen voor een naadloze overgang naar het omringende landschap.

  • 9.5
   Door:

   We hebben een fantastische huwelijksdag gehad op Mariënwaerdt. Onze gasten zijn ook bijzonder enthousiast. Wij willen jullie hiervoor heel hartelijk bedanken en iedereen die hieraan heeft meegewerkt. De ruimtes, indeling, temperatuur, gastvrijheid, alertheid, behulpzaamheid, buffet (incl. alle glutenvrije gerechten) was heerlijk, dus kon niet beter. We hebben van iedere seconde genoten. Iedereen die het wil horen, bevelen we jullie aan en we komen nog zeker naar de zomer/kerstfair.

  • 10
   Door:

   We willen jullie ten eerst hartelijk bedanken voor de goede adviezen en services! Echt super geregeld. We hebben echt een prachtige trouwdag gehad. De locatie was echt super geregeld. Alles was goed verzorgd, alles naar onze wensen! Jammer dat alles zo snel voorbij vliegt! We willen echt onze welgemeende complimenten geven! Echt een aanrader voor ieder bruidspaar!

  • 9.5
   Door:

   We hebben gisteren een perfecte dag gehad! Alles op de locatie was heel goed geregeld en iedereen was heel vriendelijk. Heel erg bedankt voor de geweldige en uitgebreide voorbereidingen en de prachtige dag!

  • 9
   Door:

   We hebben een superfeest gehad afgelopen zondag! Dank voor alle goede zorgen en het lekkere eten en drinken, mede namens vele gasten van wie we dit te horen kregen. Het prachtige uitzicht, de heerlijke boom op het terras, de hooizolder en de waterglijbaan op het grasveld voor de kids, alles klopte en het was helemaal top! We komen in de toekomst graag nog een keer terug en wellicht sommige van onze gasten ook. Iedereen vond het prachtig op Marienwaerdt!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *