Huisje in het groen

Huis Lumen

, Warnsveld, Gelderland

Wil je even ontsnappen aan de hectiek van alledag? Dan is dit leuke huisje in het groen een aanrader! Een heerlijke plek om te relaxen, te genieten van het uitzicht en een wandeling te maken in de bossen. Bij terugkomst ontspannen in de sauna, badderen met uitzicht over de bloemenweide en slapen in een heerlijk Aupingbed. En de volgende starten met een frisse ochtendduik in de zwemvijver... Klinkt goed, toch? 

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-2 personen
 •   1 kamers
 •   1 bedden
 •   Warnsveld, Gelderland
 •   Huisje in de natuur
 •   Licht, modern en gastvrij
 •   Het hele huisje voor jullie zelf
 •   Met sauna, luxe bad en zwemvijver
 •   Vanaf €300,--/weekend
 • Huisje in het groen

  Onder het groene grasdak van dit natuurhuisje schuilt een heerlijke plek voor een weekendje weg met z'n tweeën. Huis Lumen ligt in het buitengebied van Warnsveld, achter de woonboerderij van Sylvie en Ronald. Helemaal nieuw. Midden in het groen. Licht, modern en gastvrij. Eerdere gasten zeggen: "alles in dit huis is anders". Net zo leuk om dit zelf te ontdekken, toch?

  Licht en modern

  Het huisje is ingericht met natuurlijke materialen. Grote ramen bieden uitzicht op de prachtige omgeving. Er is een lange boomstamtafel en een comfortabele zithoek, één ruime slaapkamer met Aupingbed, een sauna en ligbad met uitzicht op de bloemenweide. Rondom het huisje vind je een zee van groene ruimte met een terrasje en een zwemvijver. Vanuit de achtertuin loop je zó het bos in. Met een beetje gelukt spot je hier een ree of een das! 

  Duurzaam natuurhuisje

  Bijzonder: Huis Lumen is modern en duurzaam gebouwd. Het groene grasdak zorgt voor isolatie en een mooie inpassing in het landschap. De andere zijde van het dak is bedekt met zonnepanelen. Sylvie en Ronald zijn trots op het lokale bouwteam; architect Silvester van Veldhoven, aannemer Christiaans, installateur Kraus en de Lichtmeester Ton Westerik. 

  Wandelen, fietsen of cultuursnuiven

  Het huisje ligt in Warnsveld, in de provincie Gelderland. Je bent hier midden in de Graafschap, bekend om haar vele kastelen. Vanaf het huisje kun je mooie wandelingen of fietstochten maken, bijvoorbeeld naar Kasteel Hackfort. De Hanzestad Zutphen ligt op 6 km. afstand, een leuke plek om rond te struinen door middeleeuwse steegjes, speciaalzaakjes te ontdekken of uit eten te gaan. Ook Kasteel Ruurlo en het nieuwe Museum More zijn zeker een bezoek waard. 

  Huis Lumen

  Dit huisje ligt midden in de natuur, maar is goed bereikbaar vanuit Zutphen, Doetinchem, Apeldoorn en Arnhem. De bus vanaf het treinstation in Vorden of Zutphen komt voor het huis langs, maar enkel doordeweeks. Het is ook mogelijk om een OV-fiets te huren vanaf treinstation Zutphen (ca. 20 minuten). 

  • 10
   Door:

   Prachtig huis op een prachtige lokatie. De foto's spreken al boekdelen, maar als je er zelf staat is het natuurlijk nog mooier. Zowel de woning als het uitzicht is super. We hadden de eer de eerste gasten van dit B&B te zijn; hoewel alles dan natuurlijk nog een beetje wennen is, hebben we genoten van de goede zorgen en het heerlijke ontbijt.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *