Voor rustzoekers en natuurliefhebbers

Amadorra

, Laren (gld), Gelderland

Amadorra is een unieke groepsaccommodatie voor gezelschappen die op zoek zijn naar rust, ruimte en natuur. Op deze plek in de Achterhoek vind je nog echte stilte en schone lucht. Verkeer is er nauwelijks, wel eekhoorns, vogels, reeën en hazen. Je kunt een enkele kamer huren of alle 5 kamers. Er is een grote ruimte, welke bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor yoga-workshops. Een mini-retraite voor jezelf, samen met je man of met de hele familie, het kan hier allemaal. Er is een keuken en een grote tuin om heerlijk in rond te dwalen. Vanuit de boerderij loop je zo de bossen van Landgoed Ampsen in. Van harte welkom bij Amadorra!

          Goed en goedkoop
 •   0-15 personen
 •   5 kamers
 •   10 bedden
 •   Laren (gld), Gelderland
 •   Mindful overnachten in de Achterhoek
 •   Geschikt voor 1 tot 10 personen
 •   Diverse workshops mogelijk
 •   Heerlijke tuin met zwemvijver
 •   Rust, ruimte en echte stilte
 • Boerderij en retraitecentrum Amadorra

  Tussen Lochem en Laren ligt groepsaccommodatie Amadorra in een prachtige omgeving. De boerderij uit 1910 is verbouwd tot een klein retraitecentrum met overnachtingsmogelijkheden tot 10 personen. In de boerderij is een grote zaal van 115 m2, zeer geschikt voor yoga e.d. Er kunnen op verzoek stoelen en tafels geplaatst worden. De eetkeuken is voorzien van alle gemakken. In de tuin zijn diverse zitjes, grasvelden en een zwemvijver. Vanaf het erf loop je zo het bos in van landgoed Ampsen.

  Overnachten in echte stilte

  De boerderij bestaat uit een grote ruimte met een geweldig uitzicht op de tuin. Door de grote ramen is de ruimte altijd heerlijk licht en de vloerverwarming maakt het behaaglijk warm in de winter. Naast de grote ruimte is er een eetkeuken met plek voor 10 personen, voorzien van alle gemakken. Er zijn 5 tweepersoonskamers met eigen sanitair (douche, wastafel en toilet). Twee kamers bevinden zich in de boerderij zelf: de Voorkamer met uitzicht op het bos van Landgoed Ampsen en de Dakkapelkamer met uitzicht op weiland en bos en vaak een prachtige zonsondergang. Achter de boerderij ligt een logeerchalet met nog eens drie twee persoonskamers, ook met eigen sanitair. ’s Nachts is het hier helemaal donker en kan je genieten van de schitterende sterrenhemel. En het is hier echt stil, wat je nachtrust ten goede komt.

  Eten en drinken

  Er is een eetkeuken met een inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesgedeelte, kookgerei en servies. Je kunt hier je eigen maaltijden bereiden, maar op verzoek kunnen ook de maaltijden verzorgd worden. In de keuken is vloerverwarming en gasten kunnen gebruik maken van een eigen terras om buiten te eten. Geen zin om te koken? Aan het einde van de straat zit een Oosters restaurant en binnen 5 autominuten ben je in Lochem waar je verschillende restaurantjes vindt.

  Een plek om tot rust te komen

  Rust en ruimte karakteriseren dit stukje van Nederland. Op deze plek in de Achterhoek vind je nog stilte en schone lucht, er is hier vrijwel geen verkeer. De tuin is heerlijk om in rond te dwalen. Aan de westzijde vind je een voedselbos met veel fruitbomen en -struikjes, asperges, aardperen en pompoenen. Aan de oostzijde zijn diverse meditatieplekjes en veldjes voor yoga of andere activiteiten te vinden. Er is ook een zwemvijver, heerlijk voor in de zomer. In de tuin en het weiland zie je geregeld hazen, eekhoorns, reeën en heel veel soorten vogels. De grote bonte specht, de groene specht, de buizerd en de kerkuil zijn er te zien, naast gewonere soorten als roodborst, koolmees, pimpelmees, Vlaamse gaai en merel. Een lustoord voor vogelliefhebbers en een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen.

  Wandelen, workshops of gewoon niets doen

  Zoek je een plek om tot rust te komen? Waar je de mogelijkheid hebt om de natuur in te gaan en tot jezelf te komen? Dan is dit je plek. In het zeer gevarieerde bos tegenover het erf kun je lekker wandelen. De omgeving biedt veel fiets- en wandelmogelijkheden. Je kunt een korte of langere retraite houden. Je kunt hier terecht voor shiatsu, ontspanningsmassage, wandelcoaching, crystal healing, klankhealing en/of yoga. Je kunt dit als extra nemen bij je verblijf of apart afspreken. Gewoon een nachtje verblijven en helemaal niets doen is ook heerlijk, je zult volledig opgeladen weer vertrekken.

  Waar ligt groepsaccommodatie Amadorra?

  Groepsaccommodatie Amadorra ligt in Laren, nabij Lochem, op korte afstand van de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Vanaf de A1 sta je in korte tijd voor de deur. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Rondom de boerderij is er vrijwel geen verkeer, rust staat hier bovenaan. Ook met het openbaar vervoer is deze inspirerende locatie goed bereikbaar. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *