• De Eek, een monumentale vakantieboerderij in Steenderen, op de grens tussen Veluwe en Achterhoek.
    Video afspelen
 • De Eek beschikt over een luxe ingerichte keuken waar je zelf kunt koken
    Video afspelen
 • De Eek, een luxe vakantieboerderij
    Video afspelen
 • Een luxe vakantieboerderij op het platteland
    Video afspelen
 • De boerderij beschikt over 7 comfortabele gastenkamers
    Video afspelen
 • De sfeervolle woonkamer van deze luxe groepsaccommodatie
    Video afspelen
 • de Deel
    Video afspelen
 • de Eek 2021
    Video afspelen
 •   Video afspelen

Monumentale boerderij in de IJsselvallei

De Eek

, Steenderen, Gelderland

Een monumentale vakantieboerderij op de grens van de Veluwe en de Achterhoek... Een oase van rust , ruimte en privacy. Een waar paradijs voor kinderen. En een geweldig uitzicht over de boomgaard, weilanden en uitgestrekte IJsselvallei!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   7 kamers
 •   20 bedden
 •   Steenderen, Gelderland
 •   Sfeervolle vakantieboerderij
 •   Paradijs voor kinderen
 •   Oase van rust, ruimte en privacy
 •   Officiële trouwlocatie
 •   Weekend vanaf €950,--
 • Monumentale vakantieboerderij

  Een monumentale vakantieboerderij op de grens van Veluwe en Achterhoek. Een waar paradijs voor kinderen. Een oase van rust en ruimte. 

  Groepsaccommodatie op oude grond

  De boerderij is al meer dan 100 jaar familiebezit en recent geheel gerenoveerd tot een luxe groepsaccommodatie annex vakantieboerderij voor grote groepen. De oude, houten gebinten in de woonkamer laten je voelen dat je je op oude grond bevindt. In de winter geniet je hier van het knisperend vuur van de houtkachel. In de zomer geniet je van de rust op één van de terrassen met uitzicht over de boomgaard, weilanden en uitgestrekte IJsselvallei.

  Grote moderne keuken en bijzondere buitenruimte

  Er is een grote keuken waar je met meerdere personen zelf kunt koken, het diner kan eventueel ook voor jullie verzorgd worden. De keuken beschikt over alle moderne faciliteiten. Er is een grote deel waar je kinderen een zee van speelruimte hebben bij slecht weer. De skelters met aanhangers, fietsen en een tafeltennistafel staan hier klaar. Naast de deel vind je een bijzondere buitenruimte; de deels overkapte, omsloten binnenplaats met barbecue en zitjes.

  Paradijs voor kinderen

  De ruimte rondom deze vakantieboerderij is enorm, er zijn diverse terrassen, een boomgaard, sport- en spel velden, een groot verhard erf. Voor de kinderen is het hier een paradijs met o.a. een dierenweide,trampoline, zandbak, schommel, glijbaan voor kleuters, voetbaldoel, volleybalnet, tafeltennistafel en tafelvoetbal. 

  De kamers

  Er zijn 7 comfortabele, ruime gastenkamers allen voorzien van aparte bedden en een wastafel. Er zijn 3 grote gemeenschappelijke badkamers. Deze groepsaccommodatie is ook geschikt voor 1 à 2 rolstoelgebruikers. Er kunnen meerdere kinderbedjes op de kamers bijgeplaatst worden.

  Trouwen op de boerderij

  Sinds 2010 is het mogelijk om jouw huwelijksvoltrekking op de boerderij te laten plaatsvinden. Je bruiloft kan plaatsvinden in de accommodatie zelf, op de deel of in de bijzondere buitenruimte; een deels overkapte, omsloten binnenplaats. Je beschikt exclusief over de gehele boerderij, tijdens jullie bruiloft zijn er geen andere gasten aanwezig. De enthousiaste en gastvrije eigenaren van de boerderij denken graag met je mee en zullen je huwelijksdag tot in de allerkleinste puntjes verzorgen.Wanneer je op de boerderij arriveert ervaar je vrijwel direct de rust en de ruimte van een landelijke locatie. Dus waarom niet trouwen midden in de natuur, in de tuin van de boerderij? Geef je ja-woord tussen de geitjes, op één van de terrassen of tussen de bloesems in de boomgaard. Een bijzondere trouwlocatie in de Achterhoek met volop natuur, landelijke ruimte en rust!

  Ligging van deze vakantieboerderij in Gelderland

  Deze vakantieboerderij is landelijk gelegen in Steenderen, in de IJsselvallei, op de grens van de Veluwe en Achterhoek in de provincie Gelderland.

  • 9.5
   Door:

   Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst, vanaf het eerste moment tot het laatste moment was het hier meer dan geweldig!!! De fantastische accommodatie, de prachtige tuin, de lieve beesten: allemaal toppie !!! Over drie jaar hopen we weer te komen met de hele familie…….

  • 9
   Door:

   Weer een heel prachtig weekend, het was nog mooier dan een jaar geleden! De hele familie wilde graag weer terugkomen naar de Eek, het wordt een mooie traditie. Dank aan Helga en Helmig van der Kolk.

  • 9.5
   Door:

   Bedankt voor een geweldige accommodatie en de goede zorgen (welkomstpakket en bereikbaarheid). Wij hebben ontzettend genoten!

  • 10
   Door:

   De complete familie de Jongh met partners hebben een prachtig weekend genoten van deze heerlijke, sfeervolle accommodatie. Boven verwachting, verdere woorden doen geen recht aan onze ervaringen. Wie weet tot ziens!

  • 10
   Door:

   Wat hebben wij genoten! De ontvangst! Het streekpakket en bloemen. Zo’n schoon huis waar alles is! Vrijdagavond ontvangst van ons allen, 10 volwassenen en 11 kinderen. Zaterdag na een gezellig ontbijt naar het kasteel in Vorden, met een rondleiding door de “landlord”. Daarna naar de dikke boom in Laren. 
s ‘Avonds gekletst en zondag ochtend naar de kerk in Doesburg. Ondanks de hartelijke uitnodiging om daar om 10 uur te zijn: geen dienst. Dan maar zondagviering in de natuur. Als familie wensen wij jullie een hele goede toekomst toe en wij hopen echt tot ziens!!

   P.S. wij hebben voor de zaterdag avond een stampottenmaaltijd besteld bij café Den Bremer in Toldijk. Zo heerlijk! Zeker aan te raden voor mensen die altijd maar druk, druk, druk zijn!

  • 9
   Door:

   Ons jaarlijkse weekend rond onze trouwdag (51 jaar) hebben we op aanraden van onze dochter Mirjam, die hier in april was, hier doorgebracht. Voor ons allemaal was dat een groot succes. De kleinkinderen hebben genoten op de skelters. Wat een gezellige ruimte in de Eek. Een mooie omgeving voor ons allemaal. Familie v.d. Kolk hartelijk dank voor de goede verzorging hier. Wie weet misschien tot ziens.

  • 9.5
   Door:

   We hebben een fantastisch weekend bij jullie gehad met onze kinderen en kleinkinderen. Een top locatie, lekker ruim, schoon en een hartelijke ontvangst. Voor de kinderen van 5, 4, 3, 2, 11/2, 1 en de tweeling van 9 maand was er volop de gelegenheid om te spelen. Vooral de skelters en de dieren een groot succes. We gaan het zeker aanraden aan vrienden en bekenden!!

  • 9.5
   Door:

   Het was erg fijn jullie weer te ontmoeten. Een warm welkom. Even bijpraten. Opnieuw ervaren hoe druk jullie zijn en toch “wel te moede”. Geweldig wat jullie ervan maken. Keurig schoon, compleet en vooral voor de kleinkinderen: veel ruimte en gelegenheid om te genieten van alle attributen en van elkaar want in jullie huis wonen we niet op een kluitje. Voor ons rust, ruimte en aandacht voor elkaar. 
Dingen waarvan we allen dankbaar hebben genoten. In één woord: Geweldig!

  • 9
   Door:

   Super! Wat een mooi huis en veel ruimte. Onze bewoners en wij hebben enorm genoten deze dagen, het was een fijne vakantie!

  • 9
   Door:

   25 jarig huwelijksfeest Super, geweldig, gastvrij, perfect, netjes, schoon, service, gezellig, veel te doen, geslaagd, comfort. Het einde!!

  • 10
   Door:

   Wat een geweldige “plek”om ons familieweekend door te brengen. Met 13 volwassenen en 7 kinderen onder de vijf kun je je geen fijnere locatie voorstellen. De ruime woonkeuken, de praktische slaapkamers en niet te vergeten badkamer waar de kleintjes heerlijk konden badderen voor het naar bed gaan; in één woord: prima. ‘s Avonds gezellig op de binnenplaats bij de BBQ. Wat heb je dan nog te wensen. Fam. v.d. Kolk hartelijk dank voor de gastvrijheid!

  • 9.5
   Door:

   We hebben zo geboft met het mooie weer; we waanden ons in Zuid- Europa!! Maar 1 dag binnen gegeten;verder steeds op het mooie terras met uitzicht op het gemaaide tarweveld. Onze groep heeft een gemiddelde leeftijd van 75 maar met een jong hart. We hebben het erg naar ons zin gehad op deze prachtige plek en in dit uitstekend geoutilleerde huis. Hopelijk tot een volgende keer……….

  • 9.5
   Door:

   Sinds enkele jaren houden we als gezin: grootouders, kinderen en kleinkinderen een familieweekend. Dit jaar hadden we gekozen voor boerderij “De Eek ” te Steenderen. We troffen hier een goed onderkomen aan voor een dergelijk samenzijn. Een prachtige boerderij met veel ruimte zowel binnen als buiten. Onze 10 kleinkinderen vermaakten zich prima met de skelters en de dieren. Dit gaf ons als (groot) ouders het idee of we de jonge kinderen hadden thuisgelaten. Ondanks het weer dat voor de tijd van het jaar matig was hebben we een heerlijk weekend gehad. Ook de “binnenplaats”was zeer geschikt om te BBQ-en. 
Boerderij “De Eek” , warm aanbevolen! Fam van der Kolk, hartelijk dank voor het warme welkom op jullie boerderij.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *