Grote groepsaccommodatie in de Achterhoek

Groepsaccommodatie De Haverkamp

, Hengelo , Gelderland

De Haverkamp is een ruime en sfeervolle groepsaccommodatie op één van de mooiste plekjes in Nederland; de Gelderse Achterhoek. Deze groepsaccommodatie is bij uitstek geschikt voor een verblijf met grote groepen tot ca. 150 personen. De sfeervolle eetruimte, grote recreatieruimte, de keuken en de 26 slaapkamers bevinden zich allemaal in één gebouw en de groepsaccommodatie wordt altijd maar aan één groep tegelijk verhuurd. De Haverkamp is geschikt voor diverse doeleinden: van een familiereünie tot een verblijf met een vriendengroep, maar ook voor scholen, verenigingen en bedrijven. Deze groepsaccommodatie is super betaalbaar: een weekend verblijven kan al vanaf €24,50 per persoon! Mogen we jullie binnenkort verwelkomen op deze leuke en grote groepsaccommodatie in de Achterhoek?

          Goed en goedkoop
 •   0-148 personen
 •   24 kamers
 •   148 bedden
 •   Hengelo , Gelderland
 •   Grote groepsaccommodatie: tot 150 personen
 •   Landelijke ligging in de Achterhoek
 •   Heel veel ruimte om samen te zijn
 •   Mooie omgeving voor uitstapjes
 •   Super betaalbaar: weekend va. €24,-- p.p.
 • Grote groepsaccommodatie in de mooie Achterhoek

  Het vinden van een mooie groepsaccommodatie is - vooral voor een grote groep - vaak een lastige klus. Je wilt natuurlijk het beste voor je groep, zoals een grote gezamenlijke ruimte, voldoende slaapkamers en het liefst een ligging in een mooie omgeving. Dit en meer vind je bij Groepsaccommodatie de Haverkamp in Hengelo Gld. Deze grote groepsaccommodatie ligt op een prachtige plek in de Achterhoek, op loopafstand van bos- en natuurgebied 't Zand. Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor een verblijf met een grote groep. Je kunt hier uitstekend terecht voor een familie- of vriendenreünie, school- of sportkamp of een werkweek voor groepen van 75 tot 150 personen. 

  Voldoende ruimte om gezellig samen te zijn

  Met de hele groep gezellig samen ontbijten, lunchen en dineren kan in de sfeervolle eetruimte van 140 m2. De ruime keuken beschikt over een volledige horeca-inventaris en stelt je in staat om zelf een heerlijke maaltijd voor je groep te bereiden. De moderne recreatiezaal van 220 m2 biedt voldoende ruimte om spelletjes te spelen. Deze ruimtes bevinden zich allemaal in hetzelfde gebouw. Door de ruime opzet zijn bij minder gunstige weersomstandigheden tal van activiteiten binnen te organiseren. Weer of geen weer: jullie weekend is altijd geslaagd! 

  Proef de Achterhoek

  Deze grote groepsaccommodatie wordt verhuurd op basis van zelfverzorging. Geen zin of tijd om voor een grote groep zelf te koken? Kies dan voor maaltijdverzorging. Met veel zorg en aandacht verzorgen de eigenaren van deze groepsaccommodatie, de familie Heinemans, jullie maaltijden. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse producten uit de omgeving. 

  24 slaapkamers

  Deze grote groepsaccommodatie beschikt over 24 slaapkamers, overwegend 4- en 6-persoons. Hierdoor kun je bijvoorbeeld als gezin de nacht op een eigen kamer doorbrengen, wel zo fijn wanneer je met een hele grote groep bent. Voor de tieners die liever niet bij hun ouders op de slaapkamer willen overnachten zijn er twee grote slaapzalen. Wens je iets meer privacy of extra voorzieningen? Er is een extra ruime te huur met boxspringbedden, badkamer met ligbad, moderne kamer en keuken. Vraag er naar bij het maken van je reservering. Groepsaccommodatie de Haverkamp wordt altijd maar aan één groep tegelijk verhuurd. 

  Groepsaccommodatie op de boerderij

  Leuk om te weten: de groepsaccommodatie ligt naast de boerderij van de familie Heinemans, zij runnen een paarden- en melkveehouderij. Hierdoor heeft deze groepsaccommodatie een landelijk karakter en zijn er koeien, kalfjes, paarden en veulens te bekijken tijdens je verblijf. Rondom de groepsaccommodatie tref je een zee aan buitenruimte. Er is een groot sportveld met voetbaldoelen en een volleybalveld. Ook is er een ruim buitenterras en kan er een kampvuur worden gemaakt in de kampvuurplaats. 

  Het gemoedelijkste stukje Nederland

  Op de Haverkamp verblijf je in het gemoedelijkste stukje Nederland; de Gelderse Achterhoek. De nabije omgeving rondom de groepsaccommodatie biedt een scala aan recreatieve mogelijkheden. Maak een boswandeling in natuurgebied 't Zand, een fietstocht door het mooie landschap, of breng een bezoek aan Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland. Ook worden er in de omgeving tal van activiteiten georganiseerd. Je kunt boerengolven, een huifkartocht maken, klimmen in het klimbos, een bezoek brengen aan een kinderspeelparadijs, het zwembad of het grootste doolhof van de wereld. Kortom; genoeg te doen!

  Waar ligt deze grote groepsaccommodatie?

  Deze grote groepsaccommodatie ligt in de Achterhoek, in de driehoek tussen de dorpen Hengelo (Gld.), Zelhem en Ruurlo. De Haverkamp heeft een landelijke ligging in het buitengebied, op ongeveer 5 km. van het dorp Hengelo. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *