Op idyllische plek gelegen groepsaccommodatie

De Reehutte

, Winterswijk-Woold, Gelderland

Groepsaccommodatie De Reehutte is een stukje paradijs op aarde. In dit landelijke vakantiehuis kom je volledig tot rust. De accommodatie ligt dichtbij Winterswijk en heeft alles in huis voor een fantastische vakantie met familie of vrienden. Er is volop speelruimte in de omheinde tuin en ook binnen zijn genoeg spelletjes voorradig. De accommodatie is verdeeld in twee gebouwen, die dicht bij elkaar liggen. Handig als iemand eerder wil slapen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-17 personen
 •   6 kamers
 •   17 bedden
 •   Winterswijk-Woold, Gelderland
 •   Rustig gelegen groepsaccommodatie omringd door groen
 •   Middenin de mooiste plek van de Achterhoek
 •   Slapen in een bedstee!
 •   Omheinde tuin, veilig voor kinderen
 •   Te huur vanaf € 775 voor een weekend
 • Ruimte en rust in De Reehutte

  De Reehutte is een heerlijke groepsaccommodatie op een idyllische locatie. Hier kan je met maximaal 17 personen logeren midden in het Nationaal Landschap Winterswijk, een afwisselend coulisselandschap met een aantal natuurreservaten met zeldzame planten en dieren. Deze unieke accommodatie ligt in de Achterhoek, dichtbij Winterswijk, bijna op de Duitse grens. 

  Licht en ruimte

  Wie dit vakantiehuis binnen stapt voelt zich meteen thuis. De grote ramen aan de zuidkant van het vakantiehuis laten het daglicht binnen dringen tot in de kleinste hoekjes. Er is voor iedereen een zitplaats op de banken of op de fauteuils. Door elk raam zie je het groen van de tuin en de omgeving.

  Ook buiten is het goed toeven

  Als het mooi weer is, ga je natuurlijk naar buiten. Rond het vakantiehuis ligt een ruime omheinde tuin. De kinderen laat je hier met een gerust hart los in de tuin. Of ze kunnen met de beschikbare skelters over het terrein rijden, terwijl hun ouders zich vermaken op het zonnige terras op het zuiden of verkoeling zoeken op het overdekte terras onder de druivenranken. Handig: maak gebruik van de grote gasbarbecue.

  Slapen in een bedstee

  Van buiten zijn word je moe. De accommodatie bestaat uit twee gebouwen die vlak naast elkaar staan. Handig als iemand al eerder wil slapen. Hoofdgebouw ‘De Boerderij’ biedt 6 slaapplaatsen en een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Bijgebouw ‘De Schoppe’ bevat 11 slaapplaatsen, waarvan 4 in een echte bedstee! 

  Wild en sterren

  In de bossen rondom dit vakantiehuis leven allerlei beesten, zoals hazen, fazanten en natuurlijk ook reeën. Als je geluk hebt, komen ze in de schemering tevoorschijn en kan je ze over het erf zien lopen. Als even later de zon echt helemaal onder is, probeer dan alle sterren maar eens te tellen. Niet schrikken als er een vleermuis om je oren vliegt of je een uil in de verte hoort roepen.

  Hond is ook welkom

  Tegen betaling van € 15 en in overleg mag de hond ook mee om te genieten van het groen, de rust en de ruimte.

  Waar ligt De Reehutte?

  Groepsaccommodatie De Reehutte ligt in Winterswijk-Woold, een buurtschap ten zuiden van Winterswijk en ten oosten van Aalten. Je verblijft hier op één van de mooiste plekjes van de Achterhoek, provincie Gelderland. Deze groepsaccommodatie is zeer goed bereikbaar: vanaf de A18 rijd je over de N18 naar de N318 richting Winterswijk. Voor je het weet, ben je er al!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *