Heytinkhorst

Groepsaccommodatie Heytinkhorst

, Hengelo Gelderland, Gelderland

Deze groepsaccommodatie ligt in het hart van de Achterhoek, in de provincie Gelderland. De boerderij uit 1931 bestaat uit twee gedeeltes: het Voorhuis en het Achterhuis. Huur je de hele boerderij dan kun je hier terecht met groepen tot 40 personen (14 slaapkamers). Kleinere groepen kunnen een deel van de boerderij afhuren. Deze groepsaccommodatie wordt altijd aan één groep tegelijk verhuurd. De boerderij is landelijk gelegen en in de omgeving is veel te doen. Je kunt er zwemmen, fietsen, wandelen, golfen, klimmen, dolen in het doolhof, rijden op een solex en nog veel meer.

          Goed en goedkoop
 •   0-40 personen
 •   14 kamers
 •   40 bedden
 •   Hengelo Gelderland, Gelderland
 •   Landelijk gelegen, veel rust en ruimte
 •   Geschikt voor kleine en grote groepen
 •   Royale tuin met klimtoren en overdekt terras
 •   Leuke uitstapjes in de omgeving
 •   Weekend vanaf € 1100,--
 • Heytinkhorst

  Groepsaccommodatie Heytinkhorst ligt in het hart van de Achterhoek, in de provincie Gelderland. Deze groepsaccommodatie is landelijk gelegen op de grens tussen de gemoedelijke dorpen Hengelo en Baak. Je kunt hier uitstekend terecht met een grote(re) groep: er is ruimte voor ca. 40 personen. Kleinere groepen kunnen alleen het Achterhuis huren, waardoor de groepsaccommodatie zeer betaalbaar blijft. 

  Groepsaccommodatie in de Achterhoek

  Deze typische Achterhoekse boerderij dateert uit 1931 en is zeer rustig gelegen in een groene, landelijke omgeving. Je kunt hier ongestoord genieten van het samenzijn met je groep, de boerderij wordt altijd aan één groep tegelijk verhuurd. De groepsaccommdatie is opgedeeld in twee gedeeltes: het Voorhuis en het Achterhuis met daarnaast een groot, overdekt buitenterras. Het Voorhuis beschikt over twee kleine huiskamers, een keuken en 4 slaapkamers. Het Achterhuis beschikt over een grote keuken, een recreatiezaal met bar en zithoek, tafeltennistafel en tafelvoetbalspel en 10 kamers. Huur je de gehele groepsaccommodatie dan beschik je over 14 slaapkamers voor 40 personen. 

  Royale tuin met groot overdekt terras en veel speelmogelijkheden

  De Pinkenstal is een overdekt buitenterras die perfect gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een barbecue. Ook op regenachtige dagen kun je hier lekker buiten zitten en samen genieten. Rondom de groepsaccommodatie ligt een royale tuin met speelveld, volleybalveld, tafeltennistafel, terras, basketbalplein, voetbalveld en een speeltoestel met o.a. een klimrek, glijbaan en schommels. Voor de grotere kinderen is er een superleuke klimtoren en de kleintjes kunnen zich vermaken in de zandbak. 

  Vakantie op de boerderij

  De omgeving van deze groepsaccommodatie in de Achterhoek is overweldigend mooi. De boerderij ligt midden in de natuur en er zijn heel veel wandel- en fietsmogelijkheden. Tip: vanaf de Heytinkhorst kun je een wandelspeurtocht maken in de omgeving. Deze speurtocht vertrekt vanaf de groepsaccommodatie en brengt je langs de mooiste plekjes in de omgeving. Leuk voor de hele groep! 

  Golfen, klimmen, kanovaren, zwemmen...

  Ook in de omgeving zijn veel leuke uitstapjes te maken, zoals een tocht per huifkar, solex of kano. Ga met z'n allen klimmen in het klimbos, dolen in het doolhof, golfen bij 't Zelle of zwemmen in het buitenzwembad. Of breng een bezoek aan het kleinste stadje Bronkhorst, een wijnboerderij, lokale brouwerijen of één van de kastelen in de omgeving. Kortom: er is genoeg te doen!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *