Overnachten in een Tiny House

De Heicohoeve

, Zutphen, Gelderland

Tiny Houses worden steeds populairder in Nederland. Droom jij er ook van om te overnachten in een duurzaam mini-huisje in de natuur? Kom dan naar de Heicohoeve in Zutphen! Er zijn vier Tiny Houses voor 6 personen en in de naastgelegen groepsaccommodatie is voldoende ruimte om gezellig samen te zijn. Op het erf rondom de Tiny Houses is van alles te beleven! Terwijl de kinderen spelen in het weiland, slootje springen, hutten bouwen of met de dieren knuffelen kun je zelf ontspannen in je hangmat of genieten van een drankje op het terras. Het betere buitenleven is binnen handbereik wanneer je overnacht op deze nieuwe en originele groepsaccommodatie in Zutphen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-24 personen
 •   12 kamers
 •   24 bedden
 •   Zutphen, Gelderland
 •   Uniek overnachten in een Tiny House
 •   Genieten van het betere buitenleven
 •   Duurzame en luxe overnachten
 •   Groepsruimte voor gezellig samenzijn
 •   5 kilometer van Zutphen
 • Tiny House

  Tiny House; al jaren een begrip in Amerika. Tiny houses zijn - de naam zegt het al - kleine huisjes die toch van alle gemakken zijn voorzien. Tiny Houses worden bewust gebouwd en bewoond vanuit de behoefte een meer eenvoudig leven te leiden, met een kleinere ecologische voetdruk. Ben je benieuwd hoe het is om te overnachten in een tiny house? Je kunt het nu ontdekken bij Heicohoeve in Zutphen!

  Origineel familie- of vriendenweekend

  Voor een origineel familieweekend of vriendenweekend zit je bij de Heicohoeve goed. Op dit voormalige boerenerf in Zutphen staan midden in het weiland vier splinternieuwe Tiny Houses. Per huisje kun je met maximaal 6 personen overnachten, in totaal kun je hier dus met 24 personen terecht. De naastgelegen groepsaccommodatie biedt alle ruimte om samen te koken, te eten, te ontspannen en spelletjes te doen. Fijn; zo beschik je over een gezellige ruimte om samen te zijn en tegelijkertijd over de privacy van je eigen huisje. Rondom de huisjes en de groepsruimte ligt een groot veld omzoomd met hagen, die geheel tot jullie beschikking staat. 

  Uniek overnachten in tiny houses

  De huisjes zijn tiny, maar van alle gemakken voorzien. Zo zijn er bedden van 210 cm en is ieder huisje voorzien van een badkamer en een keuken met koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Het woongedeelte beschikt over een comfortabele zit- en eethoek, TV en wifi zijn aanwezig. Ieder huisje beschikt over maar liefst drie slaapkamers: twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapvide die bereikbaar is met een trappetje. Leuk voor grotere kinderen én voor kwieke volwassenen! 

  Het betere buitenleven

  Op het erf rondom de tiny houses is van alles te beleven! Er zijn veel weides, een grote landschapsvijver en dieren als kippen, konijnen en paarden. Met een beetje geluk kun je hier ook 'wilde' dieren spotten, zoals op het erf nestelende kerkuilen, steenuiltjes en torenvalkjes of hazen vlak voor zonsondergang. Je kunt hier optimaal genieten van het betere buitenleven. Terwijl de kinderen spelen in het weiland, slootje springen of hutten bouwen kun je zelf heerlijk ontspannen in je hangmat of een drankje drinken op je eigen terras. Genieten!

  Groepsaccommodatie met Tiny Houses in Zutphen

  Deze originele groepsaccommodatie is gelegen in het landelijke buitengebied van Zutphen, op slechts 5 kilometer van de levendige Hanzestad. Zutphen is met haar historische centrum, leuke winkels, gezellige terrassen en goede restaurants een aanrader voor een dagje uit. Liever de natuur in? Op korte afstand liggen de Uiterwaarden, waar je prachtig kunt wandelen. Of pak de fiets en slinger langs de IJssel, de Berkel of het Twentekanaal en geniet van de sfeer in leuke kleine dorpjes zoals Warnsveld, Almen en Vorden. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *