Vakantieboerderij in de Achterhoek

Schuppen Recreatie

, Gelselaar, Gelderland

Op vakantie in de Achterhoek? Deze leuke vakantieboerderij ligt in het dorpje Gelselaar, op de grens van de provincies Gelderland en Overijssel. De vakantieboerderij is geschikt voor groepen tot 30 personen en is van alle gemakken voorzien. Naast de 13 slaapkamers met eigen sanitair, is er een inpandig huisje met eigen voorzieningen ingericht voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Rondom de vakantieboerderij is van alles te beleven. Het is heerlijk vertoeven op één van de fijne terrassen rond de accommodatie en kinderen kunnen zich uren vermaken met de speeltoestellen, de trampoline of op de jeu de boules-baan. Superleuk: op het erf vind je een heuse indoor kinderboerderij met o.a. kippen, konijnen, eenden en ezeltjes! De mooie omgeving nodigt uit tot het maken van wandelingen, fietstochten of het bezoeken van één van de leuke plaatsen. Van harte welkom op deze vakantieboerderij in de Achterhoek!

          Goed en goedkoop
 •   0-30 personen
 •   15 kamers
 •   30 bedden
 •   Gelselaar, Gelderland
 •   Ideaal voor families en vriendengroepen met kinderen
 •   Binnen en buiten een zee aan ruimte
 •   Indoor kinderboerderij en speelveld
 •   Landelijk gelegen
 •   Geschikt voor mindervaliden
 •   15 kamers met eigen sanitair
 • Vakantieboerderij in de Achterhoek

  Op vakantie in de Achterhoek? Vier je vakantie op deze leuke boerderij in Gelselaar. Op de grens van de provincies Gelderland en Overijssel ligt de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie. Deze vakantieboerderij is de ideale plek voor een weekendje weg. Je kunt hier terecht met groepen tot wel 30 personen! 

  Vakantie op de boerderij

  Van origine is deze groepsaccommodatie een agrarisch bedrijf met varkens en koeien. Vanaf 2002 is het bedrijf echter geleidelijk omgetoverd tot een fijne vakantieplek voor jong en oud. Het landelijke karakter is nog steeds aanwezig: rondom de vakantieboerderij tref je een zee aan ruimte, je kunt knuffelen met boerderijdieren en in de directe omgeving vind je heel veel rust, natuur en leuke dorpjes. 

  Vakantieboerderij voor 30 personen

  Deze vakantieboerderij is geschikt voor groepen tot 30 personen. Er is een ruime woonkamer met twee zithoeken en aan de grote eettafels kan er gezellig met z'n allen gegeten worden. De professionele en compleet ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien. Op de eerste verdieping bevinden zich 13 slaapkamers, allen voorzien van douche, toilet, comfortabele bedden en een eigen wasmeubel. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het grote zonnige terras aan de voorzijde van de vakantieboerderij. Is dit je te warm? Neem dan plaats op het gezellige overdekte terras aan de achterzijde, waar je de boerderijdieren voorbij ziet lopen in de weide. 

  Geschikt voor mindervaliden

  Op zoek naar een aangepaste groepsaccommodatie? Naast de 13 slaapkamers op de eerste verdieping is er ook een inpandig huisje met eigen voorzieningen ingericht voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Vrienden of familieleden die gebonden zijn aan een rolstoel of slecht ter been zijn, hebben hier hun eigen privacy.

  Indoor kinderboerderij met kippen, konijnen en ezels

  Tijdens een vakantie op de boerderij hoeft niemand zich te vervelen. Op het ruim opgezette terrein van Schuppen Recreatie is van alles te beleven. Naast verschillende speeltoestellen, een trampoline en een jeu de boules-baan, is er zelfs een heuse indoor kinderboerderij! Hier zijn volop speelmogelijkheden, ideaal voor een regenachtige dag. 

  Waar ligt deze vakantieboerderij?

  Deze vakantieboerderij in de Achterhoek ligt om precies te zijn in het dorpje Gelselaar, op de grens van de provincies Gelderland en Overijssel. Het prachtige Gelderse landschap nodigt je uit om te fietsen en te wandelen. Liever iets cultureels? Ontdek het mooie Lochem, het kunststadje Diepenheim of museumstad Borculo, allen op slechts 10 minuten rijden. Leuke tip: breng een bezoek aan museum en speelboerderij Erve Brooks en loop het blotenvoetenpad! 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *