Overnachten bij Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel - Kasteel Erenstein

, Kerkrade, Limburg

Slapen als een prins in een sprookjeskasteel, welkom bij Hotel Kasteel Erenstein! Dit unieke hotel ligt in Kerkrade in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Zodra je over de slotgracht Kasteel Erenstein betreedt laat je de gewone wereld ver achter je en ga je eeuwen terug. De hotelkamers zijn gevestigd in de 17e eeuwse vakwerkboerderij op het landgoed en kijken uit op het kasteel. Maastricht en het 3-landenpunt liggen om de hoek en het buitenland ligt binnen handbereik. De prachtige omgeving leent zich bij uitstek voor heerlijke wandel- of fietstochten. Of maak een wandeling door de kasteeltuin, langs de vijvers met hun sierlijke fonteinen. Welke prins kust jou wakker bij Hotel Kasteel Erenstein?

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-90 personen
 •   45 kamers
 •   90 bedden
 •   Kerkrade, Limburg
 •   Slapen als een prins in een sprookjeskasteel
 •   Sfeervol 4 sterrenhotel op groot landgoed
 •   In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
 •   Dichtbij Maastricht en 3-landen punt
 •   Officiële trouwlocatie
 • Welkom bij Fletcher Hotel Erenstein

  Bij Fletcher Hotel Erenstein voel je je de koning te rijk. Het 4 sterrenhotel is gevestigd in een originele Limburgse carréhoeve uit 1713 en kijkt uit op het originele kasteel Erenstein, waar het restaurant is gevestigd. Het landgoed van Hotel Kasteel Erenstein nodigt uit om heerlijk te wandelen en te genieten van de sfeer van weleer. De omgeving is werkelijk geweldig, de schoonheid van het Limburgse Heuvellandschap is betoverend. Of je hier nu met twee personen of met een hele groep komt, het is gegarandeerd genieten met een hoofdletter.

  Slapen als een prins in een sprookjeskasteel

  Het hotel beschikt over 45 luxe hotelkamers, waaronder 12 suites en een appartement. Alle kamers zijn sfeervol ingericht, waardoor je je snel thuis voelt. Hoewel je in een historisch pand verblijft, zijn alle moderne voorzieningen aanwezig. De kamers  zijn voorzien van een televisie, telefoon, draadloos internet en eigen sanitaire voorzieningen. Er zijn 2 persoonskamers, 3 persoonskamers en er is een familiekamer. Na een ongestoorde nachtrust staat er in de serre van het hotel een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar, waarmee je de dag goed begint. 

  Lunch of diner in het kasteel

  Lunchen of dineren in een 14e eeuws kasteel, dat is pas bijzonder! Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe hier eeuwen geleden al kroonluchters fonkelden en traptreden kraakten. Nu schuif je hier aan voor een romantisch diner voor twee, een gezellige high tea of een familiediner. Alleen even een kopje koffie of thee drinken kan ook. Na een fietstocht of wandeling samen van een glas wijn genieten? De comfortabele stoelen staan hier klaar.

  Wat gaan we doen?

  In de nabije omgeving van Kasteel Erenstein is zoveel te doen, dat je hier wel twee weken kunt verblijven. Dwaal door de bossen, bezoek de grotten met fossielen, bezichtig de kastelen, watermolens en de oude boerenhoeven langs de Maas. Bezoek de bekende dierentuin GaiaZOO,  toegangskaarten hiervoor zijn verkrijgbaar in het hotel. Voor wie wil shoppen: grote steden als Maastricht, Valkenburg, Aken en Luik zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Hoe lang je ook van plan bent hier te blijven, je hoeft je geen moment te vervelen

  Officiële trouwlocatie

  Hotel Kasteel Erenstein is één van de officiële trouwlocaties van Nederland. Je kunt hier trouwen in de sprookjesachtige ambiance van het landgoed. De trouwlocatie wordt omgeven door een slotgracht en een prachtige kasteeltuin met een fontein. Er is een romantische trouwzaal beschikbaar en met mooi weer geef je elkaar het 'ja'-woord heerlijk buiten, in de prachtige kasteeltuin. Op jullie trouwdag hoeft niemand de BOB te zijn, want het hotel heeft genoeg slaapkamers voor alle gasten.

  Waar vind je Fletcher Hotel Erenstein?

  Hotel Kasteel Erenstein ligt in Kerkrade, in de provincie Zuid-Limburg op ongeveer een half uurtje rijden van Maastricht en niet ver van het Drielandenpunt met België en Duitsland. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar en parkeren is gratis. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *