A Casa Nostra

A Casa Nostra

, Well, Limburg

A Casa Nostra, ervaar de rust van het italiaanse platteland op deze Limburgse carré-boerderij. Deze monumentale Frankische Hoeve is perfect voor rustzoekers en natuurliefhebbers. A Casa Nostra is geschikt voor groepen van 16 tot 20 personen. Je hebt de beschikking over de enorme boerderij inclusief de Tiendschuur, 9 comfortabele gastenkamers, lofthuisje, fitness-schuur, yoga- en meditatieruimte, centrale keuken, de binnentuin en het omringende terrein. De eigenaren dragen hun "Blue Zone beleving" uit, voor een gelukkiger en gezonder leven. Rust, ruimte en vrijheid, ervaar het bij A Casa Nostra!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   10 kamers
 •   20 bedden
 •   Well, Limburg
 •   Authentieke Limburgse Carré-boerderij
 •   Volgens de Blue Zone principes voor een gelukkiger en gezonder leven
 •   Fitness-schuur, yoga- en meditatieruimte
 •   Grenzend aan Nationaal Park de Maasduinen
 •   Perfect voor rustzoekers en natuurliefhebbers
 • Benvenuto a Casa Nostra!

  Een stukje Italië in Limburg, ervaar A Casa Nostra! In een prachtige, monumentale en eeuwoude Frankische carré boerderij waan je je in de Blue Zone van Sardinië. Op een domein van ruim een hectare, zijn hier negen comfortabele gastenkamers en een lofthuisje voor vier (tot zes) gasten ingericht. Daarnaast is er een grote keuken, gezellige lounge, een bar en een fijne yoga- en fitnessruimte. Bij goed weer is het volop genieten in de prachtige binnentuin, maar ook de loungehoek binnen nodigt uit om heerlijk weg te zakken met een goed boek of een glaasje naar keuze.

  Blue Zone

  De eigenaren Paul & Chantal hebben jaren in Ollolai gewoond, een bergdorpje in Sardinie dat precies op één van de 5 Blue Zones van de wereld ligt. Een Blue Zone is een gebied waar mensen bewezen gelukkiger en gezonder zijn door hun leefstijl. Laat jezelf bij Paul en Chantal in hun ‘A Casa Nostra’ onderdompelen in de Blue Zone leefstijl. Het huis is uitermate geschikt voor een weekendje onthaasten of een retraite-verblijf.

  Fitness-schuur, yoga- en meditatieruimte

  De 300 jaar oude historische hoeve bestaat uit een grote Tiendschuur, waar je ook met grote gezelschappen kunt verblijven. Er is een eigen toiletgroep en bar en de ruimte grenst direct aan de binnentuin. Daarnaast is er een stoere fitness-schuur evenals een yoga- en meditatieruimte. In het hoofdgebouw is er een bar, lounge, restaurant en de centrale keuken, welke ook beschikbaar is voor zelfverzorging. Het is ook mogelijk om de maaltijden te laten verzorgen, informeer naar de mogelijkheden.

  Fietsen, wandelen en leuke uitstapjes

  De achtertuin van A Casa Nostra grenst direct aan Nationaal Park de Maasduinen, de voorkant ligt op een steenworp afstand van rivier de Maas. Het is hier een waar natuurparadijs vol bossen, vennetjes, vogels, dassen, bevers, reeën en nog veel meer. Volgens onderzoek van de Fietsersbond is dit de meest ontspannende plek om te fietsen, maar ook wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. In de directe omgeving zijn volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes naar pittoreske dorpjes, kerkjes, musea, kastelen (vergeet de kasteeltuinen van Arcen niet), brouwerijen, thermaal baden en sauna’s, golfbanen en nog veel meer.

  Historie

  De historie van deze hoeve gaat drie eeuwen terug, we kunnen wel zeggen dat gastronomie en gastvrijheid hier in de genen zit. Al in de Franse tijd (18e eeuw) was de boerderij in gebruik als Bier Brouwerij, eethuis en logement voor langstrekkende voerlieden. Sinds mei 2021 zijn Paul & Chantal de eigenaren van A Casa Nostra. Geïnspireerd door hun ervaringen in Sardinië heten ze je van harte welkom.

  Het Italiaanse dorp Ollolai

  De eigenaren Paul en Chantal zijn ook wel bekend van het tv-programma “Het Italiaanse dorp Ollolai”. Dit dorp ligt in één van de 5 Blue Zone's in de wereld, waar de mensen bewezen gezonder en gelukkiger zijn dan elders. Ook Paul en Chantal hebben aan den lijve ervaren wat deze leefstijl met je doet. Dit ‘Ollolai-gevoel’ willen ze graag delen met anderen, wat ook de reden is dat ze eind 2020 deze prachtige hoeve hebben gekocht. In dit grote monumentale pand met onder andere een gezellig restaurant, huiskamer, eetkamer, tiendschuur, negen B&B kamers en een prachtig aangelegde binnentuin maken zij hun dromen waar. Wees welkom om een stukje "Blue Zone" met hen mee te beleven. 

  De Bewezen Beter Kantel Methode

  Paul en Chantal werken dagelijks aan hun passie en hebben daartoe de unieke Bewezen Beter Kantel Methode ontwikkeld. Samen met een team van Kantel-Experts verzorgen zij een wisselend aanbod van  individuele en groepstrajecten en -arrangementen “Kantel jouw Leven”. De ‘Bewezen Beter Kantel Methode‘ is onder meer gebaseerd op de belangrijke pijlers van het gelukkige, lange leven in de Blue Zone. De kantelretraites zijn op het lijf geschreven voor mensen met chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten. Je maakt in korte tijd in een persoonlijk maatwerk traject een positieve kanteling naar een energiek, fit én pijnvrij leven. Vraag naar de mogelijkheden en laat je inspireren en begeleiden om jouw leven te kantelen naar je eigen gezonde Blue Zone leefstijl. Het is uiteraard ook mogelijk om de hoeve te huren zonder aanvullend arrangement.

  De gehele hoeve tot jullie beschikking

  Deze monumentale hoeve is niet bedoeld voor feestgangers maar is wel perfect voor rustzoekers en natuurliefhebbers. A Casa Nostra is geschikt voor gezelschappen van 16 tot 20 personen. Je hebt de beschikking over de gehele boerderij inclusief de centrale keuken, de binnentuin, fitness-schuur, yoga- en meditatie ruimte, Tiendschuur en en het omringende terrein. De Hoeve ligt tussen Nijmegen, Eindhoven en Venlo en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *