Kampeer vakantie met Landrover Defender 130

Landrover Experience

, Baarlo, Limburg

Een unieke beleving, zo mag je deze kampeer vakantie met Landrovers Defender 130 zeker noemen. Je huurt één of meerdere auto's voor een bijzondere Landrover Experience, De Landrovers zijn compleet uitgerust en voorzien van keuken, toilet en comfortabele bedden. Er is elektra, water en alle andere benodigdheden voor een onvergetelijke outdoor ervaring. Je krijgt de inspiratie en roadbooks erbij, je hoeft alleen je koffer in te pakken. Het ultieme buitengeluk, het bestaat nog!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-14 personen
 •   4 kamers
 •   14 bedden
 •   Baarlo, Limburg
 •   Originele en authentieke Landrover Defender Crew Cab 130
 •   Complete outdoor uitrusting
 •   Met keuken, toilet en goede bedden
 •   Inspiratie & Road Books
 •   Volledig casco 24/7 pechhulp Europa
 • Landrover Experience

  Wil je eens iets anders dan anders? Een unieke ervaring samen met je familie of vrienden? Dan is deze Landrover Experience een aanrader! Je huurt één of meerdere Landrovers voor een unieke kampeer vakantie. Per Landrover kunnen maximaal 4 personen overnachten en er zijn meerdere Landrovers beschikbaar. De auto's zijn compleet uitgerust, je hoeft alleen een koffer met kleding mee te nemen! 

  Compleet uitgeruste Landrover Defender 130

  De auto waarmee je rijdt is een Landrover Defender Crew Cab 130. De auto is geschikt voor 2 tot 4 personen en uitgerust met een grote luifel, 2 daktenten inclusief bedden 140cm/ 160cm, beddengoed, een buiten keuken, BBQ, servies, koelkast met vriezer, tafel, stoelen, hangmat en alle mogelijke benodigdheden zoals (zak-)lampen, EHBO-set, USB-stekker, electriciteitshaspel en nog veel meer.  

  Inspiratie & Roadbooks

  Natuurlijk kunnen jullie zelf je reis uitstippelen of gewoon op de bonnefooi vertrekken met de Landrovers. Wil je het liever vooraf goed geregeld hebben, dan liggen de Inspiratie- & Roadbooks voor jullie klaar. Er zijn prachtige routes uitgezet met verschillende thema's en in verschillende landen. Gaan jullie voor een route door Nederland? Of liever door België of Frankrijk? Rijden jullie de kustroute of gaan jullie voor de wijnroute in Limburg? Of toch liever de bierroute in België? Bekijk de mogelijkheden en laat je verrasssen.

  Complete keuken, toilet en slaapgelegenheid

  Je rijdt zelfstandig in een compleet uitgeruste Landrover Defender 130. De auto is met veel oog voor detail gerestaureerd en voorzien van alle hedendaagse comfort. Iedere auto beschikt over 2 daktenten, een 270 graden luifel, buitenkeuken met servies, toilet, heerlijke bedden, bedlinnen, BBQ en hangmat. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Met alles wat in de auto aanwezig is, kan je volledig zelfstandig in de natuur verblijven. Een uieke outdoor-ervaring gegarandeerd, zonder het gemis aan hedendaags comfort! 

  Eten & drinken onderweg

  De Landrovers zijn uitgerust met een complete compacte keuken inclusief koelkast en vriezer en alle benodigde serviesgoed. Je kunt onderweg zelf koffie- en thee maken en een potje koken. Er zijn voorraaddozen aanwezig, zodat je je eigen voorraad kunt meenemen. Er is ook een BBQ, electriciteit en een watertank. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om op een camping met voorzieningen te verblijven, de keuze is aan jullie...

  Overnachten in de Landrover

  De Landrovers zijn volledig uitgerust om te overnachten onderweg en beschikt over twee daktenten met goede bedden. Het is ook mogelijk om een aparte tent erbij te plaatsen. Voor mensen die minder van kamperen houden, is het ook mogelijk om andere overnachtingen bij te boeken. Dit kan een hotel zijn of een bed & breakfast of een vakantiehuis waar jullie overnachten. De inspiratieboeken staan vol tips en inspiratie om elders te overnachten.

  Electriciteit en water onderweg

  Bij iedere Landrover wordt een verlengsnoer geleverd met Europese verloopstekker. Daarnaast zijn er in de auto een aantal stroompunten om je laptop of telefoon op te laden. En natuurlijk om ’s avonds gezellig een lampje aan te kunnen maken. In de auto zijn twee lithium accu’s gemonteerd die lange tijd de spanning vasthouden. In jullie Defender bevindt zich tevens een ingebouwde watertank van 45 liter met een kraantje. Een tank van 45 liter is genoeg voor ongeveer 4 dagen met twee personen per auto. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden kun je ook water in flessen meenemen. In de Landrover is voldoende opslagruimte om de flessen goed op te bergen.

  Waar vertrekt de Landrover Experience?

  De Landrover Experience is gebaseerd in Limburg en kan vanaf haar eigen locatie vertrekken. Tegen een toeslag is het ook mogelijk om vanaf een andere locatie naar eigen keuze te vertrekken. Er kunnen meerdere Landrovers gehuurd worden voor een weekend, midweek of hele week en je kiest zelf de route die je wilt rijden. Het is mogelijk om zelf een route uit te zetten, maar je kunt ook één van de kant-en-klare routes gebruiken. De kant-en-klare routes zijn inclusief eventuele overnachtingsmogelijkheden onderweg wanneer je niet in de Landrover wilt overnachten.

  Fietsen meenemen?

  Je kunt je eigen fietsen meebrengen. Je moet dan wel een fietsendrager huren, deze kost € 35,--. Op deze fietsendrager kun je twee fietsen plaatsen. Daarnaast kun je fietsen huren (dames, heren, elektrisch, kinderzitjes) in overleg en voorafgaand aan je vertrek.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *