Bijzonder overnachten in een Kasteelhotel

Sandton Chateau De Raay

, Baarlo, Limburg

Bijzonder overnachten? Kom naar het unieke kasteelhotel Château De Raay in Baarlo. Dit romantische kasteelhotel ligt op een 13ha groot landgoed met een lange oprijlaan, een eigen stuk bos met wandelroutes, vijverpartijen, mooie terrassen en tuinen met bijzondere tuinkunst. Een perfecte locatie voor een weekendje weg met familie, vrienden of juist romantisch met z'n tweeën, waarbij je culinair in de watten wordt gelegd, overnacht in een luxe kamer met bijzondere kunst en geniet van al het goede van Limburg. 

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-100 personen
 •   50 kamers
 •   100 bedden
 •   Baarlo, Limburg
 •   Romantisch, luxe kasteelhotel in Limburg
 •   50 bijzondere hotelkamers met kunst
 •   Uitstekend restaurant + Wijnbar onder het kasteel
 •   Wellness behandelingen op je kamer
 •   Prachtig landgoed met bos, tuinen, vijver
 • Kasteelhotel

  Dit unieke kasteelhotel ligt in Baarlo, Noord-Limburg. Zodra je het landgoed oprijdt wordt duidelijk dat dit niet zomaar een hotel is... Een verblijf in dit kasteel wordt een onvergetelijke belevenis! 

  50 luxe slaapkamers

  In het kasteelhotel tref je een verrassende mix van authenticiteit en modern design. De 50 luxe gastenkamers zijn voorzien van alle moderne gemakken en een warm design, waardoor je je direct thuis zult voelen. De kamers liggen verspreid in het originele en het nieuwgebouwde gedeelte van het kasteel. Bijzonder: in alle kamers is kunst te bewonderen, in het bijzonder in de speciale Kunstkamers.

  Bijzondere gastronomie

  Tip van ons: laat je tijdens een verblijf in dit kasteelhotel culinair in de watten leggen in het uitstekende restaurant. Chefkok Dylan van Hirtum en zijn team trakteren jullie op originele topgerechten, met ingrediënten uit de streek en verse kruiden uit de befaamde kruidentuin op het landgoed. In het zonnetje genieten van heerlijke gerechten? Neem plaats op het terras met geweldig uitzicht op de kasteelvijver en de bossen. Na je diner kun je heerlijk uitbuiken in één van de fijne fauteuils in de Wijnbar in de gewelven onder het kasteel, om daarna weg te dromen in een comfortabel bed... Klinkt goed toch?

  Wellness-behandeling op je slaapkamer

  Wil je optimaal ontspannen tijdens je verblijf? Boek dan een luxe wellness-behandeling, exclusief verzorgd door Santalvm. Je hoeft hiervoor niet van je kamer af; de behandeling wordt in je eigen slaapkamer verzorgd! Santalvm wellnessbehandelingen worden met aandacht uitgevoerd en op jou afgestemd, met 100% natuurlijke, huisgemaakte producten die hoogstpersoonlijk worden gemengd. Het kasteelhotel beschikt tevens over een fitnessruimte. 

  Het beste van Limburg

  Met al deze fijne faciliteiten zou je het hotel bijna niet willen verlaten, maar in de omgeving zijn ook voldoende leuke uitstapjes te maken. Geniet van de natuurrijke omgeving met haar vele wandelroutes en een fietsknooppuntensysteem. Voor een cultureel getint uitje kun je een bezoek brengen aan Arcen met zijn kasteel en de bekende tuinen. Uitgebreid shoppen kan in Venlo; deze levendige stad ligt op slechts 15 minuten rijden vanaf Baarlo. 

  Waar ligt dit kasteelhotel?

  Sandton Chateau De Raay is rustig gelegen aan de rand van Baarlo, op ongeveer 9 kilometer van het centrum van Venlo. Het hotel ligt aan de rand van een groot bos en vlakbij de Maas. Er kan gratis geparkeerd worden op het eigen terrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *