Bourgondisch genieten in Limburg

RJ Catering BP

, Neer, Limburg

Veel privacy, een luxe entourage, een sfeervolle ambiance en een schitterend uitzicht op één van Midden-Limburgs mooiste natuurgebieden… Dat is wat je kunt verwachten tijdens een verblijf in deze luxe groepsaccommodatie.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-43 personen
 •   24 kamers
 •   43 bedden
 •   Neer, Limburg
 •   Luxe groepsaccommodatie in Limburg
 •   Geschikt voor kleine en grote groepen
 •   Ligging in een natuurgebied
 •   Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 •   Weekend vanaf €2000,--
 • Luxe groepsaccommodatie met 24 slaapkamers

  Deze luxe groepsaccommodatie voorzien van 24 slaapkamers en 17 badkamers is gelegen aan een rustige landweg en heeft een gezellig terras met uitzicht over het natuurreservaat. Je kunt gratis gebruik maken van de aanwezige sauna of jacuzzi. Veel privacy, een luxe entourage en een sfeervolle ambiance. Dát is wat je kunt verwachten als je te gast bent in deze prachtige accommodatie.

  Volledig Corona-proof

  Onze groepsaccommodatie is volledig corona-proof, doordat de locatie uit zes aan elkaar geschakelde appartementen bestaat, welke vanuit buiten te betreden zijn. Elke appartement bestaat uit een eigen zithoek, eetkamer, keuken en terras, waardoor elk huishouden gegarandeerd de afstand kan behouden. Hierdoor is het ook mogelijk om met een kleiner gezelschap te genieten van een verblijf, tegen een actieprijs. Ook is er extra ruimte gecreëerd door een extra overdekt paviljoen te plaatsen, naast de groepsruimte en de grote terras overkapping, volledig verwarmd door extra heaters die geplaatst zijn. Uiteraard gezellig aangekleed om elkaar veilig en verantwoord, maar toch sfeervol te ontmoeten. Door deze extra ruimte kunnen we garanderen dat het mogelijk is om gedurende het hele verblijf rekening te houden met de 1,5-meter afstand. Uiteraard is er voldoende desinfectie middel en handzeep aanwezig. Graag ontvangen wij u in goede gezondheid in onze accommodatie!

  Catering

  Deze groepsaccommodatie beschikt over een eigen catering- en evenementenbedrijf. Wilt u gebruik maken van de uitgebreide cateringmogelijkheden? Dit is uiteraard mogelijk! Van ontbijt tot diner, alles is hier mogelijk.

  Een aanrader!

  Een bijzonder luxe en sfeervolle groepsaccommodatie midden in een uitgestrekt natuurgebied. De meer dan uitstekende prijs-kwaliteit verhouding maakt het plaatje compleet. Wat ons betreft is deze accommodatie zeker een aanrader!

  Ligging van deze groepsaccommodatie

  Deze luxe en sfeervolle groepsaccommodatie is gelegen in een groot natuurgebied in Midden Limburg, op een steenworp afstand van Eindhoven, Venlo en Roermond.

  • 9
   Door:

   Vriendelijk, schoon, netjes en moderne aankleding. Veel ruimte en mogelijkheden om de dag te vullen.

  • 8
   Door:

   Mooie luxe accommodatie, Midden Limburg leek ons leuk om eens naartoe te gaan. En dat was ook zo!!

   Begin april zijn we met een groep van 14 volwassenen, 5 kinderen en 3 babies geweest. En `t was fantastisch! De kinderen konden buiten vrij spelen, de groepsruimte is ideaal voor luch, diner en avondvermaak! De boxsprings sliepen prima en de appartementen hadden een luxe uitstraling. De keukeninventaris was ook goed en volledig. Met de aanwezige spelletjes hebben we ons prima vermaakt, en met meegebrachte telescoophengels hebben de heren prima kunnen vissen in `t vennetje. Kortom, dankzij de Braampeel en `t stralende weer een geslaagd weekend gehad!

  • 9
   Door:

   We zochten een luxe locatie voor een grote groep, die zijn niet zo eenvoudig te vinden. De Braampeel voldoet volledig aan onze verwachtingen!

   Wij zijn afgelopen weekend op bezoek geweest op deze geweldige locatie. Wij waren met een groep van 31 personen en hadden alle appartementen tot onze beschikking, uiteraard inclusief het terras. Gezien de perfecte weersomstandigheden hebben wij hier menig uurtje doorgebracht. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de gehele groep diep onder de indruk was bij de eerste kennismaking met deze locatie. EEN ECHTE AANRADER !!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *