Overnachten op het Drielandenpunt

Den Dreesakker

, Dieteren, Limburg

Dit vakantiehuis ligt in het smalste stukje van Nederland, op een werkelijk unieke plek. Den Dreesakker ligt op een drielandenpunt: binnen 10 minuten ben je in België én in Duitsland. Je krijgt hier dus drie landen in één vakantie! Op het erf van de familie Houtackers zijn drie luxe vakantiewoningen gesitueerd, apart of gezamenlijk te huur voor groepen tot 24 personen. De vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en zijn omringd door weilanden. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen door het mooie Limburg, een bezoekje brengen over de grens of een leuk uitstapje maken in de omgeving.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-24 personen
 •   12 kamers
 •   24 bedden
 •   Dieteren, Limburg
 •   Luxe vakantiehuizen, apart of samen te huur
 •   Drie landen in één vakantie!
 •   Leuke uitstapjes in de omgeving
 •   Geschikt voor mindervaliden
 •   Weekend vanaf €500,-- (bij 8 pers.)
 • Overnachten op het Drielandenpunt

  Dit vakantiehuis ligt op een unieke plek in het midden van Limburg, om precies te zijn in het smalste stukje van Nederland. Je overnacht hier letterlijk op een drielandenpunt; binnen 10 minuten ben je in België of in Duitsland! Op het erf van de familie Houtackers zijn drie luxe vakantiewoningen gesitueerd, apart of gezamenlijk te huur voor groepen tot 24 personen. De huizen liggen op het Limburgse platteland en zijn omringd door weilanden. De landelijke sfeer en de rustgevende omgeving zijn de perfecte ingrediënten voor je vakantie of weekendje weg in Limburg. 

  Drie landen in één vakantie

  Hoe leuk: tijdens een verblijf in dit vakantiehuis kun je niet één maar drie landen ontdekken! Binnen 5 autominuten ben je in Maaseik, in België. Rijd je de andere kant op, dan ben je na 4 kilometer al in Duitsland. Maar ook het 'eigen' Limburgse land is het ontdekken waard. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, of een bezoek brengen aan leuke plaatsen als Aken en Maastricht.

  Luxe vakantiehuizen, apart of samen huren

  De drie vakantiewoningen zijn geschikt voor 8 volwassenen per woning. Je kunt één van de vakantiehuizen huren, of meerdere huisjes samen. Huur je ze alle drie, dan kun je in totaal met 24 personen terecht in dit vakantiehuis in Midden Limburg. De vakantiehuizen zijn gezellig ingericht met een open woonkamer, een mooie keuken, een badkamer en per woning 4 slaapkamers met fijne boxspringbedden. Voor de kinderen zijn er leesboekjes, puzzels en kleurboeken aanwezig en buiten staat een trampoline. Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk en daardoor ook geschikt voor mindervaliden. 

  Genieten van het Limburgse land

  De vakantiehuizen liggen midden in het veld, wanneer je uit de ramen kijkt zie je weilanden en akkers. Rondom de vakantiehuizen ligt een grote speelweide waar kinderen zich naar hartelust kunnen vermaken, terwijl de ouders genietend toekijken vanaf het terras. Ook in de omgeving valt genoeg te ontdekken. Ga lekker wandelen of fietsen of breng een bezoek aan één van de leuke dorpjes en steden in de omgeving. Leuk met kinderen: Pretpark de Valkenier, Snowworld, Wildpark Gangelt, Toverland, Het Langste Museum van Limburg of het Drielandenpunt. 

  Het smalste stukje van Nederland

  Deze vakantiewoningen zijn gelegen in Dieteren, nabij Susteren en op een steenworp afstand van België en Duitsland. Dieteren is gelegen in de smalle Nederlandse strook die Zuid-Limburg met de rest van Nederland verbindt, de zogenaamde ‘taille van Limburg’. De ligging is landelijk, met voornamelijk uitgestrekte akkers en weilanden die de bebouwde kom omringen. Dit vakantiehuis in Midden Limburg is goed bereikbaar via de snelweg A2, de A73 en vanuit België de N78.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *