• Een bijzondere trouwlocatie op een idyllische plek in Brabant
    Video afspelen
 • De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in het geheel gerestaureerde, voormalige woonverblijf van de vroegere Barones
    Video afspelen
 • In het landhuis op het prachtige landgoed kan jullie gehele huwelijksdag plaatsvinden
    Video afspelen
 • Vier de mooiste dag van je leven in een intieme setting, tijdens jullie trouwdag zijn er geen andere gasten aanwezig
    Video afspelen
 • Het landgoed krijgt 's avonds een intieme romantische uitstraling wanneer de tuin wordt verlicht door tientallen vuurpotten die de tuin een feeërieke sfeer geven..
    Video afspelen
 • Je bent de hele dag omringd door alleen jullie eigen gasten.
    Video afspelen
 • In de negen salons sluiten stijl en ambiance naadloos op elkaar aan.
    Video afspelen
 •   Video afspelen
 •   Video afspelen
 •   Video afspelen
 •   Video afspelen
 •   Video afspelen
 •   Video afspelen

Trouwen in een betoverende, idyllische omgeving

Landgoed Wolfslaar

, Breda, Noord-Brabant

Zoek je een trouwlocatie met een ongekende bijzonderheid, een luxe uitstraling in een ongedwongen, persoonlijke stijl? De overweldigende natuur rondom het landgoed geeft je trouwdag een bijzonder tintje. De bosrand met zijn oranjegouden herfstkleuren, de stille pracht van het oude landhuis in de sneeuw, de bloeiende rododendrons langs de oprijlaan of de volle bomen en weelderige bloemenpracht in de zomer. Het idyllisch gelegen landgoed is een plaatje om te zien, zowel buiten als binnen...

          Luxe locatie
 •   0-200 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Breda, Noord-Brabant
 •   Luxe trouwlocatie in Brabant
 •   Intiem en ongedwongen
 •   Het hele landhuis voor jullie zelf
 •   Restaurant met Michelinster
 •   Professioneel team
 • Bijzonder trouwen op een idyllisch landgoed

  Zoek je een trouwlocatie met een ongekende bijzonderheid, een luxe uitstraling in een ongedwongen, persoonlijke stijl? Dit prachtige landgoed in Brabant biedt ieder seizoen een uniek decor voor jouw trouwdag. De bosrand met zijn oranjegouden herfstkleuren, de stille pracht van het oude landhuis in de sneeuw, de bloeiende rododendrons langs de oprijlaan of de volle bomen en weelderige bloemenpracht in de zomer. Het idyllisch gelegen landgoed is een plaatje om te zien, zowel buiten als binnen...

  Intiem en ongedwongen

  De overweldigende natuur rondom het landgoed geeft je trouwdag een bijzonder tintje. Maar ook de ruimtes binnen in het landhuis zijn prachtig. Het landhuis is een uitzonderlijke plek waar je je huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren: de huwelijksvoltrekking, de bruidsborrel, het aansnijden van de bruidstaart en het feest. Je bent de hele dag omringd  door alleen je eigen gasten. Dit maakt je dag bijzonder intiem en ongedwongen. Het landhuis beschikt over een fantastische trap die het verdiend om genoemd te worden: menig bruidspaar ging jullie voor en schreed naar beneden via deze trap; een meisjesdroom die uitkomt... 

  Bijzondere omgeving voor een bijzondere dag

  In de negen salons sluiten stijl en ambiance naadloos op elkaar aan. Elk vertrek heeft zijn eigen, karakteristieke uitstraling. De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de Grote Salon, één van de pareltjes op deze locatie. Vroeger het woonvertrek van de barones, tegenwoordig een ruimte waar menig huwelijk is gesloten. Het wandschilderwerk met ingelegd bladgoud, de schouw, de grote spiegels, de prachtige kroonluchter (de mooiste die we ooit hebben gezien) en de hoge deuren; deze ruimte ademt de elegantie van het adelijke verleden. Bij mooi weer vinden zoveel mogelijk feestelijkheden, waaronder de huwelijksvoltrekking, in de prachtige tuin plaats. Bijzonder: Het landgoed krijgt 's avonds een intieme romantische uitstraling wanneer de tuin wordt verlicht door tientallen vuurpotten die de tuin een feeërieke sfeer geven...

  Culinair genieten in het koetshuis

  Voor je huwelijksdiner kun je terecht in het voormalige koetshuis, tegenwoordig getransformeerd tot een modern à la carte restaurant met eigentijdse keuken. Geniet van heerlijk eten, van streekproducten en seizoensgebonden gerechten. Er wordt hier gekookt op hoog niveau met oog voor detail, het restaurant is door Michelin bekroond met een ster.

  Ligging van deze bijzondere trouwlocatie in Brabant

  Deze trouwlocatie is gelegen op een groot landgoed, net buiten Breda in Brabant. In het landhuis kunt je terecht voor de huwelijksvoltrekking en het feest, het diner kan plaatsvinden in het sfeervolle restaurant in het voormalige koetshuis. Tijdens jullie huwelijksdag wordt de gehele locatie exclusief voor je gereserveerd. Er is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid.

  • 9.5
   Door:

   Wauw, Landgoed Wolfslaar is echt een prachtlocatie om te trouwen!! Alles klopte, het gehele plaatje! Van eerste kennismaking tot laatste eindgesprek na de bruiloft, heel goed professioneel benaderd door het gehele team, vriendelijk, meedenkend, zoals je het wenst! Alles was top, we hadden het niet mooier kunnen wensen! Wolfslaar bedankt voor jullie bijdrage aan onze hele mooie bijzondere dag!

  • 9.5
   Door:

   Al een paar maal eerder zijn we op het landgoed geweest dus het is bij ons bekent. We hoefden ook niet lang na te denken waar de trouwerij zou gaan plaatsvinden. Vooraf waren de contacten prima en zeer meedenkend. Op 11 april jl. zat echt alles mee; zelfs het weer. De verleende ondersteuning was helemaal in orde: vriendelijk, wel aanwezig (als dat moest) en niet aanwezig (als dat gewenst was) en bovenal professioneel. Aan het lijstje met onvergetelijke herinneringen hebben we deze prachtige dag toegevoegd. Namens onze gasten en onszelf: Wolfslaar....enorm bedankt voor alles!

  • 10
   Door:

   Van begin af aan waren wij helemaal weg van Wolfslaar. Natuurlijk door de prachtige uitstraling van het landgoed, maar ook door de zeer persoonlijke en professionele benadering, waarvoor we zeker Maartje graag willen bedanken! Dus besloten we dan ook dat wij hier 'onze dag' wilden vieren. En wat was het een topdag! Op een prachtige herfstdag in oktober zijn wij getrouwd en na de ceremonie naar Wolfslaar gereden voor allereerst een toost met bruidstaart met onze gasten. Na de toost hebben we heerlijk buiten kunnen borrelen, een fantastisch diner in de romantische Tuinsalon genuttigd en daarna een knalfeest in de sfeervolle Vestibule gevierd... Het was écht, hoe cliché ook, de mooiste dag van ons leven!

  • 9
   Door:

   Wat een geweldige locatie, en dat met 23 graden zon, met trouwauto tot de voordeur aan komen rijden. We hebben enorm genoten van onze bruiloft op Landgoed de Wolfslaar. Dankzij goed personeel is niemand iets tekort gekomen, broodjes waren heerlijk, en met het fantastische weer was het heerlijk genieten buiten met een drankje. Alles was onder controle en goed georganisserd. Bedankt voor jullie bijdrage aan deze mooie dag!

  • 9
   Door:

   We hebben meerdere trouwlocaties bezocht, maar Wolfslaar was toch wel het toppertje!! Landgoed Wolfslaar is een prachtige locatie. Het personeel is vriendelijk en professioneel. Personeel denkt met je mee en brengt leuke ideeën in. Onze trouwdag op 18 januari was een winters sprookje. Het eten, de locatie, alles perfect. We hebben er volop van genoten. Bedankt Wolfslaar, dat jullie deze dag onvergetelijk voor ons hebben gemaakt!

  • 9.5
   Door:

   Onze kennismaking met landgoed Wolfslaar was al een hele prettige. We werden vriendelijk ontvangen en er werd ruim de tijd genomen om een kijkje te nemen met de fotograaf en om vragen te beantwoorden. Onze trouwdag was net een sprookje. Mooie locatie voor een bruidsreportage, prachtige zaal voor de ceremonie en de bordestrap waar we de toost met al onze gasten hebben gedaan was ook geweldig mooi. Daarnaast was al het personeel van Wolfslaar erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben dus alleen maar positieve ervaringen. We hebben laatst foto's en videobeelden teruggekeken en die zijn prachtig geworden. Dit heeft ook alles te maken met een mooie locatie, en dat is Wolfslaar. Onze ambtenaar beschreef het al: " De mooiste locatie die je je maar kan bedenken" En zo is het.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *