Hotel de Kruishoeve

Hotel de Kruishoeve

, Vught, Noord-Brabant

Hotel De Kruishoeve is de ideale uitvalsbasis voor een weekend weg met vrienden of familie. De Kruishoeve ligt in een groene omgeving en vlakbij een meertje. Met de auto ben je met een kwartiertje in het gezellige Den Bosch, maar in dezelfde tijd rijd je ook naar het grote stuifzandgebied Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Of naar de Efteling? Vanaf De Kruishoeve ben je er binnen een half uur! Hotel de Kruishoeve heeft 80 bedden ter beschikking en biedt overnachtingen op basis van logies en ontbijt.

          Goed en goedkoop
 •   0-80 personen
 •   40 kamers
 •   80 bedden
 •   Vught, Noord-Brabant
 •   Buitenaf logeren met Den Bosch binnen handbereik
 •   Prima uitvalsbasis voor veel leuke uitstapjes waaronder de Efteling
 •   Voor vaste klanten en bij een langer verblijf € 5 korting per nacht mogelijk!
 •   Tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren
 •   Overnachten vanaf € 49,00
 • Hotel de Kruishoeve, ongekend veel mogelijkheden

  Hotel De Kruishoeve is gunstig gelegen tussen Den Bosch en Tilburg. Een leuke locatie voor een weekend weg met vrienden of een familieweekend. Je overnacht op basis van logies en ontbijt. De ligging is ideaal voor diverse uitstapjes. De Kruishoeve ligt ongeveer 10 kilometer ten zuiden van Den Bosch, even zover verwijderd van Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen en ook de Efteling is binnen een half uurtje bereikbaar. Verder ligt Hotel De Kruishoeve in een groene omgeving en vlakbij een meer.

  Overnachten bij Hotel De Kruishoeve

  De Kruishoeve in Vught ligt buiten het stedelijk gebied in het groen en vlakbij een meertje. Hier kom je echt tot rust. Het hotel ligt tussen Den Bosch en Tilburg en heeft 80 bedden ter beschikking. Naast de tweepersoonskamers, biedt De Kruishoeve ook driepersoonskamers en vierpersoonskamers aan. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Alle kamers zijn voorzien van eigen douche, wastafel en toilet. Extra luxe overnachten? Boek dan de comfort tweepersoonskamer met aparte bedden en terras.

  Ontbijten en dineren

  Niets zo heerlijk als wakker worden en meteen aan te kunnen schuiven aan het ontbijtbuffet. Geen zin om vroeg op te staan voor het ontbijt of een lunchpakketje mee voor in de middag? Vraag ernaar bij De Kruishoeve, zij regelen het graag voor hun gasten. Dineren kan ook, van maandag tot en met zaterdag van 18.00 tot 20.30 uur. Op zondag is er de mogelijkheid om een klein hapje te bestellen tot 20.30 uur. Voor groepen vanaf 8 personen kan er ook op zondag een diner geserveerd worden. De bar van Hotel De Kruishoeve is dagelijks open tot 23.00 uur.

  Speciale arrangementen

  Hotel de Kruishoeve biedt een leuke arrangementen aan, bijvoorbeeld een fiets- of wandelarrangement, maar ook een arrangement in combinatie met entreekaarten voor de Efteling. Lekker met de vriendengroep op stap? Dan is het uitgaansarrangement misschien een goede keuze. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een nacht of een weekend bij De Kruishoeve overnachten. Dat kan al vanaf € 49 per nacht, inclusief ontbijt!

  Ligging en bereikbaarheid

  Hotel de Kruishoeve in Vught ligt mooi centraal in Noord-Brabant. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N65 tussen Den Bosch en Tilburg. Den Bosch, Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen en de Efteling zijn snel bereikbaar zijn, maar vanuit De Kruishoeve rijd je ook in een half uurtje naar Eindhoven en in drie kwartier ben je in de gezellige steden Nijmegen en Breda.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *