Natuurlijk genieten in Brabant

De Guldenberg Leisure + Business

, Helvoirt, Noord-Brabant

Omringd door bossen en grenzend aan Nationaal Park “de Loonse en Drunense Duinen” ligt Guldenberg Hotel. Dit leuke hotel in Brabant maakt het mogelijk om de hele dag door te genieten van rust en natuur. Direct vanuit het hotel kun je naar hartenlust wandelen en fietsen. Na een lange boswandeling is het heerlijk ontspannen in de sauna of met een drankje bij de open haard of op het terras. Liever winkelen of cultuur snuiven? Ook dat kan in één van de nabijgelegen steden, zoals het gezellige ’s-Hertogenbosch. Guldenberg Hotel is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg in de natuur. Met z'n tweetjes of met een grote groep, je bent en voelt je hier altijd welkom!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   89 kamers
 •   130 bedden
 •   Helvoirt, Noord-Brabant
 •   Uitvalsbasis voor natuurliefhebbers
 •   Hotel met sauna en fitness
 •   89 slaapkamers met uitzicht op de natuur
 •   Dichtbij leuke steden
 •   Gecertificeerd met een Gouden Green Key
 • Weekendje weg in de natuur

  Guldenberg Hotel ligt midden in de natuur, omringd door bossen en grenzend aan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Wil je genieten van rust en de natuur? Dan ben je in dit hotel aan het juiste adres. Direct vanuit het hotel kun je naar hartelust wandelen en fietsen. Na een lange boswandeling is het heerlijk 'thuiskomen' in het hotel waar je kunt ontspannen in de sauna of met een drankje bij de openhaard of het terras. Dit leuke hotel in Brabant is de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Met z'n tweetjes of met een grote groep: jullie zijn van harte welkom!

  De kracht van natuur, stilte, rust en inspiratie

  Het hotel heeft een bijzondere geschiedenis: de Guldenberg werd in 1965 ontworpen op basis van 4 uitgangspunten: de kracht van natuur, stilte, rust en inspiratie. In 1966 werd het gebouw in gebruik genomen als retraitehuis door de jezuïeten. Het werd een ‘trefpunt van mensen en meningen’. Dat laatste is tegenwoordig nog steeds van kracht. Van particuliere tot zakelijke gasten: iedereen is welkom. De natuur speelt nog steeds een grote rol en het hotel is zeer vooruitstrevend op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Sinds 2012 is Guldenberg Hotel gecertificeerd met de Gouden Green Key op het gebied van duurzaamheid. 

  Overnachten en ontspannen

  Dit hotel in Brabant beschikt over 89 hotelkamers met uitzicht op de natuur. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, televisie, telefoon en gratis draadloos internet. Bijzonder: op de badkamer vind je biologisch afbreekbare zeep en shampoo. Het hotel biedt diverse mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Kom tot rust in de sauna of laat de spanning van je afglijden op de loopband in de fitnessruimte. Van beiden maak je tijdens je verblijf gratis gebruik. Wil je jezelf op en top verwennen, boek dan een behandeling in de schoonheidssalon van Schoonheid&Meer, gevestigd in het hotel. 

  Bourgondisch genieten in Brabant

  Ook op culinair gebied is het in Guldenberg Hotel goed vertoeven. Alle maaltijden worden met dagverse ingrediënten bereid, waarbij rekening wordt gehouden met speciale wensen. Liever eropuit? In de nabijgelegen steden 's-Hertogenbosch, Tilburg of Eindhoven kun je geheel op z'n Brabants genieten van het bourgondische leven in de vele restaurants, café's en gezellige terrasjes. 

  Waar ligt dit hotel in de natuur?

  Guldenberg ligt in een 21 hectare groot eigen bosgebied in het Brabantse Helvoirt. Je verblijft hier letterlijk midden in de natuur. Het hotel is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg waarbij je wilt genieten van de rust en de prachtige omgeving. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *