Villa Lambertus

Villa Lambertus

, Cromvoirt, Noord-Brabant

Villa Lambertus is een perfecte locatie voor een heerlijk weekendje weg met vrienden of familie. Deze voormalige pastorie heeft alles in huis om van je verblijf een feestje te maken. De woon- en slaapkamers zijn met smaak ingericht, er is een goed geoutilleerde keuken en er zijn 5 luxe slaapkamers. Op zomerse dagen is het goed toeven in de besloten tuin. Hier kun je dobberen in het zwembad, relaxen in de loungehoek of genieten van zwoele zomeravonden op de veranda met buitenkeuken.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-18 personen
 •   5 kamers
 •   18 bedden
 •   Cromvoirt, Noord-Brabant
 •   Bijzonder vakantiehuis in voormalige pastorie
 •   Besloten tuin met veranda en zwembad
 •   Met smaak ingerichte ruimtes
 •   Culinaire verwennerijen van de gastvrouw
 •   Op 10 minuten rijden van Den Bosch
 • Villa Lambertus

  Villa Lambertus is een bijzonder vakantiehuis in Cromvoirt, dichtbij Den Bosch. Ooit een pastorie, tegenwoordig een huis waar iedereen van kan genieten. Bijvoorbeeld met een groep vrienden of of familie; het huis biedt ruimte aan 10 tot 18 personen. Een prachtig pand met een geheel eigen, unieke sfeer. Van buiten al mooi, van binnen misschien nog wel mooier...

  Voormalige pastorie met unieke sfeer

  Dit vakantiehuis dichtbij Den Bosch is een superplek voor een korte of lange vakantie. De woonkamers en slaapkamers zijn smaakvol ingericht en geven je een echt thuisgevoel.  De voormalige pastorie heeft een karakteristieke sfeer en veel originele details zijn bewaard gebleven, zoals de ornamenten en hoge plafonds. Tijdens jullie verblijf zijn er geen andere groepen aanwezig. 

  Luxe vakantiehuis met zwembad

  Villa Lambertus heeft alles in huis om van je verblijf een feestje te maken. Er is een grote woonkamer met maar liefst twee open haarden, een goed geoutilleerde keuken, een aparte eetkamer, vijf luxe slaapkamers en vier badkamers. In de besloten tuin vind je een stijlvolle veranda met buitenkeuken, waar je aan een lange tafel met z'n allen kunt genieten van het buitenleven. Last but not least beschikt het vakantiehuis over een prachtig zwembad met loungehoek. Perfect voor zomerse dagen!

  Een culinair feestje

  Je kunt natuurlijk zelf lekker kokkerelen in de ruime keuken. Wil je echter liever geen omkijken hebben naar het eten, dan kun je de kokkin van Villa Lambertus inhuren om de catering te verzorgen. Dat kan voor ontbijt, lunch en diner. Ook leuk: volg met je vrienden of familie een kookworkshop in de sfeervolle, professionele keuken en geniet van een heerlijk zelfgemaakt 3- of 4-gangen menu.

  Vakantie vieren in en rondom Den Bosch

  Cromvoirt is een dorpje van de gemeente Vught. Het is een echt Brabants boerendorp met lintbebouwing, boerderijen, een dorpscafé en een supermarkt. Het vakantiehuis ligt dichtbij het natuurgebied de Drunense Duinen en recreatieplas de IJzeren Man, waar je prachtig kunt wandelen of fietsen. Paddestoelen zoeken, vogelgeluiden ontdekken of reeën in de avondschemering tegenkomen; ieder seizoen heeft zo zijn charme. Golfliefhebbers opgelet: sinds de zomer van 2018 vind je in Cromvoirt één van de mooiste golfbanen van Europa waar in 2020, 2021 en 2022 het KLM open zal plaatsvinden. Leuk om een balletje te slaan!

  Waar ligt dit vakantiehuis?

  Villa Lambertus ligt in Cromvoirt, op slechts 10 minuten rijden van Den Bosch. Ook deze oergezellige hoofdstad van Brabant is een bezoekje zeker waard! 

  • 9
   Door:

   Wij hebben een heerlijk weekend gehad in deze sfeervol ingerichte en ruime villa. Alles is voorhanden, ruime keuken, de gastvrouw is goed bereikbaar en aardig.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *