Kleinschalig hotel met leuke activiteiten

Auberge De Hilver

, Baarschot - Diessen, Noord-Brabant

De ideale plek voor een verblijf in het mooiste deel van Brabant. Een kleinschalig, sfeervol hotel met verrassend veel faciliteiten midden in een omgeving die bruist van de mogelijkheden. De achtertuin van het Auberge de Hilver is een waar paradijs voor wandelaars, fietsers en liefhebbers van gezellige Brabantse dorpjes vol terrasjes. Ook Nederlands meest unieke wildpark, safaripark Beekse Bergen en Europa's nr. 1 pretpark De Efteling zijn in de directe omgeving te vinden. Kortom: een sfeervol en kleinschalig hotel met heel veel leuke activiteiten voor groepen!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-80 personen
 •   20 kamers
 •   80 bedden
 •   Baarschot - Diessen, Noord-Brabant
 •   Perfect hotel voor groepen
 •   Comfortabele kamers met ruime badkamer
 •   Midden in de natuur én in bruisende omgeving
 •   Leuke groepsactiviteiten bij te boeken
 •   Persoonlijke service en gastvrijheid
 • Kleinschalig en sfeervol hotel met leuke activiteiten

  Dit kleinschalige hotel ligt in misschien wel het mooiste deel van Brabant, aan de rand van een prachtig natuurgebied met bossen, heide en vennen. De omgeving is een oase van rust en natuur, maar bruist anderzijds ook van de mogelijkheden voor leuke uitstapjes en activiteiten. Het perfecte hotel voor een verblijf met een groep: naast lekker logeren, eten en drinken organiseert het hotel ook diverse activiteiten voor groepen. Dus trommel je vrienden, familieleden, collega's of mede-clubleden maar op voor een weekendje weg in Brabant!

  Auberge de Hilver

  Auberge de Hilver ligt in Diessen-Baarschot, dichtbij Hilvarenbeek. Midden in de natuur, maar ook te midden van mooie steden als Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch. Op fietsafstand liggen sfeervolle kerkdorpjes Hilvarenbeek, Oisterwijk, Oirschot en Eersel en iets verderop vind je wildpark Beekse Bergen en Europa's nr. 1 themapark De Efteling. Een weekend is haast te kort om alles te ontdekken... 

  Kleinschalig hotel met 20 kamers

  Het gezellige hotel beschikt over een sfeervol café, een bar en restaurant, een hooiberg met kampvuurplaats, diverse terrassen en 20 comfortabele gastenkamers. Er zijn vier kamertypes: een comfortkamer, een deluxe kamer met Hästens boxspringbed en badkamer met whirlpool-ligbad, een mindervalidekamer met brede deuren en aangepaste douche en toilet en een extra grote familiekamer met een stoer steigerhouten stapelbed voor de kinderen. 

  Perfect voor groepen!

  Dit hotel in Brabant is perfect voor een verblijf met een groep. Door de kleinschalige opzet heb je het hotel bovendien vaak exclusief voor jullie zelf. Zo hebben jullie alle ruimte om gezellig samen te zijn! Je kunt hier alleen een nachtje komen slapen, maar ook een compleet programma (laten) organiseren inclusief overnachting, eten en drinken, fietsverhuur, excursies en activiteiten. Auberge De Hilver kent werkelijk een uniek aanbod groepsarrangementen, zoals outdoor-activiteiten, workshops, excursies, tandemtochten etc. En dat alles voor een vriendenprijs... Neem voor meer informatie gerust contact op met Auberge de Hilver. 

  Waar ligt Auberge de Hilver?

  Auberge de Hilver ligt in Diessen-Baarschot, centraal in Brabant en tussen Tilburg en Eindhoven.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *