De Peelrand Hoeve

De Peelrand Hoeve

, Venhorst, Noord-Brabant

De Peelrand Hoeve is een nieuwe, moderne en ruime groepsaccommodatie in Brabant. Heerlijk vrij gelegen in een natuurlijke omgeving. De groepsaccommodatie is zeer geschikt voor weekendjes weg en vakanties met familie of vrienden (14-20 personen). Voor vriendengroepen geldt er een minimumleeftijd van 23 jaar. In en rondom het huis kun je genieten van rust, ruimte en vrijheid en kan jong en oud zich eindeloos vermaken met de vele speel- en recreatiemogelijkheden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   5 kamers
 •   20 bedden
 •   Venhorst, Noord-Brabant
 •   Ruime en moderne groepsaccommodatie
 •   Geschikt voor verblijf met mindervaliden
 •   Huisdieren en eigen paard welkom
 •   Buiten & binnen veel speelmogelijkheden
 •   Weekend vanaf € 1080,--
 • De Peelrand Hoeve

  De Peelrand Hoeve is een gezellige groepsaccommodatie in Brabant, heerlijk vrij gelegen in een natuurlijke omgeving. De nieuwe en moderne accommodatie is ruim van opzet en is daardoor zeer geschikt voor een familie- of vriendenweekend met 20 personen. Voor vriendengroepen geldt er een minimumleeftijd van 23 jaar.

  Alles in huis voor een geslaagd verblijf

  De Peelrand Hoeve heeft alles in huis voor een leuke vakantie met jong en oud. Er is een luxe keuken met ruime eettafel waaraan de hele groep kan plaatsnemen, een gezellige zithoek met TV, een bar en een recreatieruimte. Er zijn vijf ruime slaapkamers en drie badkamers, waarvan er één geschikt is voor mindervaliden. Buiten vind je - naast een zee aan ruimte - een ruim terras en een speeltuin met zandbak en speeltoestellen. 

  Walhalla voor paardenliefhebbers

  Voor paardenliefhebbers is De Peelrand Hoeve een ideale locatie. Het is zelfs mogelijk om je eigen paard of pony mee te nemen! Er zijn prachtige stallen, een ruime binnenbak (20x40 meter) met springmaterialen, een buitenbak van 20x60 meter, een stapmolen en een wasplaats. Op korte afstand van de groepsaccommodatie bevindt zich een groot bosgebied van ruim 3000 hectare waar je prachtige tochten kunt maken. Uiteraard kun je in deze Staatsbossen ook heerlijk wandelen of fietsen. 

  Overdekt spelen en barbecueën

  De rijbak kan (in overleg) ook gebruikt worden voor de kinderen om bij slecht weer binnen te spelen. Ook kun je hier een leuke overdekte activiteit voor je gezelschap organiseren. Het weer hoeft sowieso geen obstakel te vormen tijdens je weekendje weg. Vanuit de groepsaccommodatie heb je toegang tot een overdekt terras waardoor je zowel in de zomer als in de winter kunt barbecueën! 

  Activiteiten in de omgeving

  In de omgeving van De Peelrand Hoeve is voor alle leeftijden van alles te doen. Een greep uit de mogelijkheden: spelen bij Hullie's speel- en kinderboerderij, boerengolfen, paintballen, een dagje naar Toverland in Sevenum, een bezoek aan een dierentuin of met z'n allen op de huifkar. 

  Waar ligt de Peelrandhoeve?

  Deze groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Venhorst, tussen Den Bosch, Nijmegen en Helmond, in de provincie Noord-Brabant. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *