Luxe Engels Country House in de bossen

Landgoed Valkenhorst

, Leende, Noord-Brabant

Een weekend met familie of vrienden verblijven in een luxe Engels Country House midden in de Brabantse bossen? Dit unieke landhuis zal je verwachtingen overtreffen! In de zomer geniet je hier van het betere buitenleven met de voeten in het zwembad, in de winter voor het knisperend haarvuur op het overdekte terras. Een balletje slaan op de tennisbaan, sporten in de gym, lange wandelingen of fietstochten over het 900 hectare grote landgoed, hier hoef je je geen moment te vervelen. De rijkdom van Landgoed Valkenhorst, met haar monumentale bomen, rododendrons, vijvers, rijke flora en fauna, is een uniek privébezit en heeft haar bijzondere staat in de afgelopen eeuw behouden. Het landhuis is nu exclusief te huur en garandeert 100% privacy. Genieten van het echte luxe English Country House gevoel met een moderne twist.

          Luxe locatie
 •   0-18 personen
 •   9 kamers
 •   18 bedden
 •   Leende, Noord-Brabant
 •   Luxe landhuis in Engelse Country stijl
 •   Zwembad, tennisbaan en indoor gym
 •   Outdoor kitchen met barbecue en open haard
 •   Midden in de bossen op een landgoed van 900 hectare
 •   Volledige privacy, rust en natuur
 • Engels Country House in de Brabantse bossen

  Wat een pareltje, zo kom je ze zelden tegen. Een heerlijk luxe vakantiehuis voor 18 personen op een groot landgoed van maar liefst 900 (!) hectare. Dit authentieke landhuis is al meer dan 100 jaar in bezit van dezelfde familie. Onlangs besloot de familie om het landhuis geheel te renoveren en opnieuw in te richten in de karakteristieke Engelse Country Style. De warme sfeer van het familiehuis is gecombineerd met alle moderne gemakken en heel veel extra faciliteiten. Genieten van het betere buitenleven in optima forma!

  Een schatkist vol kleur

  Overal in dit huis proef je de gastvrijheid, warmte en sfeer. Koken in de sfeervolle keuken terwijl het haardvuur knispert op de achtergrond. Wegzakken op de comfortabele banken in de lounge area. Verrast worden door de muurschilderingen in de gang. Genieten van de rijkelijk gedecoreerde slaapkamers. Overal bijzonder behang, mooie stoffen, prachtige schilderijen en decoratie. Waar je ook bent, het huis voelt als een schatkist vol kleur, om het hele verblijf van te genieten.

  Luxe outdoor kitchen met open haard

  Naar keuze kunnen jullie zelf de maaltijden bereiden of de catering laten verzorgen. De grote keuken beschikt over alle faciliteiten. Er is ook een prachtige, overdekte outdoor kitchen met een grote eettafel voor 20 personen. Na een dagje zwembad kan je hier 's avonds de barbecue aansteken of genieten van een versbereide maaltijd.  Als het wat frisser wordt kun je gerust buiten blijven zitten, de open haard zorgt hier voor extra warmte.

  Zwemmen, tennissen, golfen, fietsen of wandelen?

  Het huis en de tuin bieden volop mogelijkheden voor (sportief) vertier. Er is een indoor gym en in de zomer is het heerlijk vertoeven aan de rand van het verwarmde zwembad. Een stukje verderop in de tuin ligt een prachtige gravel tennisbaan. De omgeving leent zich voor eindeloze wandel- en fietstochten. Er zijn fietsen te huur en een wandeling onder leiding van de boswachter is mogelijk. In de directe omgeving is een golfbaan aanwezig.

  De indeling van het huis

  Het huis beschikt naast diverse verblijfsruimtes over 9 comfortabele gastenkamers voor 18 personen. De indeling van het huis is als volgt:

  Begane grond:
  Sfeervolle entree, hal
  Grote eetkeuken met tafel en open haard
  Twee zitkamers, waarvan één zitkamer met open haard en één zitkamer met een grote televisie
  Eetkamer
  Fitness
  Slaapkamer met ensuite badkamer

  1e verdieping:
  Master bedroom met ensuite badkamer
  1x slaapkamer met 2 aparte bedden
  3x slaapkamer met dubbel bed
  3 badkamers op de gang

  2e verdieping:
  1x slaapkamer met dubbel bed
  1x slaapkamer met twee aparte bedden
  1x slaapkamer met twijfelaar bed
  1 badkamer op de gang

  De geschiedenis van het landhuis

  Rond 1930 gaf de familie Loudon opdracht om op Landgoed Valkenhorst een traditioneel familiehuis te bouwen. Het huis moest gebouwd worden in Engelse landhuisstijl, deze stijl zie je tot op de dag van vandaag terug in het huis. Het huis is nog steeds in bezit van de familie Loudon en onlangs geheel gerestaureert en opnieuw ingericht. De familie laat jullie graag meegenieten van hun prachtige en unieke plek!

  Waar ligt Landgoed de Valkenhorst

  Het landhuis bevindt zich op Landgoed De Valkenhorst, een groot privé landgoed midden in de bossen onder Eindhoven. Via een lange toegangsweg, omzoomd door eeuwenoude bomen, bereik je het landhuis. Je geniet hier van optimale privacy, terwijl het landhuis zich toch op korte afstand van de A-2 bevindt. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. De plaatsen Heeze, Leende en Valkenswaard bevinden zich op korte afstand van het landhuis.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *