Natuur, stilte en landelijk leven op Brabants Landgoed

De Barendonk

, Beers, Noord-Brabant

Een luxe groepsaccommodatie op een historisch landgoed in Brabant. Rust, ruimte en natuur. Sfeervol overnachten in luxe kamers. Genieten van de rijkdom van het landelijk leven. Brabant op z'n best voor grote en kleinere groepen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-34 personen
 •   10 kamers
 •   34 bedden
 •   Beers, Noord-Brabant
 •   Prachtig landgoed in Brabant
 •   Altijd een passende groepsaccommodatie
 •   Overnachten in de hooiberg!
 •   Heel veel ruimte om te spelen
 •   Weekend vanaf € 790,--
 • Het betere leven

  Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant biedt je het ultieme hutje-op-de-hei-gevoel. Hier kun je samen met familie of vrienden de hectiek van alledag ontvluchten. Samen genieten van de de rust en de stilte, de prachtige natuur op het landgoed en de ruimte voor de kinderen om te spelen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor verkeer. De eigenaren van dit particuliere landgoed heten je van harte welkom en laten je graag kennismaken met het betere, Brabantse boerenleven.

  Bijzondere groepsaccommodaties op een historisch landgoed

  Het landgoed beschikt over meerdere gebouwen, zodat voor iedere groep een passende accommodatie beschikbaar is. De Vlaamsche Schuur en Het Koetshuis zijn twee kleinere en huiselijke accommodaties voor groepen. Beide accommodaties zijn modern en sfeervol ingericht en beschikken over een goed ingerichte keuken. Er is een woonkamer met open haard en bar, een relaxkamer met sauna, een heerlijk terras en totaal 10 slaapkamers met eigen badkamer. Naast deze accommodaties kun je ook gebruik maken van het klassieke Grote Huis, een mooie accommodatie voor 8 tot 13 personen. Boven de vroegere paardenstallen bevindt zich Het Paardement een 6-persoons appartemen met een keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een bedstee in de vorm van een postkoets.

  Het hele landgoed voor jezelf?

  Voor grote gezelschappen staan alle accommodaties ter beschikking en verblijf je exclusief op dit historische landgoed. Alle verblijven beschikken gezamenlijk over 17 slaapkamers en 13 badkamers, totaal 50 slaapplaatsen.

  Tiny houses, ecolodges en trekkershutten

  Bijzonder overnachten? Kies dan voor een verblijf in een Tiny House, een Ecolodge of een Trekkershut. De 9 Trekkershutten bevinden zich verspreid over het landgoed en bieden een knus, comfortabel onderkomen voor kleine groepen en gezinnen (max. 6 personen per hut). Het is desgewenst ook mogelijk om met een caravan of tent te overnachten op de Natuurcamping. 

  Ligging van deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant

  Dit landgoed is gelegen op de grens van Brabant en Gelderland, nabij Nijmegen. Via een ophaalbrug rij je over de oprijlaan het landgoed op. Na ca. 100 meter vind je aan de rechterkant de groepsaccommodaties Het Koetshuis en de Vlaamsche Schuur. Verder rijdend aan de rechterkant bevinden zich de trekkershutten en aan de linkerkant groepsaccommodatie Het Grote Huis.

  • 10
   Door:

   Véél te kort! Véél te leuk! Véél te gezellig! Wat vinden we het jammer dat het weer voorbij is! Maarrrr, we komen zeker en vast terug! Voor nu héél hartelijk dank. Voor de (nabije) toekomst veel ondernemersdrift gewenst om dit enorme leuke etablissement voor te zetten. Wij gaan nu de flow in en zullen hopelijk nog een paar dagen nagenieten! Bedankt en tot ziens!

  • 9
   Door:

   Wij logeerden in de Trek In!! Heel erg bijzonder en ontzettend goed ingericht! Sfeer is erg goed, veel kinderen spelen er urenlang met zeer eenvoudige middelen... Het landgoed is een echte aanrader, de omgeving moet je ervaren... Heel blij dat we dit plekje kennen. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De ontvangst was echt heel hartelijk en warm. Onze kinderen hadden ruimte en mogelijkheden genoeg om rond te struinen. Vuurtje maken, skelteren, spelen in de zand/waterplaats, het was allemaal leuk. Ook het pony-ritje vonden mijn kinderen erg leuk. Er is ook de mogelijkheid om op de melkboerderij van de eigenaren te kijken. Wij hebben dit niet meer gedaan overigens, maar het behoort tot de opties. Dit is zeker een locatie waar we wellicht nog eens terug zullen komen.

  • 8.5
   Door:

   We vinden Landgoed De Barendonk een prachtig, verzorgd terrein, één van de mooiste terreinen die we kennen. Er is veel informatie beschikbaar over het landgoed en de omgeving, o.a. in uitgebreide informatiemappen die alle gasten ontvangen, We verbleven in de nieuwe Trek-in, een luxe trekkershut; prachtig design en uitstekend sanitair. We werden helemaal vrolijk van de kleuren en het licht toen we binnenstapten. Een aanrader!

  • 9
   Door:

   We waren met vijf gezinnen, in totaal 11 volwassenen en 13 kinderen. Het was een heerlijk weekend. Vooral de gastvrijheid op de boerderij was top. Erg leuk om een kijkje van zo dicht bij te mogen nemen bij alle dieren. Ook de kinderen hebben zich prima vermaakt met de dieren, de skelters, de speeltoestellen en ruime keus aan bordspelletjes. Er zat een heel professionele keuken in en ook fijn dat er ruim voldoende servies en theedoeken waren.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *