Landelijk overnachten bij de Lummel

De Lummel & Het Glaslokaal

, LANGENBOOM, Noord-Brabant

De Lummel is een leuke groepsaccommodatie, geschikt voor 20 tot 25 personen. Deze langgevelboerderij is gebouwd in 1928 en ligt op een prachtige plek op het Brabantse platteland. In 2005 heeft de oude boerderij een metamorfose ondergaan. De authentieke sfeer is daarbij behouden, maar inmiddels is de boerderij voorzien van alle gemakken, waardoor de accommodatie multifunctioneel is geworden. In het achterhuis van deze boerderij is een sfeervolle ruimte gecreëerd waar iedereen zich thuis zal voelen en waar gezellige uurtjes kunnen worden doorgebracht. De accommodatie is zeer geschikt voor minder-validen en wordt altijd aan één groep tegelijk verhuurd. Voor kinderen zijn er zowel binnen als buiten volop speelmogelijkheden, er kunnen arrangementen geboekt worden en ook begeleide vakanties behoren tot de mogelijkheden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   9 kamers
 •   20 bedden
 •   LANGENBOOM, Noord-Brabant
 •   Leuke groepsaccommodatie voor 25 personen
 •   Geschikt voor minder-validen
 •   Veel speelmogelijkheden voor kinderen
 •   9 slaapkamers
 •   Weekend vanaf € 1355,--
 • Landelijk overnachten bij De Lummel

  Op zoek naar een leuke groepsaccommodatie voor 25 personen? De Lummel is een authentieke langgevel boerderij uit 1928, welke in 2005 geheel verbouwd is tot groepsaccommodatie. Het huis heeft een ware metamorfose ondergaan en is voorzien van alle moderne gemakken. Deze vakantieboerderij is geschikt voor groepen van 20 tot 25 personen en is landelijk gelegen, in het Brabantse Langenboom. De accommodatie wordt aan één groep tegelijk verhuurd, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten.

  Groepsaccommodatie voor 25 personen

  Bij de Lummel wordt het hele huis exclusief voor jullie groep gereserveerd, deze groepsaccommodatie is geschikt voor 20 tot 25 personen. Er is een grote, gezamenlijke leefruimte met een riante keuken inclusief kookeiland. Midden in de leefruimte staat een vrijstaande haard met daarnaast een leuk kinder-speelhoekje. Er zijn totaal 9 slaapkamers, waarvan twee ruime slaapkamers op de begane grond (1x3 personen en 1x2 personen met verhoogde senioren bedden) met aansluitend een badkamer inclusief baby room, wasmachine en -droger en uitgebreide sanitaire voorzieningen. Op de bovenverdieping zijn 7 slaapkamers (6x 2 personen en 1x 4 personen) elk voorzien van wasbak met warm en koud stromend water, televisie met dvd-speler, opbergkast en andere gemakken zoals gratis draadloos WiFi. Het bijzetten van een camping bedje is op iedere kamer mogelijk.Op de etage bevinden zich verder 2 toiletten en 2 douches.

  Speelplezier voor iedereen

  Via de grote tuindeuren in de leefruimte loop je zo het terras op. Vanaf het gezellige terras heb je een prachtig uitzicht over het omringende groen. Het buitenterrein biedt volop ruimte en speelplezier voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen, waaronder een vogelnestschommel, en een tafeltennistafel. Ook is er een Jeu des boules-baan en zijn er enkele aangepaste speeltoestellen zodat iedereen mee kan doen.

  Vakantieboerderij geschikt voor minder-validen

  Deze leuke groepsaccommodatie is heel geschikt voor minder-validen. De gehele accommodatie is voor iedereen goed begaanbaar. Inpandig zijn er nauwelijks drempels, alle deuren zijn extra breed en de badkamer is ruim van opzet en heeft een aangepast toilet en wastafel. Ook de keuken is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Het buitenterrein is deels verhard en goed verlicht waardoor ook dit voor iedereen goed toegankelijk is.

  Eten en drinken

  Uiteraard mag je zelf eten en drinken meenemen. Maar hoe fijn is het om het jezelf lekker makkelijk te maken? Er kan gezorgd worden voor een gevulde koelkast of een koel drankje bij aankomst. Graag een verzorgde barbecue of gourmet tijdens jullie weekend? Informeer naar de mogelijkheden, de eigenaren helpen jullie graag.

  Waar ligt groepsaccommodatie De Lummel?

  Groepsaccommodatie De Lummel ligt in Langenboom, op het Brabantse platteland. De omgeving met de prachtige natuur nodigt uit om al wandelend of fietsend te verkennen. De golvende overgang tussen de hoge Peelrug en het lage Maasdal biedt prachtige vergezichten, maar ook het waterrecreatiegebied De Kuulen is een bezoekje waard. Naast fietsen en wandelen kan je ook mountainbiken, zweefvliegen, paardrijden of kanoën. Voor de kleinere kids zijn er diverse binnen- en buitenspeeltuinen op korte afstand. De steden Nijmegen, Den Bosch en het duitse Kleve liggen op korte afstand zodat ook een stedentripje tot de mogelijkheden behoort. Bij De Lummel is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

  • 9
   Door:

   Schitterende accommodatie om met een groep een paar dagen samen weg te zijn: heel gezellige gemeenschappelijke ruimte, prima kamers en sanitair, en een heel mooie omgeving om actief te verkennen! Een echte aanrader....

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *