Slapen onder een hemel van 5 sterren

In Brabant, vlakbij de Maas en 20 km. ten zuiden van Nijmegen ligt de Vilt, een sfeervolle en landelijke 5-sterren groepsaccommodatie. De accommodatie is van alle gemakken voorzien en beschikt over 8 luxe slaapkamers met eigen douche en toilet. Op het grote erf rondom de accommodatie zal jong en oud zich eindeloos vermaken, maar je kunt je ook heerlijk terugtrekken op het overdekte terras bij de vuurkorf. Met meerdere natuurgebieden in de achtertuin hoef je over leuke uitstapjes niet lang na te denken. Beleef de Brabantse gastvrijheid!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   8 kamers
 •   40 bedden
 •   Beugen, Noord-Brabant
 •   5-sterren groepsaccommodatie
 •   Natuurgebied in de achtertuin
 •   Groepsaccommodatie van het jaar 2014
 •   Overdekt buitenterras
 •   Weekend vanaf € 1475,00 (36 pers.)
 • Gastvrijheid op z'n Brabants

  Groepsaccommodatie De Vilt ligt in Brabant, vlakbij de Maas en op ongeveer 20 kilometer van Nijmegen. Deze landelijk gelegen 5-sterren accommodatie is sfeervol ingericht, compleet met alle voorzieningen. Op deze locatie vind je rust, privacy en comfort en ervaar je de échte Brabantse gastvrijheid. Natuurgebied De Vilt ligt letterlijk in de achtertuin, ideaal voor het maken van leuke uitstapjes!

  Groepsaccommodatie De Vilt voor 40 personen

  De groepsaccommodatie bestaat uit twee verdiepingen en is geheel drempelvrij. Er is een gezellige zit- en eethoek en een professionele keuken, volledig ingericht op koken voor grote groepen. Zelf koken is hier ouderwets gezellig! Er zijn 8 slaapkamers van 4 en 6 personen, comfortabel ingericht met fijne boxspringbedden en een stapelbed. Vijf van deze slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Leuk: elke slaapkamer heeft een geheel eigen thema en is voorzien van douche, wastafel en toilet. Eén van de slaapkamers heeft aangepast sanitair en 2 hoog- laagbedden, daardoor is deze accommodatie ook zeer geschikt voor mindervalide personen. 

  Eindeloos speelplezier op het erf

  Rondom de groepsaccommodatie ligt een groot, omheind speelveld met speeltoestellen. Zowel oud en jong zal zich hier uitstekend vermaken: er is heel veel ruimte om te voetballen of basketballen en er is o.a. een klimrek, vogelnetschommel, zandbak, jeu des boulesbaan, groot schaakspel, een pingpong- en voetbaltafel. Verder is er nog een dierenweide met o.a. ezels, pony's, hangbuikzwijntjes, alpaca's en kippen. Het overdekte terras biedt de gelegenheid voor een barbecue of het maken van een kampvuur. Een heerlijk plekje voor lange, warme zomeravonden, waarbij je uitkijkt over de prachtige omgeving... 

  Genieten in het oudste landschap van Nederland

  Met natuurgebied De Vilt in de achtertuin hoef je niet lang na te denken over uitstapjes. Deze natuurparel is onlangs volledig hersteld en is met haar waterplassen, wuivende rietkragen en mooie wandelroutes zeker een bezoekje waard. Ook de Maas met haar Maasheggengebied en natuurgebied 'Oeffelter Meent' zijn zeer bijzonder en bevinden zich op loopafstand van de accommodatie. Al fietsend of wandelend kun je genieten van het oudste landschap van Nederland. Er op uit in de natuur en op avontuur: eigenaren Arno en Ellen hebben ontelbaar leuke ideeën voor uitstapjes en kunnen leuke activiteiten aanbieden. Zij denken graag met je mee. 

  Waar ligt deze groepsaccommodatie?

  Groepsaccommodatie De Vilt ligt in het Brabantse dorpje Beugen, op ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Nijmegen. De provincies Limburg en Gelderland liggen op 5 tot 10 kilometer afstand en ook de Duitse grens is binnen handbereik. 

  • 9
   Door:

   Een weekend op locatie de Vilt, was meer dan geweldig. De accommodatie voldeed, nette kamers, indeling ruimten, de themakamers echt geweldig. Ook de omgeving was een zee van rust. Zeer aan te bevelen.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *