Boerensuite

Boerensuite

, Riel, Noord-Brabant

Zoek je een landelijke accommodatie voor een weekendje weg? Een "boerenaccommodatie" waar je kunt genieten van het betere buitenleven? Dan ben je bij de Boerensuite aan het juiste adres. In het Brabantse dorpje Riel, nabij de steden Tilburg en Breda, vind je deze bijzondere groepsaccommodatie annex bed en breakfast. De Boerensuite combineert een landelijke, sfeervolle uitstraling met het luxe comfort van deze tijd.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-21 personen
 •   7 kamers
 •   21 bedden
 •   Riel, Noord-Brabant
 •   Groepsaccommodatie voor 20 personen
 •   Genieten van het betere buitenleven
 •   Heel veel speelruimte voor kinderen
 •   Landelijk en modern
 •   Weekend vanaf €1740,--
 • Boerensuite

  In het Brabantse dorpje Riel, nabij de steden Tilburg en Breda, vind je deze bijzondere groepsaccommodatie annex bed en breakfast. De Boerensuite is geopend sinds april 2011 en combineert een landelijke, sfeervolle uitstraling met het luxe comfort van deze tijd. Een fijne plek voor een heerlijk weekendje weg met familie of vrienden.

  Landelijk en sfeervol overnachten

  Je bent te gast bij John en Carolien Adriaansen. Enkele jaren geleden kochten zij het gemeentelijk monument uit 1880 om hiermee hun droom, een eigen bed en breakfast te realiseren. Met heel veel liefde en smaak hebben zij naast hun eigen woning de robuuste Vlaamse schuur verbouwd tot een luxe groepsverblijf: Boerensuite. Een heerlijke plek waar je sfeervol en landelijk kunt overnachten met wel 20 personen.

  Groepsaccommodatie 20 personen

  In de originele Vlaamse schuur is een groepsaccommodatie gerealiseerd voor 20 personen. De authentieke, houten gebinten zijn op verrassende wijze gecombineerd met hedendaagse details. Veel hout, lange tafels, comfortabele stoelen en sfeervolle inrichting maken jouw verblijf tot een onvergetelijke beleving. De naam ‘Boerensuite’ is perfect gekozen: de landelijke stijl wordt op bijzondere wijze gecombineerd met moderne, hedendaagse details. Leuk detail: zelfs de slaapkamersleutels zijn voorzien van boerenklompjes...

  De inrichting

  In de Vlaamse schuur zijn vijf 4-persoonsslaapkamers, allen met eigen douche en toilet. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond en zijn daarmee ook geschikt voor mindervaliden. De keuken in de Vlaamse schuur is van alle gemakken voorzien en is een heerlijke plek om samen te koken en te eten. Het zitgedeelte met comfortabele stoelen en banken is de plek om lekker te relaxen.

  Speelparadijs voor kinderen

  Rondom de gebouwen tref je een zee aan buitenruimte. Er is veel speelruimte voor de kinderen, een groot voetbalveld met twee goals, een speeltoestel en grote trampoline. Met mooi weer is het heerlijk buiten vertoeven. Valt er toch een spatje regen, dan kun je terecht in de overdekte ruimte bij de oude stal. Een heerlijke plek voor een barbecue en om nog lang na te tafelen op een warme zomeravond...

  Ligging van Boerensuite

  De Boerensuite ligt in Brabant net buiten Riel, in het natuurgebied de Regte Heide, waar je heerlijk kunt wandelen. Op korte afstand van de groepsaccommodatie bevind je je te midden van natuurgebied de Loonse en Drunense duinen, de Kampina en de Oisterwijkse bossen en vennen. De omgeving leent zich uitstekend om te voet, per fiets, te paard of op de mountainbike te verkennen. De Efteling en Safaripark Beekse Bergen bevinden zich op korte afstand, evenals diverse binnen- en buitenzwembaden. Kortom, alles binnen handbereik voor een heerlijk weekendje weg!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *