Groepsaccommodatie op een landgoed

Landgoed de Hoevens

, Alphen, Noord-Brabant

Een luxe groepsaccommodatie op een prachtig landgoed in de Brabantse natuur. Geniet van de rust en authenticiteit in een groene omgeving... én van elkaar. Een vakantie in eigen land was nog nooit zo leuk!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   8 kamers
 •   20 bedden
 •   Alphen, Noord-Brabant
 •   Luxe groepsaccommodatie in Brabant
 •   Gelegen op een groot landgoed
 •   Voor groepen van 10 of 20 personen
 •   Privé sauna en grote tuin
 •   Weekend vanaf €914,--
 • Sfeervolle groepsaccommodatie op een groot landgoed

  Zoek je een luxe en sfeervolle groepsaccommodatie midden in de natuur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze sfeervol ingerichte groepsaccommodatie is gelegen op een 190 hectare groot, duurzaam beheerd landgoed in de Brabantse Kempen.
  De eigenaren hebben uit volle overtuiging gekozen voor duurzaamheid, naast de duurzame groepsaccommodatie vind je ook biologische akkerbouw en een kudde Kempische heideschapen op het landgoed.

  Groepsaccommodatie voor 10 of 20 personen

  De omgeving is van nature inspirerend en rustgevend, deze rust vind je terug in de accommodatie. De Vlaamse Schuur bestaat uit twee vakantiehuizen, welke apart of geschakeld gehuurd kunnen worden. De 2 vakantiehuizen, Tongerlo en Echternach, bieden met 4 slaapkamers plaats voor max. 10 personen. Een deel van de wand tussen de vakantiehuizen kan open. Hierdoor ontstaat een accommodatie met 8 slaapkamers, geschikt voor groepen tot 20 personen. Beide accommodaties zijn luxe ingericht met een loungehoek met houtkachel, comfortabele gastenkamers met eigen sanitair en meerdere sauna's. Buiten vind je o.a. diverse terrassen, een barbecue, speelveld, diverse sport- en spelvoorzieningen en een grote zwemvijver.

  Luxe vakantie in eigen land

  De 5-sterren accommodaties zijn luxe ingericht met een grote, compleet uitgeruste keuken, privé sauna, prachtige slaapkamers (de slaapkamer en het sanitair op de begane grond is geschikt voor minder-valide personen, volgens ITS norm) en een grote privétuin met speelveld, jeu de boules baan, tennistafel en gasbarbecue. Alle nodige faciliteiten zijn in de accommodaties aanwezig, zoals een televisie met DVD, muziekinstallatie, boeken, tijdschriften en spelletjes, gratis WiFi, servies, keukenlnnen, handdoeken en beddengoed. 

  Fijne plek voor de hele familie

  Het landgoed en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor wandelingen en daguitstapjes. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven dankzij de speelvoorzieningen op het nabijgelegen natuurkampeerterrein op het landgoed en de zwemvijver. Op het landgoed zelf worden ook diverse activiteiten verzorgd zoals een workshop natuurbelevenis, natuurfotografie, werken op een landgoed of een yoga-workshop. 

  Ligging van Landgoed de Hoevens

  Deze luxe groepsaccommodatie is gelegen op Landgoed de Hoevens in het Brabantse Alphen. Het landgoed is zowel met de auto als met het Openbaar Vervoer goed te bereiken. De Vlaamse schuur gelegen tegenover de Goorstraat 2, 5131 RG Alphen (Noord-Brabant).

  • 10
   Door:

   Wij hebben genoten met ons gezin allebei de huizen gehuurd

   alles was oké. mooie omgeving als je van rust houd.

  • 9
   Door:

   Goede bereikbaarheid, mooie locatie midden in de natuur, geschikte capaciteit, goede communicatie met beheerster. Zeer mooie en verzorgde locatie en dienstverlening, zeer rustig gelegen en toch goed bereikbaar, nergens zorgen over hoeven moeten maken; alles was gewoon in orde.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *