De Buitenpoorter

De Buitenpoorter

, Avenhorn, Noord-Holland

De Buitenpoorter is een sfeervolle groepsaccommodatie in Avenhorn, provincie Noord-Holland. Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor familieweekenden, vriendengroepen, verenigingen en zorggroepen. De royale accommodatie beschikt over een professionele keuken, een gezamenlijke ruimte met biljart en bar, een loungeruimte en 10 slaapkamers met eigen badkamer. Het uitzicht is weids en groen en de oer-Hollandse omgeving nodigt uit tot het maken van wandelingen, fietstochten, vaartochten of het brengen van een bezoek aan één van vele plaatsen in de omgeving.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-28 personen
 •   10 kamers
 •   28 bedden
 •   Avenhorn, Noord-Holland
 •   10 slaapkamers met eigen badkamer
 •   Eigen bar met tap, biljart en aparte loungeruimte
 •   Alle slaapkamers op de begane grond
 •   Oer-Hollandse omgeving, veel uitstapjes mogelijk
 •   Weekend vanaf € 1685,-- all-in
 • De Buitenpoorter

  Trommel de hele familie maar op voor een gezellig weekendje weg in De Buitenpoorter! Deze sfeervolle groepsaccommodatie met 10 slaapkamers ligt in Avenhorn, provincie Noord-Holland en is geschikt voor 28 personen. De groepsaccommodatie leent zich uitstekend voor een verblijf met de hele familie, maar ook vriendengroepen, verenigingen en zorggroepen zijn van harte welkom. 

  Vakantie voor jong & oud

  Jong en oud kan zich uitstekend vermaken in deze groepsaccommodatie. De gemeenschappelijke ruimte is een gezellige plek om een spelletje te spelen, een drankje te drinken aan je eigen bar of een potje te biljarten. Openslaande deuren komen uit op een royaal terras met aangrenzend een heerlijke grote tuin. Hier kunnen (jonge) kinderen eindeloos spelen en kunnen stoere papa's barbecueën in een speciale hoek van de tuin. De tuin biedt een prachtig weids uitzicht op de polder, de Westfriese Omringdijk en het IJsselmeer. 

  Groepsaccommodatie met 10 slaapkamers

  Op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie is een sfeervolle loungeruimte ingericht met fijne banken, stoelen en een TV. Alle 10 slaapkamers bevinden zich juist op de begane grond, waardoor het huis ook zeer geschikt is voor een weekendje weg met opa en oma. Er zijn acht tweepersoonskamers en twee zespersoonskamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer. 

  Barbecueën en je eigen biertje tappen

  De Buitenpoorter heeft een ruime keuken voorzien van alle apparatuur. Je kunt hier zelf koken, maar het is ook mogelijk om een diner te laten verzorgen door een cateraar. De bar in de gemeenschappelijke ruimte kan desgewenst worden gevuld met frisdranken en bier, je kunt hier een eigen biertje tappen. Een barbecue of gourmet kan geregeld worden via een lokale slager en zelfs alle boodschappen kun je tot aan de deur laten bezorgen. Fijn! 

  Oer-Hollands landschap

  De Buitenpoorter ligt in een oer-Hollands landschap met veel mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te varen. Door de centrale ligging zijn steden als Hoorn, Alkmaar en Amsterdam eenvoudig te bereiken, wat tevens geldt voor gezellige plaatsen aan het IJsselmeer als Enkhuizen, Medemblik, Volendam, Edam en Monnickendam. Verder kun je in de omgeving bowlen, musea bezoeken, solexrijden, kunstschaatsen of een bezoek aan de sauna brengen. 

  De Buitenpoorter in Avenhorn

  De Buitenpoorter is landelijk gelegen in het buitengebied van Avenhorn, in de provincie Noord-Holland. 

  • 8
   Door:

   We hebben met een vriendengroep van 20 personen hier een topweekend gehad! Leuke locatie met prachtig uitzicht! Geweldige muziekinstallatie. Superhandige vaatwasser. Heerlijke bedden. Beetje krappe oprijlaan met weinig ruimte om te manouvreren, maar alle auto's schadevrij gebleven. Leuke dingen in de omgeving om te bekijken en te ondernemen. Wij hebben een curlingarrangement in de Westfries, Hoorn gedaan. Aanrader!

  • 7.5
   Door:

   Mooie rustige locatie. Van alles voorzien. Mannelijke eigenaar heel aardig en klantgericht. Vrouwelijke eigenaar enkel op geld uit en totaal niet klantgericht. Zelfs toiletpapier was niet vanzelfsprekend

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *