Logeren op een landgoed

Landgoed de Olmenhorst

, Lisserbroek, Noord-Holland

Op zoek naar een leuk vakantiehuis? Dit mooie boerderijtje ligt op een groot landgoed in de Randstad, te midden van duizenden appel- en perenbomen. Het vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Door de centrale ligging tussen Leiden, Amsterdam, Den Haag en Haarlem kun je hier letterlijk alle kanten op: van uitwaaien op het strand tot een bezoek aan een leuke stad, een museum, de Keukenhof of de bollenvelden. Maar je hoeft het landgoed niet eens af voor een leuke activiteit: er worden op het landgoed diverse activiteiten en workshops georganiseerd, van een speurtocht tot een kookworkshop of zelf appels plukken in de boomgaard.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-6 personen
 •   3 kamers
 •   6 bedden
 •   Lisserbroek, Noord-Holland
 •   Leuk vakantiehuis bij Haarlem, Leiden en Amsterdam
 •   Van alle gemakken voorzien en geschikt voor 6 personen
 •   15 minuten rijden van het strand en de zee
 •   Leuke activiteiten en workshops op het landgoed
 •   Weekend vanaf € 550,00
 • Logeren op een landgoed tussen de appel- en perenbomen

  In het hart van de Randstad, centraal tussen Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag, ligt een prachtig landgoed. Dit landgoed is een eeuwenoud fruitteeltbedrijf waar biologisch fruit wordt geteeld. Hier, tussen de duizenden appel- en perenbomen, vind je een onverwachte oase van rust. Zodra je de statige oprijlaan van het landgoed opdraait waan je je in een andere wereld. Een idyllisch pad leidt langs bloemrijke borders, monumentale gebouwen en vooral veel boomgaarden naar dit superleuke vakantiehuis, geschikt voor 6 personen. 

  Leuke woonboerderij voor 6 personen

  Via een ommuurde tuin en een eigen entree kom je uit bij de ingang van dit vakantiehuis. Het boerderijtje is van alle gemakken voorrzien en beschikt over een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, fornuis en nespresso-apparaat. De woon- en eetkamer zijn ensuite en beschikken beiden over een open haard. Op killere dagen zijn dit twee heerlijke plekjes om knus voor de openhaard te kruipen met een boek of spel, die volop aanwezig zijn in het huis. Daarnaast zijn er maar liefst vier tv's (ruziemaken over een TV-programma hoeft dus niet meer!) en er is gratis wifi. De boerderij beschikt over 3 slaapkamers, waarvan de bedden bij aankomst voor je zijn opgemaakt. Er zijn 2 badkamers, waarvan één voorzien van een bad en de ander van een douche en twee toiletten. In de tuin van het vakantiehuis zijn allerlei fijne plekjes en hoekjes om te genieten van de mooie omgeving of te dineren aan de lange tafel. 

  Originele activiteiten op het landgoed

  Voor een leuke activiteit hoef je het landgoed niet eens af: op het landgoed is van alles te doen voor de hele familie. Er is een grote landgoedwinkel met producten uit de boomgaarden, een grote speeltuin en diverse ateliers waar je workshops kunt volgen. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals appels en peren plukken in de boomgaard, een rondleiding, een natuurspeurtocht, kookworkshops en diverse kinderactiviteiten. Jaarlijks vinden er ook enkele bijzondere evenementen plaats op het landgoed, zoals de Appelparade met Pinksteren, een Zelfpluk in het najaar en diverse activiteiten rondom de feestdagen. Niemand hoeft zich ook maar een moment te vervelen!

  Vakantiehuis bij Haarlem, Noordwijk en Amsterdam

  Dit vakantiehuis ligt in een mooie omgeving, op korte afstand van het strand en de zee maar ook leuke steden als Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag. Vanuit dit bijzondere plekje kun je de omgeving optimaal verkennen. Dit kan desgewenst met een door het landgoed georganiseerde fiets, solex of zelfs boot (sloep of zeilen). In alle seizoenen is er in deze omgeving wat te doen, denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan De Keukenhof of een mooie fietstocht door de bollenvelden. In de zomer rijd je in 15 minuten naar het strand of de duinen van Langevelderslag en Noordwijk. Voor een leuke citytrip bieden één van de leuke steden in de omgeving een uitkomst. En is het wat minder goed weer, dan kun je een bezoek brengen aan Corpus in Leiden, natuurmuseum Naturalis of het Rijksmuseum van de Oudheden. Je kunt hier letterlijk alle kanten op!

  Vakantie in eigen land

  Mogen we jullie binnenkort verwelkomen op dit bijzondere landgoed in de Randstad? Je huurt dit leuke vakantiehuis al vanaf € 45,00 p.p.p.n. Voor meer informatie of een offerte kun je rechtstreeks contact opnemen met de beheerders van dit vakantiehuis via het offerte-formulier. Wij wensen je alvast een heel fijn verblijf toe!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *